Meni dosli nalazi hormona. AMH drasticno pao od drugog mj ove godine. Sa 9 na 3,7😭😭😭😭 Sve nekako manje vjerujem da cu ikada ostati trudna. A i nije mi jasan bas toliko veliki pad u 8 mj☹️☹️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Asli eto ja stvarno ne znam, s obzirom da mi je MPO doktor rekao da je to super onda pretpostavljam da ce nam ignorirati to, a ja kao ja vjerojatno necu nista sugerirati. I sad nek covjek bude pametan. Sumnjam da mi to mozemo popraviti jer mi se cini da je to zbog torzije testisa koju je imao prije pa su to morali vezati nazad.. jedna briga viska 😭
Nakon Profertila nije ni ponavljao nalaz, tako da ne znamo kako je djelovao. Mene je embriologica nakon aspiracije tražila nalaz spermiograma i onda je rekla da će ići na ICSI zbog loše morfologije. Možeš jedino pitati kojom bi metodom išli, obični IVF ili ICSI, mislim da je logičnije ovo drugo..
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Cure, da li je netko od vas imao slicnu situaciju? Uglavnom, osjetila sam pritisak na lijevoj strani vjerojatno u jajnicima, nije bilo bolno, (osjecaj kao da je nesto proslo kroz tanku cijev i na kraju se rasprsnulo), i za par minuta nakon toga gacice cijele mokre.. 😳 Danas mi je 4. dan Klomifena prvi put ga uzimam..
🙎🏼♀️ 35 🙍🏽♂️ 33
• spermiogram ✅
• hormoni ✅
• uzv ✅
• hsg ✅
• papa i brisevi ✅
• ciklusi 28 dana uredni ✅
• ovulacija uredna ✅
*(pokušavamo 1,5 god.)
Cure, da li je netko od vas imao slicnu situaciju? Uglavnom, osjetila sam pritisak na lijevoj strani vjerojatno u jajnicima, nije bilo bolno, (osjecaj kao da je nesto proslo kroz tanku cijev i na kraju se rasprsnulo), i za par minuta nakon toga gacice cijele mokre.. 😳 Danas mi je 4. dan Klomifena prvi put ga uzimam..
Da nije Ovulacija mozda 🤔? Jel ides na ultrazvuk opet?
Hej Anitram :)
Ali danas mi je tek 6. dan ciklusa.. za dva dana imam UZV.
Nije li to malo rano za ovulaciju?
🙎🏼♀️ 35 🙍🏽♂️ 33
• spermiogram ✅
• hormoni ✅
• uzv ✅
• hsg ✅
• papa i brisevi ✅
• ciklusi 28 dana uredni ✅
• ovulacija uredna ✅
*(pokušavamo 1,5 god.)
Pozdrav curke...dva dana se nisaam mogla ulogirat nije mi dalo 🤦🏽♀️
Čitam sad sve opet jer sam sve zaboravila 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
GpGirl Da li si vadila amh u istom labosu i da li su iste mjerne jedinice i referentni intervali?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
GpGirlDa li si vadila amh u istom labosu i da li su iste mjerne jedinice i referentni intervali?
Da i da ☹️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Bok cure! Samo da prijavim da od loših prognoza u petak i dobivene samo jedne stanice u stimuliranom, biolog me zvao jučer da mi potvrdi da je došlo do oplodnje. Danas zove i kaže da se stanice lijepo duplaju i sutra imam transfer malog borca 😊. Danas i sutra ujutro - seks! Procitala istraživanje po kojem se seks prije transfera preporuča. Ionak stavljam utriće 🤣🤣. Jel koja to isprobala?
👨 39 👩38
👨oligoasthenozoospermia
👩 AMH 8, ostalo uredno
8 mjeseci pokušavanja, Vinogradska
02/2021 MPO u prirodnom ciklusu - nema jajne stanice
03/2021 MPO u prirodnom - jedna jajna stanica, vraćen trodnevni embrij, beta: 0
06/2021 MPO stimulirani: Bemfola, Cetrotide - 4 jajne stanice, 2 zrele, 2 oplođene, vraćena 2 trodnevna embrija, beta=0
10/2021 - MPO stimulirani: Pergoveris 300, Cetrotide, 1 stanica dobivena i oplođena, beta 0
GpGirlDa li si vadila amh u istom labosu i da li su iste mjerne jedinice i referentni intervali?
Da i da ☹️
A koliko imaš antralnih? Meni se čini da je to puno bolji pokazatelj od amh, on ti se radi preko receptora za vitamin d pa može biti niži i ako ti je vitamin d nizak. Isto tak, možda ti je baš pogođen ciklus s manje antralaca (npr. ja sam u 3. mj. imala 3 antralca, sad imam 12, vjerojatno bi amh tad i sad bio drugačiji
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Bok cure, čitam napreskokce pa možda nešto i propuštam.
Cure sa lošom morfologijom: pogledajte koliki ima ukupno spermića. Onda pogledajte koliki je postotak morfološki ispravnih spermića. Izračunajte koja je to brojka. A onda vidite koliko vi imate jajnih stanica i sve bi vam trebalo biti jasno
Taj postotak je bitan u spontanim trudnoćama, za nas je puno manje bitan.
Što ne znači da ne bi trebali izmaltretirati muževe da ga pokušaju popraviti, savjeti su vam na prve tri stranice koje izgleda više nitko ne čita
AMH ne može drastično ni pasti ni rasti u godinu dana. Bitniji je broj antralaca, AMH ovisi o puno faktora koji su nekad privremeni.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji