Ma Čestitam na beti 🥰
Ja prijavljujem smanjenje bete i čekam da vještica krene.
Više sreće sljedeći mjesec 🤞🤞🤞
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ja sam danas bas nervozna nekako i sve osjecam kako da cu procurit 🤦♀️ ne znam jel mi to samo moja luda glava ili je stvarno tako 🤦♀️🤣 jutros sam imala neke cudne bolove i ko neko peckanje u donjem dijelu trbuha,skroz nesto nisko 🤷🏼♀️ i temperatura mi je zadnjih 37.2/37.3 i to pogotovo navecer 🤦♀️🤷🏼♀️Ma2013 čestitke na beti 🌼🌼🌼
Ssanjass, slično i ja imam. Ali više nisam objektivna nakon silnih Utrogestana i Duphostana 😝. Sutra beta. Zasad nisam procurila, iako me danima drži da hoću. Netko procuri za vrijeme Utrogestana, ali ne znam je li moguće procuriti za vrijeme Duphastona.
Peanut je je, moguce je. Ja prokrvarila od Duphastona, a od Utrogestana ne, nego tek 3 dana nakon prestanka terapije.
💛🧡
Pozdrav ženice! Drago mi je zbog svih lijepih vijesti u posljednje vrijeme, novih trudnica i mamica!
Women Name čestitaaaaam na rođenju tvoje princezice! 🎉🎉🎉
Žao mi je zbog svih tužnih vijesti! 😞
Nisam pisala i pratila neko vrijeme forum jer sam imala grozne mučnine. Imala sam osjećaj da mi je još gore kad gledam u ekran, pa sam to izbjegavala. Nadam se da sam pohvatala sve što se događalo.
Ovaj tjedan mi je krenuo s najgorim mučninama i povraćala sam po prvi put i to 2 dana i onda me jučer i danas popustilo. Sad sam u brizi je li sve uredu pa sam se sjetila da ste Sanjich i Dada isto imale razdoblja kad vas je popuštalo. Sjećate li se u kojim tjednima? Ja sutra ulazim u 10.tj.
Miss_Ivyvidjela sam da si baš danas pitala za mene. ❤️😘 Kako tvoja upala? Vidjela sam da se pogoršalo i da si morala i u bolnicu. Jesu pomogli antibiotici?
Žao mi je da ti je mucno.. Nadam se da ce ti sada prestati. Mi se tu uvijek uplasio kad se netko prestane javljati 😘
Meni je bolje, odrađena kura antibiotika, novi ciklus je zapoceo , dani sporo prolaze..
Drzim fige da ti bude bolje!
Miss Ivy bas mi je drago da ti je napokon bolje, uskoro hrabro u nove pobjede 💪🏻🤩🍀
Pupa 😔 jako mi je zao, ali svida mi se tvoj stav ❤. Ne daj se 💪🏻🍀
💛🧡
Ma Čestitam na beti 🥰
Ja prijavljujem smanjenje bete i čekam da vještica krene.
Više sreće sljedeći mjesec 🤞🤞🤞
Zao mi je..bit ce bolje sljedeci put 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pupa žao mi je.. Vise srece drugi put!
Tweety hvala 😘
---------------
Sve me strah pitati, cure iz petrove, što treba od dokumentacije za fet?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Curke, s obzirom na tekmu, a sutra mi je transfer.. Jel smijem popit radler?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Rita_55 ja cu u utorak vadit na kraju jer mi je tako bilo prvo receno,posto nam rođakinja radi u bolnici onda ce to ona obavit 🥳 a vise uopce ne znam sta se simotoma tice,cas su mi ko da ce mi doc stvari cas nesto totalno drugacije 🤦♀️🤦♀️
Peanut sritnooo sutraa 🥰 meni je prijateljica prokrvarila bez obzira na svu terapiju,tako da nista vise ne razumijem 🤦♀️🤷🏼♀️🤦♀️
sanjass322@gmail.com
Rita_55 ja cu u utorak vadit na kraju jer mi je tako bilo prvo receno,posto nam rođakinja radi u bolnici onda ce to ona obavit 🥳 a vise uopce ne znam sta se simotoma tice,cas su mi ko da ce mi doc stvari cas nesto totalno drugacije 🤦♀️🤦♀️
Peanut sritnooo sutraa 🥰 meni je prijateljica prokrvarila bez obzira na svu terapiju,tako da nista vise ne razumijem 🤦♀️🤷🏼♀️🤦♀️
Ssanjas tako su i meni rekli, ali budući da je praznik onda ću u srijedu. Tako je i meni, svaki čas mislim da je stigla... Bas sam na iglama više. Želim ti puno sreće i nadam se da ce nam biti ovaj dobitni. 💪🍀
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Rita_55 znam kako ti je 🤣 ma bit ce to sve dobro i dobitno nam 🥰🥰
sanjass322@gmail.com
Curke, s obzirom na tekmu, a sutra mi je transfer.. Jel smijem popit radler?
Ja sam popila i pivo jer nisam na terapiji, osim utrogestana.
Nisam alkohol pila i ne pamtim, meni nisu jos javili kad je transfer, ali zasto ne? Nisu mi jos vratili i nisam na terapiji 😅
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji