Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joka95
    15. Listopad 2021. 11:59

✨Roxy ✨

Joka95

Roxy hvala ti 🥰🌈🥰
    Ja sam tek sad skontala da si i ti PUPO 😍😍😍😍
    Cestitam😘😘
    Kako si ti?
    Meni se ipet afte pojavljuju🥺

Hvala ti 😘 Nemoj zezati, a jeli inace imas problema sa aftama ili ti se pojavi samo iza transfera? Kako se ti osjecas?
    Dobro sam, cekam sljedeci četvrtak da počnem testice pravit heheh 🙏🍀

Zadnji transfer su mi se isto pojavile ali dosta kasnije. Sad vec odma dan iza. 🙄 valjda je dobro da se tijelo bori s njima pa da se bebice lijepo smjeste 🥰 
    Ja sam inace okej. Malo mi je jucer iz cerviksa krvaruckalo pa danas imam jos pokoju kap smedeg iscjetka i malo boli, neobicnije cak nego zadnji put. Ali iskreno ovaj put sam puno opustenija i ne razmisljao simptomima tolko nit citam 🤣 
    Jooooj jos malo, vjerujem da si uzbudena. Nadam se da ce ovaj bit dobitni🤞🤞🍀🍀❤❤

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Asli 🌱
    15. Listopad 2021. 12:00

Tina292 prekrasne vijesti, čestitam 🥰❤️🥳

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Bajkica
    15. Listopad 2021. 12:02

Bok curke! Hvala svim na lijepim željama! Najprije čestitam Tina!!! Daj Bože da sve i dalje bude super!
    Ja upravo došla iz Vinogradske. Na kraju su aspirirali 8 folikula, ali samo jednu jajnu stanicu i ta je li-la. Ne mogu vam opisati svoje razočaranje i ljutnju. Moj doktor je rekao da Bemfola u prvom ciklusu nije bila dobar odabir za mene, stavio me na super duper Pergoveris koji je napravio NIŠTA! Biolog me tješi i kaže da je dosta jedna, svjesna sam ja toga, ali.... Uglavnom, sutra ili prekosutra će me zvati biolog da mi kaže da li je uopće došlo do oplodnje. 
    A sad idem malo leći...još sam sva drogirana i boli me trbuščić.

👨 39 👩38
    👨oligoasthenozoospermia
    👩 AMH 8, ostalo uredno
    8 mjeseci pokušavanja, Vinogradska
    02/2021 MPO u prirodnom ciklusu - nema jajne stanice
    03/2021 MPO u prirodnom - jedna jajna stanica, vraćen trodnevni embrij, beta: 0
    06/2021 MPO stimulirani: Bemfola, Cetrotide - 4 jajne stanice, 2 zrele, 2 oplođene, vraćena 2 trodnevna embrija, beta=0
    10/2021 - MPO stimulirani: Pergoveris 300, Cetrotide, 1 stanica dobivena i oplođena, beta 0

Roxy ✨
    15. Listopad 2021. 12:10

Joka95

✨Roxy ✨

Joka95

Roxy hvala ti 🥰🌈🥰
    Cestitam😘😘
    Kako si ti?

Hvala ti 😘 Nemoj zezati, a jeli inace imas problema sa aftama ili ti se pojavi samo iza transfera? Kako se ti osjecas?

Zadnji transfer su mi se isto pojavile ali dosta kasnije. Sad vec odma dan iza. 🙄 valjda je dobro da se tijelo bori s njima pa da se bebice lijepo smjeste 🥰
    Ja sam inace okej. Malo mi je jucer iz cerviksa krvaruckalo pa danas imam jos pokoju kap smedeg iscjetka i malo boli, neobicnije cak nego zadnji put. Ali iskreno ovaj put sam puno opustenija i ne razmisljao simptomima tolko nit citam 🤣

Je i meni je drugi transfer puno lakse pao nego prvi. A to je normalno tada nam je sve novo. Uff jesam, ali idem sljedeći tjedan radit pa ce mi vrime brze proc. Uff nadam se i ja za nas i naravno za sve pupice da ce samo dobre vijesti biti 💜🥰🍀

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

VM
    15. Listopad 2021. 12:12

Tina292 čestitam!!! <3 Sretno curama koje vade betu i koje imaju punkciju.
    Mene danas opako šoraju hormoni, baš me depra hvata al ono žestoka, osjećam kako kipim iznutra.
    Sva sam negativna što se tiče života, ništa mi ne ide, od trudnoće, traženja posla, društveni život, a jedina pozitiva za koju se trenutno hvatam je taj postupak. Sve trpim da se ne istresem na dragog 
    Jel na vas utječu ti hormoni tako? Samo mi se plače i doslovno se osjećam OČAJNO.
    Možda bi trebalo otvoriti topic Psihijatrija  (jedva cerek). 
    Morala sam to tu napisati jer mi je lakše, nemrem to nikome reći jer me samo onda krenu pitanja, čuđenja da kak još imam volje ići na postupke nakon tolko pokušaja onda me zdeprimiraju još više. Najgore mi je kad krenu pametovat s glupostima, a niš ne razumiju što se tiče MPO.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Joka95
    15. Listopad 2021. 12:37

✨Roxy ✨

Joka95

✨Roxy ✨

Joka95

Roxy hvala ti 🥰🌈🥰
    Cestitam😘😘
    Kako si ti?

Je i meni je drugi transfer puno lakse pao nego prvi. A to je normalno tada nam je sve novo. Uff jesam, ali idem sljedeći tjedan radit pa ce mi vrime brze proc. Uff nadam se i ja za nas i naravno za sve pupice da ce samo dobre vijesti biti 💜🥰🍀

Ma normalno. Ja sam isto mislila ali sam med. sestra i ne znam kako bi proslo da se vratim radit. Pa cu radije doma rsdit po kuci🤭🤣 
    I ja se nadam i za sve PUPICE drzimm fige za najljepse vijesti🙏❤💜💛🍀🍀❤

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Joka95
    15. Listopad 2021. 12:47

Maslačakxx

Evo mene s pregleda, sve super, beba zdrava, nalazi svi dobri. Posteljica je sprijeda pa možda malo kasnije počnem osjećat pokrete izvana, s tim da iznutra osjećam već neko vrime nekakvo brljanje, momža ja to i umišljam od silne želje.
    Spol još nije 100 posto potvrdila, čedno mamino ne da pokazat. Al rekla je dr kao 90 posto curica, jer očekujemo ipak da bi se mali pišo vidia. Sad se nekako mislim, ako ipak nije curica, valjda će mu narast još malo 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 znas kako sam se nasmijala na ovo valjda ce mu narast jos malo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 
    Ajme oplakala sam🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 
    Cedno dite! Drzi te jos malo na mukama 🤭🤭 
    Nek je zivo i zdravo! I neka lipih vijesti 🥰🥰🥰🥰🥰

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Garawa¤
    15. Listopad 2021. 12:56

Tina292

Cure, imamo 2 malena srceka koja nam trepere ❤️🥰🥰🥰 želim vam od srca svima da osjetite ovu sreću i blagoslov!! 🙏🙏

Prekrasno!🙏🙏
    Čestitam!! 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Roxy ✨
    15. Listopad 2021. 13:09

Maslačak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 kako si me nasmijala 😂😂😂 Neka je samo zivo i zdravo, drago mi je da je sve kako treba biti 🥰😚
    Bajkica bas mi je zao, virujem ti da si ljuta, danas lipo odmori i nadam se da ce ti sutra javiti da je ta jedna se oplodila. Saljem zagrljaj 😘

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Asli 🌱
    15. Listopad 2021. 13:24

Maslačakxx

Evo mene s pregleda, sve super, beba zdrava, nalazi svi dobri. Posteljica je sprijeda pa možda malo kasnije počnem osjećat pokrete izvana, s tim da iznutra osjećam već neko vrime nekakvo brljanje, momža ja to i umišljam od silne želje.
    Spol još nije 100 posto potvrdila, čedno mamino ne da pokazat. Al rekla je dr kao 90 posto curica, jer očekujemo ipak da bi se mali pišo vidia. Sad se nekako mislim, ako ipak nije curica, valjda će mu narast još malo 😂😂😂

😂😂 super da je sve dobro 🥳🥰 ma izgleda da je curica, kod mene je već sa 15 tjedana virio, baš se vidjelo 🤭

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.