Curke, znam da se pisalo već 300x o suplementima, čak sam uhvatila da se komentira NutriNano, ali ne mogu naći sad. Dobila sam preporuku od dr za suplemente: "CQ10 200 mg, Curcumin, NutriNano, Omega 3". Nije li NutriNano ustvari CQ10? Malo sam zbunjena...
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Znači ja se još tresem i ne vjerujem. Prvi put u životu imam sjene na testu! Danas mi je 7 dan blastica. I dalje ne vjerujem 😍😍😍
Evo fotka, jedan je kinez, drugi je clarblue, ali onaj gdje treba biti -, a ne + pa da vas ne zbuni 😂
Ne znam jel to ok za sedmi dan, nikad nisam imala ni sjene
https://ibb.co/44M3rF0
https://ibb.co/Gxtz2d9
Arnoldica, jeeeeej, pa to je pluuuus!!!🥳🥳🥳 Drzim fige da nastavi tamniti 🙏🙏
Sutra obezno nam salji novi testic 🤗
Bajkice, sretno draga 🙏 neka se mališa čvrsto primi 😊
Andela, želim ti svu srecu da donacija uspije 🙏🍀
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Znači ja se još tresem i ne vjerujem. Prvi put u životu imam sjene na testu! Danas mi je 7 dan blastica. I dalje ne vjerujem 😍😍😍
Evo fotka, jedan je kinez, drugi je clarblue, ali onaj gdje treba biti -, a ne + pa da vas ne zbuni 😂
juhuuu, nek nastavi tamniti
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Hmmm i FSH mi je dosta narastao..sa 6,4 na 10,8 😑 Cemo vidjeti sta ce reci u IVF poliklinici na to..
Da te utješim, meni je sa 13 u pola godine pao na 6 pa se vratio na 11. Ali i sa amh 13 i amh 6 sam imala isto. Fsh mi je stalno isti, oko 8. Mislim da amh ovisi o dosta faktora i negdje sam nasla članak gdje obješnjavanju da je to relativno novi hormon koji jos i nije istražen 100%. Mislim da su antralci puno bolji pokazatelj jer onoliko koliko je njih toliko mozes stimulacijom izvući jajnih stanica. Uzalud ti i amh 20 ako na kraju dobijes 1js. A ja npr sa tim svojim šetajućim niskim amh dobijem po 4, 5 js koje se oplode i budu super kvalitete.
Vidjeti cu sutra koliko ih imam. Do sada je bilo izmedju 6-8. Od toga aspiracija samo 2js i oplodila bi se jedna. Blagi uzas i katastrofa😞
Ja sam oba puta bila na blagoj stimulaciji. Tj. letrozol i menopur 300 od 6dc, drugi put letrozol i pergoveris od 6dc (ovom kombinacijom sam dobila blastice koje su freeze). Jos da dodam da imam i hipotireozu, mthfr mutaciju i pai, po 1/3 svakog jajnika imam, muž teža OA. Nisam ni mlada, 36 godina. I ove prirodne ivf sto si imala na tvom mjestu ne bih ni racunala da si prosla, to je nista. I da, na par mjesta sam isla traziti odgovore na svoja pitanja, slovenija(jer mi je bilo usput, nisam samo radi toga isla), split, zagreb. Ocito je da imas problem, ali ja ne bih isla vanka nakon sto si samo bila u kbc rijeka. Pa da sam ostala i slusala prvog lijecnika sto sam bila u njega, bila bi i dan danas u uvjerenju da mi jedan jajnik uopce ne radi, što nije bila istina.
U 12mj je postupak u IVF poliklinici. Ako tamo ne uspije cu u Prag. Danas idem na utz jer mi je prije M ginekologica nasla “nesto” u maternici, pa sada kada je M prosla da vidim situaciju, a usput da vidim i broj antralaca jer mi je taman sutra 8dc.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Arnoldica 🤞🤞🤞🥳🥳🥳🥳
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
😂💪 ma sjene su super!
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Hmmm i FSH mi je dosta narastao..sa 6,4 na 10,8 😑 Cemo vidjeti sta ce reci u IVF poliklinici na to..
Da te utješim, meni je sa 13 u pola godine pao na 6 pa se vratio na 11. Ali i sa amh 13 i amh 6 sam imala isto. Fsh mi je stalno isti, oko 8. Mislim da amh ovisi o dosta faktora i negdje sam nasla članak gdje obješnjavanju da je to relativno novi hormon koji jos i nije istražen 100%. Mislim da su antralci puno bolji pokazatelj jer onoliko koliko je njih toliko mozes stimulacijom izvući jajnih stanica. Uzalud ti i amh 20 ako na kraju dobijes 1js. A ja npr sa tim svojim šetajućim niskim amh dobijem po 4, 5 js koje se oplode i budu super kvalitete.
Vidjeti cu sutra koliko ih imam. Do sada je bilo izmedju 6-8. Od toga aspiracija samo 2js i oplodila bi se jedna. Blagi uzas i katastrofa😞
Ja sam oba puta bila na blagoj stimulaciji. Tj. letrozol i menopur 300 od 6dc, drugi put letrozol i pergoveris od 6dc (ovom kombinacijom sam dobila blastice koje su freeze). Jos da dodam da imam i hipotireozu, mthfr mutaciju i pai, po 1/3 svakog jajnika imam, muž teža OA. Nisam ni mlada, 36 godina. I ove prirodne ivf sto si imala na tvom mjestu ne bih ni racunala da si prosla, to je nista. I da, na par mjesta sam isla traziti odgovore na svoja pitanja, slovenija(jer mi je bilo usput, nisam samo radi toga isla), split, zagreb. Ocito je da imas problem, ali ja ne bih isla vanka nakon sto si samo bila u kbc rijeka. Pa da sam ostala i slusala prvog lijecnika sto sam bila u njega, bila bi i dan danas u uvjerenju da mi jedan jajnik uopce ne radi, što nije bila istina.
Hej Magnolia, koliki ti je amh? Uspjela si iz 2. puta? Gdje? Znam da si vjerojatno 100x pisala, ali ne mogu se sjetit..
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Arnoldica, bravooo, tu je!!! Nešto se lijepo događa! Sad dalje smireno i strpljivo, nek lijepo tamni a ti se opusti i uživaj jer se netko maleni zakačio za tebe ❤️😘
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Arnoldica🤞🍀 neka lipo nastavi tamniti. Sad nam moras svaki dan slat testice znas da mi to volimo proucavati 😊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Arnoldica neka lipo nastavi tamniti! Divne vijesti! 🤞🤞🤞🥰🥰🥰🥰