Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    16. Listopad 2021. 17:27

petra30

Evo cure da se i ja javim. Imala danas transfer jedne lijepe blastice🤞🍀. Ostalo ih je i za zamrznuti, zvati u ponedjeljak da znam kolko tocno.
    Prespavala sam cijelo popodne 🙈.

Sretno PUPO 😍

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Garawa¤
    16. Listopad 2021. 17:30

petra30

Evo cure da se i ja javim. Imala danas transfer jedne lijepe blastice🤞🍀. Ostalo ih je i za zamrznuti, zvati u ponedjeljak da znam kolko tocno.
    Prespavala sam cijelo popodne 🙈.

Sretno 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Ana26
    16. Listopad 2021. 17:46

Coco24

DOMLeon

Coco24

DOMLeon

Ako treba kojoj curi info VUK VRHOVAC radi za Sve Svete.Rade normalno sve dane osim nedjeljd kao i do sada.

VV radi i subotom? To me je brinulo jel bi trebala dobiti vikend, a svi sveti ponedjeljak i kad sam zvala rekli su mi da dođem u utorak ako se potrefi petka popodne!

VV radi subotom,ako dobijes u subotu dolazis treci dan to ti je utorak.Al subotom su ti samo transferi,aspiracije i hitni.

A vidim da smo kod iste dr. i ja sam kod
    Pavan- Jukić i ugodno sam iznenađena s njom, bila sam samo po drugo mišljenje kod nje jer u Kbc Osijek nisu baš bili oduševljeni sa tim da krenem u postupak, al kod nje nema problema, kaže možemo probati nisam ni prva ni zadnja sa dijagnozama, uvest odmah terapiju i pratiti situaciju, tako da sam se odlučila za VV i kod njih sam odmah na IVF, a Os bi me malo zavlačio sa insiminacijama i bilo bi dosta čekanja, a ovdje već 12 mj ako uspijem riješiti sve sto treba, a već sam pola riješila. Jedino se jako bojim aspiracija, ne znam jel na kraju ide pod anestezijom ili tablete za bolove(smijem samo lupocet, alergija na ostalo) ako netko zna?

I ja sam kod dr. Jukić. Kod njih ima anestezija, ali nema subotom. Meni je aspiracija pala na subotu pa nisam imala anesteziju. Imala sam 5 folikula i nije mi bilo strašno, brzo prođe. Iskreno, mislila sam da će me puno više boliti. I meni je na VV odlično jer se može u postupak čim imaš spremne nalaze,nije kao u Osijeku. 
    Čestitke curama na pozitivnim testovima,betama, Tina i Aurora na blizancima, Dadi na princezi, a ostalima želim da što prije dočekaju bebu.
    Nikita kako je stanje kod tebe? Kad ideš na operaciju?
    Ja sam išla na pregled ,i dalje imam to nešto u maternici oko 2 cm i sad čekam termin za histeroskopiju, nadam se da će me sad odmah staviti nakon ove menstruacije i da konačno idem u novi postupak.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    16. Listopad 2021. 18:16

Coco24

DOMLeon

Coco24

DOMLeon

Ako treba kojoj curi info VUK VRHOVAC radi za Sve Svete.Rade normalno sve dane osim nedjeljd kao i do sada.

VV radi i subotom? To me je brinulo jel bi trebala dobiti vikend, a svi sveti ponedjeljak i kad sam zvala rekli su mi da dođem u utorak ako se potrefi petka popodne!

VV radi subotom,ako dobijes u subotu dolazis treci dan to ti je utorak.Al subotom su ti samo transferi,aspiracije i hitni.

Pavan- Jukić i ugodno sam iznenađena s njom, bila sam samo po drugo mišljenje kod nje jer u Kbc Osijek nisu baš bili oduševljeni sa tim da krenem u postupak, al kod nje nema problema, kaže možemo probati nisam ni prva ni zadnja sa dijagnozama, uvest odmah terapiju i pratiti situaciju, tako da sam se odlučila za VV i kod njih sam odmah na IVF, a Os bi me malo zavlačio sa insiminacijama i bilo bi dosta čekanja, a ovdje već 12 mj ako uspijem riješiti sve sto treba, a već sam pola riješila. Jedino se jako bojim aspiracija, ne znam jel na kraju ide pod anestezijom ili tablete za bolove(smijem samo lupocet, alergija na ostalo) ako netko zna?

Mozes trazit anesteziju ides k anestez na razgovor i to ti je to.Otvoreni su za dogovore.I ja sam kod Pavan Jukic al je moj primaran Podgajski 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    16. Listopad 2021. 18:17

DOMLeon

Coco24

DOMLeon

Coco24

DOMLeon

Mozes trazit anesteziju ides k anestez na razgovor i to ti je to.Otvoreni su za dogovore.I ja sam kod Pavan Jukic al je moj primaran Podgajski

Njegov sam pacijent 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Anemona
    16. Listopad 2021. 18:27

Stela1987

Anemona

Draga Stela, u sličnoj smo situaciji 😏
    I meni je DHEA povišen, a dr. ništa ne reagira 🙁
    Kad sam bila na konzultacijama u 7.mj kažem joj da se već dugo borim s niskom razinom vitamina D (uz uzimanje dodataka), a ona kaže nema to veze, samo budite na suncu 🙄
    I dođem na druge konzultacije u 9.mj, i sad me prozove kao jako mi je nizak Dvit. A ja joj odg da sam ju već upozorila ranije i što mi je odg, samo je zašutila ali naravno zapisala na nalaz 🙄
    Isto tako mi je DHEA povišen, pa sam sama odlučila otići kod endokrinologa jer vidim da ako se sam ne izboriš, malo tko će se potruditi oko tebe 🙁
    Idem sljedeći tjedan pa ću vidjeti što kaže endokrinolog

Meni je endokrinologa rekao da se na njegovo smanjenje može utjecati kontracepcijskim pilulama s antiandrogenim učinkom tako da ću ja pitati mpo dr malo više o tome jer u zadnjih mjesec dana izuzev endokrinologa i dr koja mi je radila uzv štitnjače je gledala nalaze i komentirala da je DHEAS previsok I da i ako dođe do trudnoće da postoji velika mogućnost spontanog i svašta nešto,nažalost kod mene nikako ne može doći do implantacije pa bi rađe ako treba i pila te kontracepcijske par mj ako će mi to pomoći,ako mi mpo dr bude rekla da to ništa nema veze budem se rastala od Petrove i idem privatno druge mi nema 🤷‍♀️

Razumijem te u potpunosti. Baš sam ljuta što ne uzimaju sve u obzir, nego kako prođe, prođe 😞
    Pogotovo kod nas koji smo mužev uzorak dobili tese metodom, i nemamo neograničen broj pokušaja 😞
    Pogotovo ako su to neke tegobe na koje možeš utjecati i popraviti ih. Držim ti fige 🤞🙏

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Monkica24 🍀
    16. Listopad 2021. 18:38

Suncicaa

Pozdrav cure, pratim vas vec neko vrijeme i prikupila sam mnogo korisnih savjeta od vas. Poceo je moj prvi postupak u prirodnom ciklusu pa me zanima da li mi moze reci neka cura koja je u Vinogradskoj da li treba covid test za aspiraciju u prirodnom postupku. Danas sam bila na uzv i u utorak mi je aspiracija i ja zaboravila pitat za covid test i sad sam u panici hocu li ga stici napraviti i dal mora biti pcr ili moze brzi antigenski 🤔

ja sam ti bila u Vinogradskoj na aspiraciji u prirodnom postupku, stvarno nije strašno, ništa nisam osjetila, tražila sam da mi daju nešto za smirenje jer sam se bojala jako, i dali su mi normabel i ketonal. to će ti biti dovoljno, ne brini... covid test samo treba kad ideš u anesteziju, inače možeš tražiti i u prirodnom postupku anesteziju, ali to moraš s njima dogovoriti ranije, kad se dogovara aspiracija, i daju ti internu uputicu za pcr. 

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Suncicaa
    16. Listopad 2021. 19:37

Monkica24 🍀

Suncicaa

Pozdrav cure, pratim vas vec neko vrijeme i prikupila sam mnogo korisnih savjeta od vas. Poceo je moj prvi postupak u prirodnom ciklusu pa me zanima da li mi moze reci neka cura koja je u Vinogradskoj da li treba covid test za aspiraciju u prirodnom postupku. Danas sam bila na uzv i u utorak mi je aspiracija i ja zaboravila pitat za covid test i sad sam u panici hocu li ga stici napraviti i dal mora biti pcr ili moze brzi antigenski 🤔

ja sam ti bila u Vinogradskoj na aspiraciji u prirodnom postupku, stvarno nije strašno, ništa nisam osjetila, tražila sam da mi daju nešto za smirenje jer sam se bojala jako, i dali su mi normabel i ketonal. to će ti biti dovoljno, ne brini… covid test samo treba kad ideš u anesteziju, inače možeš tražiti i u prirodnom postupku anesteziju, ali to moraš s njima dogovoriti ranije, kad se dogovara aspiracija, i daju ti internu uputicu za pcr.

Hvala ti, sad mi je malo lakse...ovo mi je prvi postupak pa ne znam jos kak kaj ide 🙈 

👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
    KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
    10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
    2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
    FET🐧10/22❌
    Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
    3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
    4/23 prc, nije bila dobra stanica
    Repromed/Hilarus
    9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
    11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
    5/24 7🥚, 2 bc❄️
    1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔

Inna_92
    16. Listopad 2021. 19:48

Sretno Petra30! 🥰

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

juricka
    16. Listopad 2021. 19:50

cure samo da vam se javim. danas 11dnt. neg test, dog s dr odmah dalje u idući ciklus ali idem prirodno, bez stimulacije. sredim potpis kasnije. nadam se da ću dobit menstruaciju brzo. 🤞🏻

JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
    mm: savršeni nalazi
    8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
    10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
    11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.