Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    22. Lipanj 2021. 13:16

Mikica 38

Cure,
    Ja se vratila upravo sa transfera..vraćene dvije blastice..
    Ali jutros me užasno boli trbuh, kao da ovuliram..jer i inače imam bolne ovulacija.. rekla sam doktoru ali on je rekao da je sve to ok..A mene je sad ulovila takva nervoza i ne znam koji mi vrag..ne mogu se smiriti..uz to me bole jajnici..
    Jel imao netko jos ovakvih bolova na dan transfera?
    Prošli transfer nisam ni osjetila..

Jooj 😣 odmaraj sad..kad je beta

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mikica 38
    22. Lipanj 2021. 13:18

anchy321

Mikica 38

Cure,
    Ali jutros me užasno boli trbuh, kao da ovuliram..jer i inače imam bolne ovulacija.. rekla sam doktoru ali on je rekao da je sve to ok..A mene je sad ulovila takva nervoza i ne znam koji mi vrag..ne mogu se smiriti..uz to me bole jajnici..

06.07. je beta...
    Razmisljam da uzmem Normabel..rekao je da smijem..ali opet me strah..

Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
    O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷‍♀️
    06/21 FET, beta 0

Emma05
    22. Lipanj 2021. 13:26

Tessa1990

Emma05

Tessa1990

Odlučili smo se za Polikliniku Ivf 🧐 Vidim nekima u potpisu da su isto kod njih, neki da su bili. Ivf krećemo u rujnu. Fingers crossed 🤞🤞🤞

Pozdrav Tessa, jesu li poceli upisivati preko hzzo-a tamo u IVF ili vi idete privatno kod njih? Ja isto planiram u rujnu…

Ne znam obnavljaju li oni ugovor za cijelu godinu ili za prvih 6mj. Znam curu koja je privatno kod njih sad u lipnju. Misliš li da, ako želiš privatno, stave te privatno bez obzira imaju li aktualni ugovor s hzzo? Ja nekako mislim da bi mi rekli da ima mjesta za hzzo (ako kvota nije ispunjena)Tako da sam na listi privatno. PS ima li razlike u nekom hmmm odnosu, ako je netko privatno ili preko hzzo kod njih?

Ja se iskreno nadam da nema nikakve razlike u njihovom radu bez obzira na to kako si upisan. Ja cekam da otvore liste jer mi je ostalo jos jednom preko hzzo.a pa eto da i to ispucam. Ionako mi se ne zuri jer sam imala stimulirani u ožujku, pa dok mi organizam dođe sebi. Iako bi da se mene pita..i da mi je vratit vrime prije 13 god kad sam krenula sa ovime, isla definitivno odma privatno. Mogla sam si odavno skratit muke😜 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    22. Lipanj 2021. 13:27

Mikica 38

anchy321

Mikica 38

Cure,

06.07. je beta…

Gore ti je biti u strahu nego popit normabel. Nema straha. Popij lipo i opusti se..baci brigu na veselje...mozak na pašu😜

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Mikica 38
    22. Lipanj 2021. 13:35

Emma05

Mikica 38

anchy321

Mikica 38

Cure,

06.07. je beta…

Gore ti je biti u strahu nego popit normabel. Nema straha. Popij lipo i opusti se..baci brigu na veselje…mozak na pašu😜

Imaš pravo...sad ručam i budem uzela Normabel...
    Pa što bude...😊
    Samo ovo mi je prvi puta da sam tako bedasta..
    Do sada sam svaki transfer super podnijela, i fizički i psihički..možda sam prenaglila s odlukom da idem dva ciklusa za redom...🤷‍♀️🤯

Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
    O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷‍♀️
    06/21 FET, beta 0

Peanut👒👼
    22. Lipanj 2021. 13:43

Tea_0501

Peanut meni je rečeno da je dovoljno jedan ciklus pauze, tako da se nadam FET-u krajem 7. početkom 8. mjeseca

Sretno😊😊😊
    Nemam ❄️ pa moram opet se stimulirati. Moguće da mi je zato rekao 2 do 3 mjeseca.

Inače kad je FET nema stimulacije nikakve? Samo transfer i podrška utrogestanom iza? 

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

• marinami
    22. Lipanj 2021. 14:01

Sanjas žao mo je zbog neg bete.. glavu gore i hrabro dalje ❤
    Anchy drago mi je zbog vas! Jesen je vaša.. super da ti mužu nije ovo teško palo. 
    Vm čestitam na plusiću. Navijsm za lijepu betu. 
    Kača ja zvala jučer naručit se za testiranje, ali sam rekla da je zbog mpo i da ne znam točno kad ću dobit. Pa mi je sestra rekla da su imali već takve situacije i da samo dođem kad dobijem, nije me zapisala 🤷‍♀️

razigrana
    22. Lipanj 2021. 14:01

Leoni 🧚🏻‍♀️

Peanut izmedju dve stimulacije mora minimum 3-6 meseca da bude razmak, jajnici da se vrate u formu i normalu i da se ima prirodna O kao i hormoni da su uredni. Obicno nakon stimuliranog ciklusa budu i dva do tri ciklusa malo cudni… nekolicina devojaka sa kojima imam kontakt su imale probleme… ja sam odmah sl ciklus isla u FEt, ali onda sam imala O na 9dc, zatim M od samo pola dana i lutealnu od 18 dana… Ja sam imala decembra prvu stimulaciju i mogla sam marta u stimulaciju, ali sam napravila razmak ipak 4 meseca. Treba se telo odmoriti.
    U FET moze odmah sledeci ciklus ako su hormoni i endo uredni, tu se ne prati nista drugo. Ako je prirodni fet onda O ti treba, a ako nije onda samo endo cekas…

Ja nisam taj slucaj, ali dobro sam podnosila sve i sve je bilo u redu. 

Beta je 6.7., Anchy 😊

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    22. Lipanj 2021. 14:20

Leoni 🧚🏻‍♀️

Razigrana naravno da ima i ovakvih i onakvih slucajeva 😊 svaka od nas reaguje sasvim drugacije. Ja sam nakon prve stimulacije bila u bolnici zbog hipera, a eto sad drugoj sve super. A ista terapija bila oba puta.
    Doktori najbolje znaju, zato su i tu.

Aha, vidim. Ja sam low responder pa zato. Sad ako ne uspije, svakako cekam do jeseni.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Anči 💕
    22. Lipanj 2021. 14:20

Cure sad nesto citam nalaz i piše mi Orgalutran 0,25..kolko se sjecam to je ona bolna jel da 😣😣 kolko sam zapamtila ako je majmunčić nije dobro 🤣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.