Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    18. Lipanj 2021. 13:48

Ana123456

Evo mene ,nema hematoma danas nema ni smedarenja vjerojatno je neka žilica pukla..
    Beba je dobro i čula sam i 💗🥰
    Idući Pregled je Idući tjedan

Ajmee predobrooo 😍 a koji dan? 🤔🤣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    18. Lipanj 2021. 13:49

ma2013 🌺🌺

J_b, Arnoldica, Sunny, Ssanjass, Roxy, Tweety, Ana123456 ❤️❤️😊Roxy, ponavljam u ponedjeljak pa opet javljam u Petrovu. 😊

Odlična beta 🥰🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

18. Lipanj 2021. 13:53

anchy321

Ana123456

Evo mene ,nema hematoma danas nema ni smedarenja vjerojatno je neka žilica pukla..
    Beba je dobro i čula sam i 💗🥰
    Idući Pregled je Idući tjedan

Ajmee predobrooo 😍 a koji dan? 🤔🤣

Ups zaboravila napisati 24.6. Onaj isti termin kad je trebao biti prvi uzv

ma2013 👣
    18. Lipanj 2021. 14:53

Hope33, ajde ohrabri se pa pogledaj rezultat 😊Sunflower14, anchy321 i Nikitta ❤️❤️❤️🥰 
    Nadamo se samo urednom duplanju. 😊🤞

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Ssanjas
    18. Lipanj 2021. 15:16

Ja sam danas bas nervozna nekako i sve osjecam kako da cu procurit 🤦‍♀️ ne znam jel mi to samo moja luda glava ili je stvarno tako 🤦‍♀️🤣 jutros sam imala neke cudne bolove i ko neko peckanje u donjem dijelu trbuha,skroz nesto nisko 🤷🏼‍♀️ i temperatura mi je zadnjih 37.2/37.3 i to pogotovo navecer 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️

sanjass322@gmail.com

Mala_mu
    18. Lipanj 2021. 15:22

Bok cure, žene, kraljice, borilice 🍀
    Nova sam ovdje i nisam sve stigla pohvatati....
    Poslije 3 spontana danas su mi u bolnici preporučili da odem u Os na MPO radi obrade... rekli su mi da se javim doktoru Šijanovicu...
    E sad, nisam bas čula lijepe stvari o Osijeku, ako ima tko kakve informacije da mi napišete...
    Od svega sto sam radila su spolni hormoni, trombofilija(u redu je)
    Hvala Vam cure🍀

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Anči 💕
    18. Lipanj 2021. 15:39

Mala_mu

Nova sam ovdje i nisam sve stigla pohvatati….
    Poslije 3 spontana danas su mi u bolnici preporučili da odem u Os na MPO radi obrade… rekli su mi da se javim doktoru Šijanovicu…
    E sad, nisam bas čula lijepe stvari o Osijeku, ako ima tko kakve informacije da mi napišete…
    Hvala Vam cure🍀

Pozdrav..dobro nam došla i što prije otišla na neke vedrije teme...ja sam kod njega i nemam nikakve zamjerke..sve fino objasni..popriča s tobom...za početak ti trebaju spolni hormoni,amh, brisevi na spolne bolesti, spermiogram..mozda bi bilo dobro da oboje napravite kariogram da se isključe genetske greške..sretno 🤞❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕
    18. Lipanj 2021. 15:42

Mala_mu

Nova sam ovdje i nisam sve stigla pohvatati….
    Poslije 3 spontana danas su mi u bolnici preporučili da odem u Os na MPO radi obrade… rekli su mi da se javim doktoru Šijanovicu…
    E sad, nisam bas čula lijepe stvari o Osijeku, ako ima tko kakve informacije da mi napišete…
    Hvala Vam cure🍀

Samo da napomenem da se promjenio cijeli tim na MPO i da su dobili i novu opremu i svssta nesto i ssd imaju i veci uspijeh i sve...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Mala_mu
    18. Lipanj 2021. 15:44

Hvala ti Anchy321 na brzom odgovoru😊
    A to sve trebam od svog ginekologa dobiti uputnicu?
    Neznam ni kako će mi dati uputnicu za Osijek! (Čudan je)
    Koliko ti je otprilike trebalo da sve to prikupis?
    Malo sam guglala o dok Sijanovicu pa svašta pišu... zanimalo me iz prve ruke šta i kako! Hvala ti puno😊

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Lipanj 2021. 15:58

TirelessIvy

Women name Cesrtitam!!!! Preponosna mamice!!! Kako si danas? Gledaj da sto vise spavas, odmaras. Uskoro ce to biti luksuz iz najdivnijeg moguceg razlogaJ_B Drzim fig ice jako jako za pobednicku mrvu
    Kod mene ima vesti - krecemo! Jutros bio pregled. Hemoragicna cista sa desnog jajnika je nestala, umesto nje imamo dva antralna folikula i na levom jajniku jedan. To me iskreno raduje jer mi se cini da se taj desni jajnik probudio skroz. Prosli mesec sam sa njega ovulirala, a to mi se nije desilo poslednjih deset godina. A evo i sada tu imamo sada dva folikula. Krecem danas sa Menopurima, nastavljam sa Gonatropinom i u sredu sledeci pregled. Drzite mi fige 🤞🤞🤞

Ovo su i više nego odlične vijesti 🥰❤❤❤❤
    Navijam za sva 3 ❤
    Od srca cam želim uspjeh 🙏❤

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.