Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sekić
    15. Listopad 2021. 13:30

✨Roxy ✨

Anaa 2 srceka 🤩🤩💚💜 cestitam i nadam se da ce mucnine sto prije prestati.
    Sekic dobrodošla 😊 ja sam ti u postupku u Njemačkoj, ima nas ovde jos par cura. Ako mogu kako pomoc samo pisi. Jesi vec krenila u postupak? Bilo bi dobro da sredis potpis da te mozemo lakse pratiti. Sretnoo 😊🍀

Hvala Roxy 😊,drago mi je da nas još ima...pa iskreno unišla sam u ovu grupu baš zbog toga da se malo raspitam o svemu ovdje u Njemačkoj po pitanju IVF ili MPO,nisam još u postupku al svakako to imam u planu uskoro...a i malo sam slabija s njemačkim pa me i to još dodatno muči...Sretno i tebi također...😊❤️

• sekić
    15. Listopad 2021. 13:37

🦋Anitram1982🦋

sekić

Pozdrav svima,nova sam u grupi 😁,zanima me da li neka od vas živi u inozemstvu tj.u Njemačkoj i da ste radile MPO ili IVF ??? Hvala svima…😘

I ja sam 🤝

Pozdrav drago mi je da nas ima,ja sam ovdje u grupi nova pa mi je sve novo...😂😂,drago mi je da će mo se družiti...😊😊

⭐ Miss_Ivy ⭐
    15. Listopad 2021. 14:01

VM

Tina292 čestitam!!! <3 Sretno curama koje vade betu i koje imaju punkciju.
    Mene danas opako šoraju hormoni, baš me depra hvata al ono žestoka, osjećam kako kipim iznutra.
    Sva sam negativna što se tiče života, ništa mi ne ide, od trudnoće, traženja posla, društveni život, a jedina pozitiva za koju se trenutno hvatam je taj postupak. Sve trpim da se ne istresem na dragog
    Jel na vas utječu ti hormoni tako? Samo mi se plače i doslovno se osjećam OČAJNO.
    Možda bi trebalo otvoriti topic Psihijatrija(jedva cerek).
    Morala sam to tu napisati jer mi je lakše, nemrem to nikome reći jer me samo onda krenu pitanja, čuđenja da kak još imam volje ići na postupke nakon tolko pokušajaonda me zdeprimiraju još više. Najgore mi je kad krenu pametovat s glupostima, a niš ne razumiju što se tiče MPO.

Draga, sve se mi borimo protiv depresije, bili hormoni u pitanju ili ne. Frustrirajuće je kad nešto jako želiš, a ne možeš puno utjecati na to. Mislim da je vrlo bitno podjeliti s nekim tko te razumije, tu smo ti mi. I porazgovarati sama sa sobom. Sada si u postupku, nadajmo se zadnjem, nadam se da će ti donijeti dugo željenu bebicu. Probaj biti sretna i pozitivna, jer radiš sve što možeš da ti i muž stvorite jedan život, ili dva kako je krenulo po forumu. A pusti što drugi kažu, ne znaju oni kroz šta ti zbilja prolaziš i pomoći ti ne mogu. Pomozi si sama, digni glavu, duboko udahni i hrabro kroz taj zadnji postupak! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Kacusha
    15. Listopad 2021. 14:03

VM

Mene danas opako šoraju hormoni, baš me depra hvata al ono žestoka, osjećam kako kipim iznutra.
    Sva sam negativna što se tiče života, ništa mi ne ide, od trudnoće, traženja posla, društveni život, a jedina pozitiva za koju se trenutno hvatam je taj postupak. Sve trpim da se ne istresem na dragog
    Jel na vas utječu ti hormoni tako? Samo mi se plače i doslovno se osjećam OČAJNO.
    Morala sam to tu napisati jer mi je lakše, nemrem to nikome reći jer me samo onda krenu pitanja, čuđenja da kak još imam volje ići na postupke nakon tolko pokušajaonda me zdeprimiraju još više. Najgore mi je kad krenu pametovat s glupostima, a niš ne razumiju što se tiče MPO.

Mislim da nam svima dođu takve misli, pogotovo koje su prosle vise postupaka... Ja se polako mirim da mi mozda nikada nece uspijeti, ali opet se ne predajem 🦾 stalno se pitam kako bi to nase dijete izgledalo i zasto smo mi bas ti... Znam da tu nema utjehe ali evo ako te netko razumije to smo MI. Saljem najveci moguci zagrljaj... 🍀🌈🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    15. Listopad 2021. 14:04

⭐ Miss_Ivy ⭐

VM

Draga, sve se mi borimo protiv depresije, bili hormoni u pitanju ili ne. Frustrirajuće je kad nešto jako želiš, a ne možeš puno utjecati na to. Mislim da je vrlo bitno podjeliti s nekim tko te razumije, tu smo ti mi. I porazgovarati sama sa sobom. Sada si u postupku, nadajmo se zadnjem, nadam se da će ti donijeti dugo željenu bebicu. Probaj biti sretna i pozitivna, jer radiš sve što možeš da ti i muž stvorite jedan život, ili dva kako je krenulo po forumu. A pusti što drugi kažu, ne znaju oni kroz šta ti zbilja prolaziš i pomoći ti ne mogu. Pomozi si sama, digni glavu, duboko udahni i hrabro kroz taj zadnji postupak!

Bas tako ovo mi je prva situacija koju ne mogu kontrolirati i na koju ne mogu utjecati... A to je najteze prihvatiti... 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

ma2013 👣
    15. Listopad 2021. 14:12

Tina, divne vijesti. Nek bude i dalje sve u redu. ❤️😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Anemona
    15. Listopad 2021. 14:40

Čestitke svima na lijepim vijestima 🙏💛

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

MISS
    15. Listopad 2021. 14:41

AuroraB predivne vijesti,sigurna sam da ce se i drugi izboriti ❤️🌹 uzivaj sada i cuvaj se 
    Tina cestitke,mora da je neopisiv osjecaj❤️
    Maslacak bas mi je drago da je sve ok, kod koga vodis trudnocu? 
    JosipaB nisam bas puno aktivna na forumu,jesi ti doznala spol,jel sve ok? 
    Pusa ostalim curama : Anchi,Nikkita, Ma2013, VM, MTB,Lucija itd… 🌹🌹

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Hrabrica
    15. Listopad 2021. 14:48

malala

Inna_92

Malalasuosjećam s tobom.. Čestitke za šogoricu, ali točno znam kako se osjećaš. Oko mene svi ili imaju bebe ili trudni, veselim se s njima i čestitam im, a duboko u sebi tugujem jer ja ne mogu biti…

🤗❤️
    To je neka posebna bol i tuga i rijetki to razumiju. Evo pokušavam objasniti frendici, ali ne ide. Njoj nije jasno, žena rodila i šta ja sad glumim. 😔

nemoj ni pokušati objašnjavati..to samo razumiju žene koje prolaze ivf :( I potpuno je normalno što se tako osjećaš. Sjećam se kad je na jedan ročkas došla trudnica a praktički je već bila pred terminom..Bilo mi je drago zbog nje i neopisivo teško zbog mene..I da , jedva sam čekala da odem doma. Prirodno je da se tako osjećaš i u tome nema ništa loše. Sretna si zbog nje i žalosna zbog sebe. Ali doći ćeš i ti na svoje, samo imaj vjere i strpljenja. <3 grlim <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Medena35
    15. Listopad 2021. 14:51

Jedno pitanje za cure koje su koristile Klomifen. Da li ste kada ste ga pili imali ovulaciju prije nego sto imate inace, ili kasnije? 🤓

🙎🏼‍♀️ 35 🙍🏽‍♂️ 33
    • spermiogram ✅
    • hormoni ✅
    • uzv ✅
    • hsg ✅
    • papa i brisevi ✅
    • ciklusi 28 dana uredni ✅
    • ovulacija uredna ✅
    *(pokušavamo 1,5 god.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.