Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rainbow_Hope 🌈
    15. Listopad 2021. 19:02

Koja poplava blizanaca ovdje, baš lijepe vijesti 🥳🥳🥳 samo nek rastu ❤️❤️
    Bajkica drži se, mogu si misliti kako si razočarana, baš mi je žao 🙁
    Malala ne kuže ti to ljudi, meni su iz moje najbliže okoline rekli da nisam ni prva ni zadnja s tim problemom i da im nije jasno zašto mi je problem ići na krštenja, 5 dječjih rođendan mjesečno i sl. 

Ja obavila nulti uzv, imam 12 afc 🥳 kad smo prošli put brojili, bila su 3 jadna, tako da sam u pozitivnom šoku. Idemo s Menopurom + Cetrotide. Ako imate kakav heads up za nuspojave, recite da se spremim 😁

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    15. Listopad 2021. 21:53

Coco24

Nova sam ovdje i čitam i čitam, ajme koliko nas ima.. Krenula na VV i nadam se uskoro IVF i jednom malom, toliko sam bila poz kad sam došla sa VV i razgovora, a sad kad sam počela to sve čitati ajme meni ne ide to tako jednostavno 😥

Dobrodosla.I ja sam na VV

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    15. Listopad 2021. 21:56

Coco24

DOMLeon

Ako treba kojoj curi info VUK VRHOVAC radi za Sve Svete.Rade normalno sve dane osim nedjeljd kao i do sada.

VV radi i subotom? To me je brinulo jel bi trebala dobiti vikend, a svi sveti ponedjeljak i kad sam zvala rekli su mi da dođem u utorak ako se potrefi petka popodne!

VV radi subotom,ako dobijes u subotu dolazis treci dan to ti je utorak .Al subotom su ti samo transferi,aspiracije i hitni.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Rainbow_Hope 🌈
    15. Listopad 2021. 22:27

malala

Rainbow, da, nitko ne razumije. Još nitko ni ne zna za naš problem jer imamo dijete i misle da samo sad ne želimo više. I daju savjete, rodi mu brata ili seku dok je vrijeme, a ja vrištim u sebi i čupam kosu!!!! 🤯🤯🤯🤯🤯 Šta misliš šta pokušavam 2 god, koliko novaca na trakice, testove, suplemente, put u Zg, 3 neuspjela postupka, more suza i vagon tuge. I sutra moram kod djevera na ručak i gledati ih sve sretne i vesele i čestitati, a u sebi umirem. Već sam sad odradila turu plača za to što me čeka sutra.

znam da je beskrajno teško, ali isto tako znam da je naša snaga neiscrpna i da ti to sutra možeš 💪 šaljem ti zagrljaje podrške 💕

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Lita.1234
    16. Listopad 2021. 00:46

Malala samo ovo!  Ja znam da mi to mozemo! Do prije 7 mjeseci sam bila sigurna da necu moci imati jos jednu bebu, jednostavno takav osjecaj. I isla sam ko muha bez glave protiv svih! A sada i danas znam da cu imati bebu!! Izgubila sam jednu bebu prije 10 dana. A drugi bebu prije  5 mj. Ali IMATI CU JEDNO SRCE. Jer znam! ❤️🥰. Volim vas sve! 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

simba
    16. Listopad 2021. 09:29

malala

Rainbow, da, nitko ne razumije. Još nitko ni ne zna za naš problem jer imamo dijete i misle da samo sad ne želimo više. I daju savjete, rodi mu brata ili seku dok je vrijeme, a ja vrištim u sebi i čupam kosu!!!! 🤯🤯🤯🤯🤯 Šta misliš šta pokušavam 2 god, koliko novaca na trakice, testove, suplemente, put u Zg, 3 neuspjela postupka, more suza i vagon tuge. I sutra moram kod djevera na ručak i gledati ih sve sretne i vesele i čestitati, a u sebi umirem. Već sam sad odradila turu plača za to što me čeka sutra.

Evo da se ubacim i odg. O istome si pisala u Lh grupi. Malala, i ja imam dijete i iste priče kruže i oko mene. Em susjede, em tetke. Pa rodi još jedno, šta čekaš.. A ja zapravo ništa ne čekam, ali ne ide. Nekome tako i kažem, a nekad ignoriram. Ugl, ne shvaćam to negativno i zlonamjerno. Ljudi su takvi. I ti i ja nekada bubnemo nešto što nekoga povrijedi. Ja te potpuno razumijem, ali ne razumijem tu ljubomoru koju osjećaš prema drugima. Nije ni jedna žena kriva što je, eto plodnija, nego mi. Pogotovo mi, koje već imamo dijete, pa eto sad ne ide. Nemoj gledati tako negativno na okolinu, i oni imaju pravo širiti svoje obitelji. Šta očekuješ? da nitko ne rađa iz tvoje okoline jer je tebi teško?! Kad vidim tu po forumu šta žene prolaze, pobačaje u visokim tj, više puta, ti i ja smo sretnice koje imamo zdravo dijete. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Lita.1234
    16. Listopad 2021. 09:35

Simba, slazem se. Ja to tako uopce ne prozivljavam i dozivljavam. Naprotiv obozavam krstenja i djecje rodendane 😂 i druzenja i sve. Dobro nas nacelno nitko ni ne pita jer imamo dvoje, pa svi misle da smo gotovi 😂 ali ipak ta moja zelja mi ne radi nikakvu ljubomoru prema drugima ili da mi utjece na drustveni zivot. Poslozila sam si to u glavi da je ovo proces u kojem isto treba uzivati i stvarati uspomene. Jer kada budem bila PUPO zelim ga se sjecati kao pozitivnog dijela zivota. ♥️❤️

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Asli 🌱
    16. Listopad 2021. 09:40

Nisam gledala pa ne mogu preporučiti, ako će netko ići nek javi kakva je. Predstava u HNK o paru u postupku potpomognute oplodnje: 
    "64" je kazališni komad nastao prema tekstu nagrađivane Tene Štivičić, a bavi se jednom od gorućih tema današnjice s kojom se bore brojni moderni parovi, a to je nemogućnost začeća.
    Činjenica da se moraju upustiti u proces potpomognute oplodnje primora ih da preispitaju svoju vezu i sebe same te sva svoja uvjerenja. Situacije u koje ih to dovodi su smiješne i bolne, dirljive i ponižavajuće, apsurdne i inspirativne."
    https://www.google.com/amp/s/zadovoljna.dnevnik.hr/amp/clanak/intrigantna-predstava-64-emotivno-otvorila-novu-sezonu-u-zagrebackom-hnk---679882.html
    Čisto za info, ako netko želi otići.
    Sretno svima koji danas imaju nešto 🙂

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Stela_M
    16. Listopad 2021. 10:17

Pozz drage moje nema me par dana tako da sam čitala zaostatke 🤭
    Čestitam na pozitivnim betama,  na srčekima i neka nastave snažno kucati ❤🙏🙏
    Dada čestitam na novom članu u obitelji sad kreću one slatke muke 😚🤗🤗
    Sve druge cure sretno svima držim 🤞🤞
    Avocado, Anchy kako ste cure?
    Ja idem na kontrolu 28.10. Obavila sam endokrinolog koji nije zadovoljan mojim visokim dheas i sad nisam pametna po njemu nema smisla s takvom nadbubrežnom ići iz postupak u postupak i da bi ga bilo dobro spustiti sad sam samo ljuta jer je mpo dr isto oko toga nešto kemijala a ipak me slala u postupak tako da nas 28.10. Čega dugi razgovor, ako tolike godine ne mogu ostati trudna pa što mi je čekati par mj da se Dhas dovede u red 🤷‍♀️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

simba
    16. Listopad 2021. 10:27

malala

simba

malala

Evo da se ubacim i odg. O istome si pisala u Lh grupi. Malala, i ja imam dijete i iste priče kruže i oko mene. Em susjede, em tetke. Pa rodi još jedno, šta čekaš.. A ja zapravo ništa ne čekam, ali ne ide. Nekome tako i kažem, a nekad ignoriram. Ugl, ne shvaćam to negativno i zlonamjerno. Ljudi su takvi. I ti i ja nekada bubnemo nešto što nekoga povrijedi. Ja te potpuno razumijem, ali ne razumijem tu ljubomoru koju osjećaš prema drugima. Nije ni jedna žena kriva što je, eto plodnija, nego mi. Pogotovo mi, koje već imamo dijete, pa eto sad ne ide. Nemoj gledati tako negativno na okolinu, i oni imaju pravo širiti svoje obitelji. Šta očekuješ? da nitko ne rađa iz tvoje okoline jer je tebi teško?! Kad vidim tu po forumu šta žene prolaze, pobačaje u visokim tj, više puta, ti i ja smo sretnice koje imamo zdravo dijete.

Ne znam zar zvuči da sam ja ljubomorna na one koji dobivaju djecu, ali nisam. Kad čujem za lijepe vijesti kod drugih, samo budem jako tužna jer nikako dočekati da ta lijepa vijest bude moja. Ja sve znam racionalno sebi objasniti, ali ne mogu protiv toga da mi ne krene suza. Emocionalno sam osjetljivija i to je tako od kad znam za sebe.
    Komentari, ok ljudi možda ne kažu u lošoj namjeri, ali i to me zaboli jer ne znaju koliko se ja ustvari trudim i što prolazim. Ja zato nikom ne bih ni komentirala "rodi još jedno, dvoje, pet" jer nikad ne znaš što ljudi prolaze.

Ali ti već jesi mama, pa zar te to dijete neispunjava? Ja toliko obožavam svog dječaka da se pitam nekad kako drugo dijete toliko voljeti?!😁 A opet imam osjećaj da nam još netko fali. Znači, mi smo u ogromnoj prednosti, mi smo već mame. Mama si imala jedno ili petero djece, gledaj to tako. Odi na taj ručak, budi vesela, druži se. Nemoj pobogu zbrajati tko koliko ima djece😅 
    Ja razumijem i potpuno shvaćam ostale djevojke/žene koje nekada i očajavaju, jer nikako ne ide, pa hrpu dijagnoza. Želim ostalim ženama što prije bebicu😊

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.