Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    18. Lipanj 2021. 15:59

Mala_mu

Hvala ti Anchy321 na brzom odgovoru😊
    A to sve trebam od svog ginekologa dobiti uputnicu?
    Neznam ni kako će mi dati uputnicu za Osijek! (Čudan je)
    Koliko ti je otprilike trebalo da sve to prikupis?
    Malo sam guglala o dok Sijanovicu pa svašta pišu… zanimalo me iz prve ruke šta i kako! Hvala ti puno😊

Da da od svog ginekologa..ili ako ti neda za to sve onda samo trazi za konzultacije u Osijeku pa ce ti on napisat sta ti sve treba i onda ti ginekolog mora dat uputnice..a muz za spermiogram trazi od svog doktora opće prakse...a vidi nekom sjedne nekom ne..ja sam bila uzaaasno razocarana Petrovom pa kad sam dosla kod njega na konzultacije preporodila sam se...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MISS
    18. Lipanj 2021. 15:59

Nikkita i ja vjeruj mi,neka nas još malo skupa a onda nek nam dode mali pišulinac , bas se veselim 👏👏
    Ana123456 super da je sve ok! .
    Ma2013 super je beta, samo nek se dupla! Sretno 🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Rina89
    18. Lipanj 2021. 16:04

Pozdrav ženice! Drago mi je zbog svih lijepih vijesti u posljednje vrijeme, novih trudnica i mamica!
    Women Name čestitaaaaam na rođenju tvoje princezice! 🎉🎉🎉
    Žao mi je zbog svih tužnih vijesti! 😞
    Nisam pisala i pratila neko vrijeme forum jer sam imala grozne mučnine. Imala sam osjećaj da mi je još gore kad gledam u ekran, pa sam to izbjegavala. Nadam se da sam pohvatala sve što se događalo.
    Ovaj tjedan mi je krenuo s najgorim mučninama i povraćala sam po prvi put i to 2 dana i onda me jučer i danas popustilo. Sad sam u brizi je li sve uredu pa sam se sjetila da ste Sanjich i Dada isto imale razdoblja kad vas je popuštalo. Sjećate li se u kojim tjednima? Ja sutra ulazim u 10.tj.
    Miss_Ivy vidjela sam da si baš danas pitala za mene. ❤️😘 Kako tvoja upala? Vidjela sam da se pogoršalo i da si morala i u bolnicu. Jesu pomogli antibiotici? 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

18. Lipanj 2021. 16:12

Rina89

Pozdrav ženice! Drago mi je zbog svih lijepih vijesti u posljednje vrijeme, novih trudnica i mamica!
    Nisam pisala i pratila neko vrijeme forum jer sam imala grozne mučnine. Imala sam osjećaj da mi je još gore kad gledam u ekran, pa sam to izbjegavala. Nadam se da sam pohvatala sve što se događalo.
    Ovaj tjedan mi je krenuo s najgorim mučninama i povraćala sam po prvi put i to 2 dana i onda me jučer i danas popustilo. Sad sam u brizi je li sve uredu pa sam se sjetila da ste Sanjich i Dada isto imale razdoblja kad vas je popuštalo. Sjećate li se u kojim tjednima? Ja sutra ulazim u 10.tj.
    Miss_Ivyvidjela sam da si baš danas pitala za mene. ❤️😘 Kako tvoja upala? Vidjela sam da se pogoršalo i da si morala i u bolnicu. Jesu pomogli antibiotici?

Ja sam cesto znala imat npr dva tri dana dobra pa opet show.. Moram rec da su mi se prije cca tjedan dana opet vratile mucnine, ali najcesce samo kroz jutro.. Luda sam vise 🤷🙄😬 jedina novost kod mene sto sam a punih 22tt pocela osjecat pokrete bebe.. Bilo je i vrijeme 🎊🙏🙏🙏🎊

Marita_07
    18. Lipanj 2021. 17:04

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Ja sam danas bas nervozna nekako i sve osjecam kako da cu procurit 🤦‍♀️ ne znam jel mi to samo moja luda glava ili je stvarno tako 🤦‍♀️🤣 jutros sam imala neke cudne bolove i ko neko peckanje u donjem dijelu trbuha,skroz nesto nisko 🤷🏼‍♀️ i temperatura mi je zadnjih 37.2/37.3 i to pogotovo navecer 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️

Ssanjass Sad vidim da imamo na isti dan Betu, mene je unazad dva dana počelo pikat kao pred mengu, razdražljiva sam, malo bi plakala pa sam okej. Mislim da nas hormoni udaraju... 🤔

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Peanut👒👼
    18. Lipanj 2021. 17:04

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Ja sam danas bas nervozna nekako i sve osjecam kako da cu procurit 🤦‍♀️ ne znam jel mi to samo moja luda glava ili je stvarno tako 🤦‍♀️🤣 jutros sam imala neke cudne bolove i ko neko peckanje u donjem dijelu trbuha,skroz nesto nisko 🤷🏼‍♀️ i temperatura mi je zadnjih 37.2/37.3 i to pogotovo navecer 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️

Ma2013 čestitke na beti 🌼🌼🌼
    Ssanjass, slično i ja imam. Ali više nisam objektivna nakon silnih Utrogestana i Duphostana 😝. Sutra beta. Zasad nisam procurila, iako me danima drži da hoću. Netko procuri za vrijeme Utrogestana, ali ne znam je li moguće procuriti za vrijeme Duphastona. 

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Lipanj 2021. 17:12

Rina89

Miss_Ivyvidjela sam da si baš danas pitala za mene. ❤️😘 Kako tvoja upala? Vidjela sam da se pogoršalo i da si morala i u bolnicu. Jesu pomogli antibiotici?

Rina89 ja sam imala mučnine do 12tt ,takve da sam znala izluditi...pa je stalo na tjedan dana i reko konačno kraj,kad ono krajem 12tt ,pojačala se i to uz popratno povraćanje 🙈🙈 trajalo sve do cca 17-18tt ...
    Sad je stalo i hvala Bogu malo je mirnije.deyi se tu i tamo koji dan sa glavoboljom i lošim raspoloženjem ali sve je lakše nakon silnih povraćanja:) 
    Samo pazi na dovoljan unos tekućine, najbitnije da ne dehidriraš...proći će, možda ne sad odmah ali hoće, bar do te mjere da ti bude lakše ❤

endometrioza

Čupica
    18. Lipanj 2021. 17:29

ma2013 cestitam! Neka se podupla 😍

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

razigrana
    18. Lipanj 2021. 17:48

Meni nitko jos nije javio nikakve rezultate. Malo sam na iglama... 🥲

30 g. oboje
    OTP 9.11.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    18. Lipanj 2021. 17:55

Rina89

Žao mi je da ti je mucno.. Nadam se da ce ti sada prestati. Mi se tu uvijek uplasio kad se netko prestane javljati 😘
    Meni je bolje, odrađena kura antibiotika, novi ciklus je zapoceo , dani sporo prolaze..
    Drzim fige da ti bude bolje! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.