Divni su vam trbuscici🥰
Ana26 is ruzne misli! Neces se nikako opustiti, vjeruj mi🙈 mozda tek kad krene lupkati🤗🤭
Lucy sestro 🦂 nadam se da si negdje na moru i da punis baterije😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Bas gledam i citam, koliko super pozitivnih vjesti ovdje ima. Cestitam svim pozitivnim beticama i buducim mamicama. Nama ubiscekivanju zelim puno srece i strpljenja. Ja danas zavrsavam dan 4. Nemam nikakvih simptoma, nista ne isjecam. Mozda zato sto sam cjeli dan u muvingu pa nemam ni vremena razmisljati o tome. A kakav ce biti ishod vidjet cemo.
Kad su vam se pojavili neki simptomi? Nakon kolko dana?
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Meto ❤️❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ana123456 ❤
Cupica, Leli, Joka95🤞🏻🍀
Tuma kako ste vas dvije? Razveseli nas nekom slikicom 🥰
Women name nadam se da i vi uzivate 🥰
Trecasreca i Tina prekrasne busee 🧡🧡
I mojih 5 folikula i dalje raste 🤩💪🏻, sad su na 14 mm. Dr kaze da je zadovoljna situacijom, danas uz Rekovelle uvela i Cetrotide, UZV ponovno u sri...
💛🧡
Treća sreća skužila sam da si meni napisala. Ma ja stalno nađem neki razlog za brigu .
Dada hvala ti na podijeljenom iskustvu. Jedva čekam 12.tj da se malo opustim.
Vjeruj mi da nećeš ni sa 12 🤣🤣
Ali da će biti psihički lakše, hoće, ali malo 🙈
Kad počne lupkati, i onda ćeš se pitati zašto ne lupka kad prestane hahah....
Ja sam u toj fazi sada ,ali hvala Bogu na baby watcheru ,tko može neka si ga kupi 🥰❤
endometrioza
Drage cure,
evo došla doma s posla, kratko predahnula pa išla pročitati forumić
Lindsay , ja imam veliku podršku na poslu, radim u Banci i direktoru sam prošli tjedan rekla da sam u postupcima MPO i da ću češće izostajati s posla, i da nažalost ne mogu predviđati svoje izostanke. Rekao mi je da imam njegovu punu podršku, da ne jurim s pregleda na pregled nego da i stanem negdje na kavu i sladoled i da se ne brinem. Kolege su isto super i damo se sve dogovoriti. Svima od srca želim takvu radnu okolinu!
Rita_55 hvala ti na odgovoru, bazen ću definitivni izbjegavati, i veseli me odlazak na moreeee
Ma žao mi je <3
Arnoldica totalno susosjećam s tako mutavim situacijama kada "krene, a ne znaš je li krenulo" , super da si provjerila s dr pa si na miru i ne moraš brinuti da si propustila trenutak kad trebaš početi s terapijom
Sanjich, slobodno budi brutalna s komentarima prema meni^^ Ja često poletim, draže mi je kad me netko odmah prizemlji ;) dok god je komentar na mjestu, it's ok 😎
Marinci i ja sam trenutno u fazi inseminacija i doktor mi je ovako rekao nakon što sam rekla da sam čitala da nije baš neki postotak uspješnosti - postotak je uspješnosti je oko 10%, ali onima kojima uspije je 100%, mora netko biti i dio te statistike, pa zašto ne ti? 🤗🤗
Lorena3009 i Trecasreca predivni trbuščići 😍😍🥰🥰
Anchy još jednom tebi i dragom čestitam na uspješnom danu!
Što se mene tiče, ja danas piškila, test negativan.. Ne znam je li prerano ili nije (AIH bila 10.06.), ali osjetim da ću dobiti i danas kao da je na papiru bilo malo smečkasto tako da - piši kući propalo je. Sačekati ću s prestankom Duphastone do 24.06. i ponovljenog tt (kako mi je doktor propisao). Sada moram odlučiti hoću li ponoviti AIH u novom ciklusu ili odmah na IVF iz prirodnog postupka. Za AIH mi je rečeno da je najbolje kada se ide iz mjeseca u mjesec, dva do tri puta zaredom + strah me kako js reagira na punkciju ako su visoke temperature vani.. Te dvije stvari bi idu u prilog odluke da ponovim AIH sada u srpnju...
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Drage cure,
evo došla doma s posla, kratko predahnula pa išla pročitati forumić
Lindsay, ja imam veliku podršku na poslu, radim u Banci i direktoru sam prošli tjedan rekla da sam u postupcima MPO i da ću češće izostajati s posla, i da nažalost ne mogu predviđati svoje izostanke. Rekao mi je da imam njegovu punu podršku, da ne jurim s pregleda na pregled nego da i stanem negdje na kavu i sladoled i da se ne brinem. Kolege su isto super i damo se sve dogovoriti. Svima od srca želim takvu radnu okolinu!
Rita_55 hvala ti na odgovoru, bazen ću definitivni izbjegavati, i veseli me odlazak na moreeee
Ma žao mi je <3
Arnoldica totalno susosjećam s tako mutavim situacijama kada "krene, a ne znaš je li krenulo" , super da si provjerila s dr pa si na miru i ne moraš brinuti da si propustila trenutak kad trebaš početi s terapijom
Sanjich, slobodno budi brutalna s komentarima prema meni^^ Ja često poletim, draže mi je kad me netko odmah prizemlji ;) dok god je komentar na mjestu, it's ok 😎
Marincii ja sam trenutno u fazi inseminacija i doktor mi je ovako rekao nakon što sam rekla da sam čitala da nije baš neki postotak uspješnosti - postotak je uspješnosti je oko 10%, ali onima kojima uspije je 100%, mora netko biti i dio te statistike, pa zašto ne ti? 🤗🤗
Lorena3009 i Trecasreca predivni trbuščići 😍😍🥰🥰
Anchyjoš jednom tebi i dragom čestitam na uspješnom danu!
Što se mene tiče, ja danas piškila, test negativan.. Ne znam je li prerano ili nije (AIH bila 10.06.), ali osjetim da ću dobiti i danas kao da je na papiru bilo malo smečkasto tako da - piši kući propalo je. Sačekati ću s prestankom Duphastone do 24.06. i ponovljenog tt (kako mi je doktor propisao). Sada moram odlučiti hoću li ponoviti AIH u novom ciklusu ili odmah na IVF iz prirodnog postupka. Za AIH mi je rečeno da je najbolje kada se ide iz mjeseca u mjesec, dva do tri puta zaredom + strah me kako js reagira na punkciju ako su visoke temperature vani.. Te dvije stvari bi idu u prilog odluke da ponovim AIH sada u srpnju…
Zeno koja je to banka.. Bolje da ne pricam kako sam ja to sve morala hendlat hahah 😂🤪 mozda da se prebacim u tu tvoju nakon porodiljnog 💖
ubija me ovo cekanje do srijeda da vidim ako se bar jedna oplodila🙄 Cestitam svima koji su uspjeli, a ostale curke - idemo dalje☝️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sanjich #vjerujusebe^^
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌