Auroraaaaaaa,tooo, baš mi je dragooooo. 😊😊😊❤️❤️❤️ Nek bude i dalje sve u redu i da sljedeći put bude sve okej! 😊
Nerazumna, jesi ti još u komadu? 😉 Mislim da sam sad skužila koja si cura. 😊
Da moram se pazit ovih internet freakova sta mi prijete heheh al vec sam odavno ja natuknula tko sam a jos nisam dobila obecane prijetece poruke u inbox… 😁😁 Srecom stvarnoooo su cure od proslih godine vecinom uspjele i ispratila sam evo i Auroru 💞💞 taman mogu rodit laganini i malo zaboravit na forum 🙄😊
A one koje nisu još samo nek pogledaju popis i vide kako se sve okrene u godinu dvije dana.. Neke su vec i odustale a sad u sebi imaju jos jedno srce ili dva.. Neke su vec s bebama u zagrljajima.. I ceka VAS sve to… Jednom cete vi bit one stare koje ce se javljat samo kad neka od vasih ostane trudna i icii cete na zivce novima hehhehe 🍀🍀🍀🍀💞
Nikad nije kasno 😉
Freeak ostaje uvjek freeak .
Cure sretno svima. 😘 Ja sam jutros privatno vadila ANA nalazi su 2 tjedna. Jos cemo sami dolaziti do dijagnoza 😁 Lita jako me zanimaju tvoje konzultacije kod Podobnika i tvoj word 😁😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Aurora bravo za srceka❤️❤️ Nista to ne znaci sto je jedan manji, al znam da postoje obje mogucnosti..
Mi navijamo za obe bebe da budu snazne i da se cvrsto drze. Tu smo❤️
Anci ne brini, pratimo mi sve😉 ja bi ti stvarno preporucila da ne pijes puno toga zbog kontraefekta, niti u vrijeme ET ikakve masaze. Akupunktura da, ali samo za ivf tko zna, jer postoji puno tocaka u tijelu koje se ne diraju jer utjecu na maternicu a kao opustajuce je. Nadamo se uspjesnom postupku u 3mj i samo bez panike😁
Jeste imali sastanak u vezi posvajanja? ❤️
Josipa da mahnem princezici, nadam se da ste super❤️
Drzim 🤞🤞 da bete budu velike, a za negativne mi je zao. Nema odustajanja, sunce uvijek dodje na kraju🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure, imamo 2 malena srceka koja nam trepere ❤️🥰🥰🥰 želim vam od srca svima da osjetite ovu sreću i blagoslov!! 🙏🙏
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Cure, imamo 2 malena srceka koja nam trepere ❤️🥰🥰🥰 želim vam od srca svima da osjetite ovu sreću i blagoslov!! 🙏🙏
Bravo cestitam ❤️❤️ koliko blizanaca divno 👶👶
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Hvala svima na potpori i riječima podrške! ❤️
Sretno svima koje imaju nešto danas!
Joka Čuvaj se i mazi bušu 😍
Aurora Izborit će se i ovaj drugi, držim fige! 🤞🤞🤞
Ja sam bila odmah danas u Petrovoj, novi termin 24.1. 🌈
Do tad u prikupljanje svih nalaza da dođem spremna, poradit još na svojem zdravlju, kvaliteti jajnih stabica, pa da bude sve kako treba! 💪
Čitam kako ste išle na privatne pretrage, zanima me gdje konkretno u Zg obavljate neke laboratorijske nalaze/preglede koji su navedeni kao dodatni na prvim stranicama?
Imam u planu odraditi neke stvari svakako do siječnja..
🙋♀️28 hipotireoza/hashimoto
💁♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗
Čestitam ti od srca, prekrasno! 😍😍😍
Mazi ih i pazi! 🥰🥰🥰
🙋♀️28 hipotireoza/hashimoto
💁♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗
ajmeeeee 😍😍😍😍 predivno, cestitam ti od srca
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Ajmeee Tinaaa čestitam!! predivnoooo!!! Mazi i čuvaj bušu i srčeka!
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Tina predivne vijesti! Iskrene cestitke od srca! Uzivaj 😘😘😘🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤
Ketrin hvala draga ❤❤ neka ti ovaj postupak bude uspjesan 🤞🤞🌈❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji