Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    16. Listopad 2021. 11:10

Maslacak, JosipaB ,ma2013 mi smo super,nadoknadujemo sve ,skitamo svaki dan,bas su mi dani ispunjeni, vrime leti,Ivano vec 3 miseca, raste ko lud ..ma bas lijepo i veselim se da svaka od vas to šta prije dozivi ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• kokolo28
    16. Listopad 2021. 11:12

hej curee, evo samo da javim da sam obavila sve pretrage, i hormone i mr zdjelice i uzv urotrakta... i sve je super 😊 tj endometrioza je 5,5 cm, ima par tih endometrioticnih cvorova, al nista ne ostecuje crijeva i mjehur, tak da necemo na operaciju vec u postupak 😊 sad cekam 27.10. i druge konzultacije pa se nadam da vec sa sljedecim ciklusom idemo u postupak... a mozda i ne, ne znam kak brzo to ide u petrovoj... ak koja zna, javiteee 😊 malo sam nestrpljiva 😊

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• kokolo28
    16. Listopad 2021. 12:09

Nikitta

Ulovila sam predivnu vijest od AuroreB, čestitam draga, neka te sreća prati do kraja. ❤️❤️
    Eloise molim te da mi javiš na koji mail te mogu kontaktirati, vezano za endo, ne bih ovdje zatrpavala temu. I ja sam bila na MR zdjelice prije par dana, imam ti za reći korisnih info ako želiš. 😘
    Miss tako je lijepo čitati tvoju sreću. Grlim te. ❤️
    Ma2013 😘

hej draga, mozes poslat na mail eloiseeloise43@gmail.com
    hvala tii 😘❤️

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Suncicaa
    16. Listopad 2021. 12:34

Pozdrav cure, pratim vas vec neko vrijeme i prikupila sam mnogo korisnih savjeta od vas. Poceo je moj prvi postupak u prirodnom ciklusu pa me zanima da li mi moze reci neka cura koja je u Vinogradskoj da li treba covid test za aspiraciju u prirodnom postupku. Danas sam bila na uzv i u utorak mi je aspiracija i ja zaboravila pitat za covid test i sad sam u panici hocu li ga stici napraviti i dal mora biti pcr ili moze brzi antigenski 🤔

👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
    KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
    10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
    2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
    FET🐧10/22❌
    Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
    3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
    4/23 prc, nije bila dobra stanica
    Repromed/Hilarus
    9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
    11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
    5/24 7🥚, 2 bc❄️
    1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔

Kacusha
    16. Listopad 2021. 12:34

malala

simba

malala

Rainbow, da, nitko ne razumije. Još nitko ni ne zna za naš problem jer imamo dijete i misle da samo sad ne želimo više. I daju savjete, rodi mu brata ili seku dok je vrijeme, a ja vrištim u sebi i čupam kosu!!!! 🤯🤯🤯🤯🤯 Šta misliš šta pokušavam 2 god, koliko novaca na trakice, testove, suplemente, put u Zg, 3 neuspjela postupka, more suza i vagon tuge. I sutra moram kod djevera na ručak i gledati ih sve sretne i vesele i čestitati, a u sebi umirem. Već sam sad odradila turu plača za to što me čeka sutra.

Evo da se ubacim i odg. O istome si pisala u Lh grupi. Malala, i ja imam dijete i iste priče kruže i oko mene. Em susjede, em tetke. Pa rodi još jedno, šta čekaš.. A ja zapravo ništa ne čekam, ali ne ide. Nekome tako i kažem, a nekad ignoriram. Ugl, ne shvaćam to negativno i zlonamjerno. Ljudi su takvi. I ti i ja nekada bubnemo nešto što nekoga povrijedi. Ja te potpuno razumijem, ali ne razumijem tu ljubomoru koju osjećaš prema drugima. Nije ni jedna žena kriva što je, eto plodnija, nego mi. Pogotovo mi, koje već imamo dijete, pa eto sad ne ide. Nemoj gledati tako negativno na okolinu, i oni imaju pravo širiti svoje obitelji. Šta očekuješ? da nitko ne rađa iz tvoje okoline jer je tebi teško?! Kad vidim tu po forumu šta žene prolaze, pobačaje u visokim tj, više puta, ti i ja smo sretnice koje imamo zdravo dijete.

Ne znam zar zvuči da sam ja ljubomorna na one koji dobivaju djecu, ali nisam. Kad čujem za lijepe vijesti kod drugih, samo budem jako tužna jer nikako dočekati da ta lijepa vijest bude moja. Ja sve znam racionalno sebi objasniti, ali ne mogu protiv toga da mi ne krene suza. Emocionalno sam osjetljivija i to je tako od kad znam za sebe.
    Komentari, ok ljudi možda ne kažu u lošoj namjeri, ali i to me zaboli jer ne znaju koliko se ja ustvari trudim i što prolazim. Ja zato nikom ne bih ni komentirala "rodi još jedno, dvoje, pet" jer nikad ne znaš što ljudi prolaze.

Ja te razumijem i ja otvoreno kazem da sam ljubomorna na svaku trudnicu 😁🤰 i nije me sram to reci ❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    16. Listopad 2021. 12:36

Suncicaa

Pozdrav cure, pratim vas vec neko vrijeme i prikupila sam mnogo korisnih savjeta od vas. Poceo je moj prvi postupak u prirodnom ciklusu pa me zanima da li mi moze reci neka cura koja je u Vinogradskoj da li treba covid test za aspiraciju u prirodnom postupku. Danas sam bila na uzv i u utorak mi je aspiracija i ja zaboravila pitat za covid test i sad sam u panici hocu li ga stici napraviti i dal mora biti pcr ili moze brzi antigenski 🤔

Mislim da za svaki ulazak u operacijsku salu trebas test, nas su uvijek trazili pcr. Sretno 🍀

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    16. Listopad 2021. 12:37

Suncicaa

Test ako napravis u pon ujutro, nalazi su gotovi popodne. Tako da stignes 👍

👨‍🦰 Oligo-normo

Anemona
    16. Listopad 2021. 12:54

Draga Stela, u sličnoj smo situaciji 😏
    I meni je DHEA povišen, a dr. ništa ne reagira 🙁
    Kad sam bila na konzultacijama u 7.mj kažem joj da se već dugo borim s niskom razinom vitamina D (uz uzimanje dodataka), a ona kaže nema to veze, samo budite na suncu 🙄
    I dođem na druge konzultacije u 9.mj, i sad me prozove kao jako mi je nizak Dvit. A ja joj odg da sam ju već upozorila ranije i što mi je odg, samo je zašutila ali naravno zapisala na nalaz 🙄
    Isto tako mi je DHEA povišen, pa sam sama odlučila otići kod endokrinologa jer vidim da ako se sam ne izboriš, malo tko će se potruditi oko tebe 🙁
    Idem sljedeći tjedan pa ću vidjeti što kaže endokrinolog

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Ruska1986
    16. Listopad 2021. 12:58

Nikitta

Ulovila sam predivnu vijest od AuroreB, čestitam draga, neka te sreća prati do kraja. ❤️❤️
    Eloise molim te da mi javiš na koji mail te mogu kontaktirati, vezano za endo, ne bih ovdje zatrpavala temu. I ja sam bila na MR zdjelice prije par dana, imam ti za reći korisnih info ako želiš. 😘
    Miss tako je lijepo čitati tvoju sreću. Grlim te. ❤️
    Ma2013 😘

Samo da te pozdravim 😘❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Arnoldica
    16. Listopad 2021. 14:55

Meni jučer navečer bio baš pritisak dolje, kao neka žarenja i probadanja, a danas mi krenuli kao menstrualni bolovi, a tek je 5dan od FET-a. Ne miriši mi to na dobro 😕

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.