Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    juricka
    18. Listopad 2021. 12:51

Gpgirl važan ti je faktor i kako reagiraš na stimulaciju, kad si low respoderica i sa duplim amh imaš male šanse za više jajnih. nije sve u amh. diši.

JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
    mm: savršeni nalazi
    8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
    10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
    11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja

GPgirl
    18. Listopad 2021. 12:53

Magnoli.ja

GPgirl

Hmmm i FSH mi je dosta narastao..sa 6,4 na 10,8 😑 Cemo vidjeti sta ce reci u IVF poliklinici na to..

Da te utješim, meni je sa 13 u pola godine pao na 6 pa se vratio na 11. Ali i sa amh 13 i amh 6 sam imala isto. Fsh mi je stalno isti, oko 8. Mislim da amh ovisi o dosta faktora i negdje sam nasla članak gdje obješnjavanju da je to relativno novi hormon koji jos i nije istražen 100%. Mislim da su antralci puno bolji pokazatelj jer onoliko koliko je njih toliko mozes stimulacijom izvući jajnih stanica. Uzalud ti i amh 20 ako na kraju dobijes 1js. A ja npr sa tim svojim šetajućim niskim amh dobijem po 4, 5 js koje se oplode i budu super kvalitete.

Vidjeti cu sutra koliko ih imam. Do sada je bilo izmedju 6-8. Od toga aspiracija samo 2js i oplodila bi se jedna. Blagi uzas i katastrofa😞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    18. Listopad 2021. 12:58

juricka

Gpgirlvažan ti je faktor i kako reagiraš na stimulaciju, kad si low respoderica i sa duplim amh imaš male šanse za više jajnih. nije sve u amh. diši.

Znam da nije sve u njemu i da sam low responder. Jednostavno sam umorna od svega. I IVFa i ostalih dijagnoza koje skupljam kao pokemone + kronicne bolestine koja mi unistava kvalitetu zivota vec 25 god. 

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

juricka
    18. Listopad 2021. 13:09

GpGirl joj razumijem te. al najmanja brojka koju ja vidim kod tebe u potpisu je ujedno i najvažnija- 36. s toliko godina imaš šanse za troje djece. puno je to plodnih godina ispred tebe. 

JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
    mm: savršeni nalazi
    8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
    10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
    11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja

• Bajkica
    18. Listopad 2021. 13:20

Curice, samo da javim da mi je jutros vraćen jedan osmostanični embrij. Mali borac. Nek se samo bori i dalje, kod mame je siguran :-)đ

👨 39 👩38
    👨oligoasthenozoospermia
    👩 AMH 8, ostalo uredno
    8 mjeseci pokušavanja, Vinogradska
    02/2021 MPO u prirodnom ciklusu - nema jajne stanice
    03/2021 MPO u prirodnom - jedna jajna stanica, vraćen trodnevni embrij, beta: 0
    06/2021 MPO stimulirani: Bemfola, Cetrotide - 4 jajne stanice, 2 zrele, 2 oplođene, vraćena 2 trodnevna embrija, beta=0
    10/2021 - MPO stimulirani: Pergoveris 300, Cetrotide, 1 stanica dobivena i oplođena, beta 0

Joka95
    18. Listopad 2021. 13:22

Bajkica cestitam od srca! Nek se cvrsto zakaci za mamicu 🤞🤞🥰🥰🥰 

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

GPgirl
    18. Listopad 2021. 13:23

Bajkica

Curice, samo da javim da mi je jutros vraćen jedan osmostanični embrij. Mali borac. Nek se samo bori i dalje, kod mame je siguran :-)đ

🤞🤞🤞🤞❤️

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

GPgirl
    18. Listopad 2021. 13:29

Andela111

Veliki pozdrav za sve druge cure,inace utisci iz Praga savrseni! Puno puno profesionalniji pristup, puno toga novog inovativnog imaju,ja sam vec mesec ipo na terapijama…. i pripremama …. sve teče ok za sada.

Ako ne uspije iz ova dva puta sta imam free preko HZZOa i ja idem u Prag. Nadam se da ces uspjeti ovaj put🤞🤞

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

Rita2101
    18. Listopad 2021. 13:30

Andela111

Pozdrav svima , puno je tu novih ali starih cura koje na zalost jos nisu uspele…. nisam vas citala, jer mi je trebao fokus na sebe .
    MORAM PROKOMENTARISATI : molim vas devojke ne budite ne realne, GP GIRL, na zalost mislim da si u pravu i mislim da trebas ici dalje ali ne u jos jedan postupak sa svojim jajnim stanicama jer ja ne bih gubila vreme, pokusaj donaciju. Vreme je u nasem slucaju dragoceno. Shvatite da i za donaciju jajnih stanica postoji granicna dob. Znam da su svi osetljivi oko te donacije ali meni je to skroz isto. NE GUBITE DRAGOCENO VREME. Zivot je jedan i ako ne ide pokusajte tamo gde ima vise sansi.

Slazem se, gorka je istina, ali je istina

👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
    👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
    FET - beta 0
    2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
    1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
    FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
    FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
    3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
    Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao

GPgirl
    18. Listopad 2021. 13:35

Andela111

Gp Girl tako treba…..drzim ti fige da ti uspe…. od srca ali ako ne uspe tu sam da ti pomognem sta god zatrebas…. zaista sanse su 60,70 posto do 39 godine sa donacijom a to su ozbiljne sanse za uspeh. Ako te bilo sta bude zanimalo pitaj.🌹

Hvala❤️

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.