Sretno dragim curama danas ❤️
Ribic, mislim na tebe ❤️
Tiki, virujem da ce sve biti dobro,daaaleko si dogurala!jos malo 🤗
Draga Meto, ti si nastavila ici kod dr P. Na preglede redovno?
Joj ja jedva cekam iduci pregled, zna me uvatiti tjeskoba na trenutke, pogotovo kad se probudim a grudi me ne bole momentalno,odma panika 😂😂 tnam da je to sa simptomima od dana do dana,da mogu nestati iedan dan pa se vratiti…Al tesko je biti zen u glavi uvijek 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josipa jesam, malo mi je nezgodno putovati po vrucini al draze mi kad je do sad za sve bio zaduzen da ne nastavim kod njega. Ja nikako docekati srijedu, ovaj period mi je najduzi do sad. 😅
Simptomi se pojacavaju i smanjivaju, al luda glava uvijek nesto racuna🤭 ti imas i kod svoje ginicke uzv? Nezz bi li nastavila kod dr P ili kod nje?
Buga Duga zao mi je😔
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto, da,ti si stvaaarno dugo kod njega tako da te razumijem. Uhhh jos 6 dana odbrojavanje do tvog pregleda 🙏🏻 Ja bih cak nastavila kod njega,sigurno ima bolji uzv od moje socijalne ginicke i ne znam,on stvarno ne prica puno Al vjerujem u njegovu stručnost. Valjda se moja ginicka nece naljutit ako nastavim privatno ici 🤔 da da,kod nje sam ranije narucena,kako mi je dala bolovanje i znala da trebam krenit u mpo vode, tako me zeli vidit i sama odradit bar jedan pregled.
Dr P. Mi je predlozia odraditi qualified na idućem pregledu,tj rekao je da sam mlada i da su male sanse da nesto nece biti u redu,Al da je on to duzan svima predloziti. Mm nije za te pretrage, oko nas nitko to nije radio, ja opet naginjem to napraviti jer sam na forumima stekla dojam da je to danas uobičajena praksa. Nisam ni sama pametna, pobacila ne bih i da bude nesto. E sad, oni dosta toga mogu zakljuciti putem uzv-a,jel da?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
BugaDuga, ajme baš mi je žao. 🥺
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Bok evo da se mi malo javimo da je sve super kod nas. Rastemo ko gljiva ☺️ sa nepunih 3 tjedna imamo 4,5 kg i presli smo na velicinu 62 😆
Ne stignem bas sve popratiti na forumu ali kad stignem bacim oko. Veselim se svim lijepim vijestima, rastuzim se na sve lose..
Saljemo puse svima 😘
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Bugaduga, bas mi je zao 😓😓😓❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Meto,da,ti si stvaaarno dugo kod njega tako da te razumijem. Uhhh jos 6 dana odbrojavanje do tvog pregleda 🙏🏻 Ja bih cak nastavila kod njega,sigurno ima bolji uzv od moje socijalne ginicke i ne znam,on stvarno ne prica puno Al vjerujem u njegovu stručnost. Valjda se moja ginicka nece naljutit ako nastavim privatno ici 🤔 da da,kod nje sam ranije narucena,kako mi je dala bolovanje i znala da trebam krenit u mpo vode, tako me zeli vidit i sama odradit bar jedan pregled.
Dr P. Mi je predlozia odraditi qualified na idućem pregledu,tj rekao je da sam mlada i da su male sanse da nesto nece biti u redu,Al da je on to duzan svima predloziti. Mm nije za te pretrage, oko nas nitko to nije radio, ja opet naginjem to napraviti jer sam na forumima stekla dojam da je to danas uobičajena praksa. Nisam ni sama pametna, pobacila ne bih i da bude nesto. E sad, oni dosta toga mogu zakljuciti putem uzv-a,jel da?
Tako sam i ja govorila da nikad ne bih pobacila i onda paf 24 tt, prirodna trudnoća, milijun anomalija, nespojivih sa zivotom, a do tada nikakvih naznaka. Nekad jednostavno nemas izbora, i naucila sam da nikada ne valja reci nikada ne bih. Isto tako bih voljela da oni koji odbiju testiranja budu svjesni rizika, sto ja nisam bila svjesna. Nije uopce stvar u godinama, mi smo imali 33, nikakvih povijesti takvih događaja u obitelji, ne mora ih ni biti, to su stvari koje se događaju. Sada imam taj uredan test ali svejedno se tresem i bojim anomalija koje nisu genetske.
Draga Magnolia, nisam dovoljno upucena, sta se moze a sta se ne moze razaznati ultrazvukom i u kojem periodu. Prva trudnoca,oko mene svi uredne trudnoce bez ikakvih testova,samo redovni pregledi. Prvi doticaj s takvim pricama mi je forum. Ovo moje ne bih pobacila-odnosi se na dijagnoze Down sindrom i ostale s kojima dijete moze prezivjeti. Svakako neko misljenje trebam steći,a to jedino mogu tako da se informiram
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Josipa pa mislim da se nema sta ginicka ljutiti, ti sa smjeskom reci da bi zeljela nastaviti kod oboje😉
Ja kod svoje nisam jos bila, a stalno mi pise uputnice i sve sta mi treba, stvarno je super. Takodjer BO mi uvijek produzi i gleda kako da mi bude ugodnije.. urada onako kako se ti najbolje osjecas☺️
Da, da drP predlozi a opet je na vama odluka. Ja sam uvijek govorila da necu nikakav test, a onda sam pristala.. iskreno, strepim na svakom pregledu i bojim se da mi ne kaze da nesto nije kako treba. Dzaba nipt kad je uzv najbolji pokazatelj, samo sto se neke anomalije pokazu tek oko 20tt ako ih ima.. strah je normalan, pogotovo u nasem slucaju tako da moramo gledati pozitivno i da je svaka beba tu sa nama sa razlogom i bas u pravo vrijeme☺️🥰
Ti kao i ja, odmah sa vrata pricaj pa ces ga viditi onda😎 cim ne prica puno i ne zali se znaci da je sve super. Ja ga vec i poznajem pa sama pitam sve prije nego mi on nesto kaze, je da zabb pola al dobro🙈
Samara mah- mah jeste se snasli? Malac super napreduje😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji