GP girljesi vadila vitamin D? Ako padne cesto maskira AMH u niski. Meni je pao duplo u jako kratkom roku. Amh je bio 28, nakon par mjeseci 13. Kad sam izvadila vitamin D bio je na 27. Trebao bi biti vise od 75. Nakon mjesec dana vitamina D ( koji se "popeo" na 38) amh je narastao na 19. Znaci, sa normalnom razinom vitamina D bi se tek trebao pokazati realan amh. Trenutno koristim sprej better you d4000. Do sad sam koristila sumece tablete…
D vit mi je 121 tako da sumnjam da je do njega
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
GpGirlDa li si vadila amh u istom labosu i da li su iste mjerne jedinice i referentni intervali?
Da i da ☹️
Meni je u razmaku 10mj pao sa 43 na 29.5. Nisam mogla doci k sebi kad sam vidjela
Vjerujem, samo je 29 i dalje odlican, a moj je prije bio los, a sada je uzasan. Bas me pogodilo uzasno to danas. ☹️☹️
Ne gubi nadu.. Vidjele smo tu i cure s manjim amh i postale su mame! Vjerujem da je veliki šok i da nije ugodno. Ali nema druge nego igrati s kartama koje su ti podjeljene! Glava gore i idemo dalje 😘🤗
❤️❤️❤️
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
Domleon ja sam aftasticno🤣 ne ko zadnji put ali afte su tu opet🤣
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Cure koje danas imaju nešto, sretno a čekalicama nek vrijeme što brže prođe do testića <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sretno svima danas!
Joka meni je odmah dan nakon FET-a izbio herpes i to na nosnici. Izludio me u kombinaciji s nošenjem maskice 😂
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Bokic.. ja uvijek samo upadnem s neba ovdje.. da javim ako nekome treba info.. estramon flasteri su mi pomogli.. endometrij nikad deblji .. ovo mi je 6 pokusaj… uvijek tesko dobijem debljinu.. moram popit hrpu estrofema, sad sa flasterima i estrofemom puno bolje i manje mucnine.. obzirom da sam zadnja dva puta(fet) pocela krvariti 3-6 dnt sumljamo dr. i ja da je nizak progesteron(iako se ne zna koliki treba biti) na injekcijama sam od dana transfera.. pa cemo vidjeti .. transfer bio 15.10. Blastocista … i da utrogestan pijem oralno (tako Ceska klinika trazi, nuspojave teze nego vaginalno)
Možeš li nam napisati iskustva za Češku? 😊
Pronatal - vrhunski labos (kaze i moja dr. ovdje) odnos super, ljubazni… ali protokoli univerzalni, kao da nema individualnog pristupa… a svaka od nas ima svoje “posebnosti”. Traze sve moguce nalaze(mislim da je to dobro). Agresivni sa ljekovima, ucinit ce te trudnom pa kako god.. tako sam barem ja to dozivjela.. trenutno sam u protokolu (njima ne govorim da ne idem po njihovom) koji mi je dala moja dr ovdje …vise me pozna i zna sve moje probleme.. dva feta su mi bila neuspjesna tamo, a blastociste savrsene, ja prokvarim 6 dnt.. oni nista nisu promjenili a dr ovdje mi dodala flastere i injekcije progesterona.. sad cemo vidjeti kako ce biti.. obzirom da tesko zadebljam endometrij Pronatal samo poveca estrofem bez obzira sto mi bude strasno lose od toga.. ovo sa flasterima mi je puno bolja opcija..
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Arnoldica meni afte 🤣 bas nas oce🤣
Kako si ti? Jos malo i beta day🤞🥰
Dani drago mi je cuti te. Nadam se da ce mucnine i ostalo brzo proci 🥰🥰🥰
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Gpgirl 3.7 zvuči grozno ali su cure i s takvim (među ostalim moja frendica sa 2.3 amh) ostale trudne. ja imam 4.95 nalaz od prije pola godine i sve me strah vaditi novi, srećom, ni ne traže me, a idem iz ciklusa u ciklus. i dobila sam sjajnu jajnu stanicu koja se oplodila. nije uspjela implatacija, al tebi treba samo jedna jajna, to je dovoljno za trudnoću.
ja još nisam dobila menstruaciju, drugi dan od prestanka stavljanja utrića. nema ni spottinga, ni smeđarenja. a jedva ju čekam, naravno.
jako se veselim ovom prirodnom ciklusu. uzela sam si dheu, omegu, a vitamin d i folnu pijem odavno ;)
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Gpgirl3.7 zvuči grozno ali su cure i s takvim (među ostalim moja frendica sa 2.3 amh) ostale trudne. ja imam 4.95 nalaz od prije pola godine i sve me strah vaditi novi, srećom, ni ne traže me, a idem iz ciklusa u ciklus. i dobila sam sjajnu jajnu stanicu koja se oplodila. nije uspjela implatacija, al tebi treba samo jedna jajna, to je dovoljno za trudnoću.
ja još nisam dobila menstruaciju, drugi dan od prestanka stavljanja utrića. nema ni spottinga, ni smeđarenja. a jedva ju čekam, naravno.
jako se veselim ovom prirodnom ciklusu. uzela sam si dheu, omegu, a vitamin d i folnu pijem odavno ;)
Iskreno nije mi jasno kako je toliko pao, bas puno u kratkom vremenu. Sutra idem na UTZ pa da vidim koliko antralaca imam.
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
Hmmm i FSH mi je dosta narastao..sa 6,4 na 10,8 😑 Cemo vidjeti sta ce reci u IVF poliklinici na to..
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji