Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    22. Lipanj 2021. 07:27

Jutro cure i sretno danas ako koja ima što. 😊🍀
    Ssanjass, kako si ti? 😊 Sutra beta? Si radila test koji? 🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Ssanjas
    22. Lipanj 2021. 07:39

Evo me sa vađenja 🙏🏻 Rekla sam rođakinji da me ne zove prije 11 dok ne dodem doma 🤣🤣 danas se osjecam super, vise ne osjecam one cudne bolove,samo neka malo drugacija probadnja,vise ko stipkanja i to je to 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️

sanjass322@gmail.com

ma2013 👣
    22. Lipanj 2021. 07:44

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Evo me sa vađenja 🙏🏻 Rekla sam rođakinji da me ne zove prije 11 dok ne dodem doma 🤣🤣 danas se osjecam super, vise ne osjecam one cudne bolove,samo neka malo drugacija probadnja,vise ko stipkanja i to je to 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️

Aaaaaaa, danas si ju vadila 🥰🥰🥰 
    Onda nek bude super beta!! 💪🍀🍀

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Anči 💕
    22. Lipanj 2021. 07:51

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Onda sam dobro zapamtila da ssi rekla danas 🤣 nek bude velikaa 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Arnoldica
    22. Lipanj 2021. 08:16

Ssanjass ❤️ za veliku betu :) 
    I ostalim curama sretno! 🤗

Ja sam dobila napokon mengu tako da sutra idem na testiranje i sutra i krećem s Gonalom. U ponedjeljak prvi pregled. 🎉
    Gonal još nisam imala, nadam se da ću dobro reagirati na njega 😏

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Ssanjas
    22. Lipanj 2021. 08:23

Hvalaaa cureee 😊😊 jucer sam imala neki los predosjecaj a danas bas dobar 🤣 malo sam neodlucna 🤣 vidit cemo koji ce bit tocan 🤪

sanjass322@gmail.com

Tweety88🐞
    22. Lipanj 2021. 08:33

Sretno svima 🍀🤞🏻🥰

💛🧡

GPgirl
    22. Lipanj 2021. 08:54

Sretno svima danas❤️🤞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

⭐ Miss_Ivy ⭐
    22. Lipanj 2021. 09:38

Cure , sretno svima danas!
    Ma2013 zao mi je zbog tvoje bete 
    Anchy jako mi je drago zbog vas, brzo ce 9 mjesec! 
    Cure, trbušćiči su vam prekrasni 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

22. Lipanj 2021. 09:52

Kača 🌺

Sanjich 👶

Ana123456

Sanjich 👶

Anchyy wwee cestitam na spernicimaaaa 🍾🍾🥂🥂🎊🎊💖💖💖💖 Na jesen u pohod! 🍀🍀🍀🍀🙏

Ma zao mi je, premala je beta i rast.. Svakako ces je trebat ispratit da ne bude kakvih komplikacija… Dobro ti kazu iskusnije cure nikita i tiki..Cura koja je pisala o implantaciji nije u pravu, nezz nick mislim ana ako sam zapamtila… Cijeli proces nakon tranafera je jasan i glupo je davati nadu neutemeljenim cinjenicama 🤷 tesko je i vecina nas je bar jednom dozivila i neg betu i pad bete.. Ali nema predaje i kad isplaces dalje u nove pobjede 🍀🙏🙏❤️❤️❤️

Nedavno je bila neka cura kojoj su vratili 2 ili 3 embrija i isto nije bio pravilan rast bete nemogu se sjetiti imena ,pa su mislili da je embrij odustao i da je takva beta jer je bila isto oko 100 na kraju je nažalost biokemijska ali nije se znalo do zadnjeg
    Nedavno je isto Tini bila beta 20 pa su cure pisala da je biokemijska i da se ne nada ali na kraju ta beta je super narasla ,i ona je sad trudnica
    Ja se ispričavam ako sam curi napisala što krivo ,napisala sam samo ono što znam
    Ja kad sam imala betu 31 i kada sam javila klinici nisu mi govorili ništa negativno nego da prekontroliram još jednom betu I da ćemo onda bolje znati ..
    Skuzila sam Sanjich da si ti malo prebrutalna sa svojim komentarima i ja sam odlučila da ću se povući tj obrisati svoj profil,jer mi ne treba da moram razmišljati što cu komentirao,a komentiram u dobroj namjeri pogotovo sad kad moram mirovati i ne stresirati se
    Sretno svima i veliki pozz 💗😘

Ja nisam brutalna nego iskrena u komentarima. Jer nemozes napisat da tko zna kad je bila implementacija.. Jer implementacija vise nije bitna nego pravilan rast bete… Njena prva beta je okej a druga nije i zasto bi ja nju lagala da je kad nije.. Moze biti sto cuda, od blighted, vanmaternicne, hipera koji zamaskira betu, a moze biti i uredu iako su sanse za to male… Svakako betu mora isipratiti sto sam i napisala. Niti sam ikoga vrijedjala niti ikoga tjeram.. Ako nisi u stanju prihvatit da na forumu svako ima pravo napisat svoje misljenje i ako je drugacije od necijeg onda jbga.. Al radi mene sigurno ne brises profil nego radi sebe 🤷

Mislim da se kaže implantacija? 🙊😀

Bas si slatka.. Ovo je moj autocorect bio 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.