Žene pitanje u panici sam🙈. Dr mi je na zadnjem pregledu radila papu, zadnja je bila rađena prije nekih 10mj pa ajde kao idemo novu. I sad odem na e građane i vidim da je nalaz gotov. I pise " promjene na stanicama povezane s upalom" Paraketaroza. Sve drugo ok.
Kaj sad? Kaj to znaci? Ja se pikam vec 4 dana… Jel to sad problem za postupak? Musiknulo me upravo, tocno imam srcani.Parakeratoza je promjena na stanicama sluznice, kao odgovor na preboljelu upalu. Inače ginekolozi za to daju neke vaginalete ili probiotik, za dezinfekciu i obnavljanje flore, a PAPA se ponavlja obvezno za 5-6 mj!
Evo odgovor sa interneta..kolko ja kuzim to znači da si imala neku upalu pa je sluznica još oštecena…gdje si u postupku? Jel imaju neki dezurni telefon da probas nazvat…
U Petrovoj sam... nemam broj niti nista🙈, sutra mi je prva folikulometrija pa budem sve saznala. Ali da mi je trenutno pozlilo jeje🙈. Svjesna sam da se s nikakvim upalama nejde u postupak.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
mashkica, odličan rezultat! :)
Mislim da kod takvog broja sigurno puštaju do blastica, ali bit ćete u kontaktu još pa će ti javiti kako napreduju vjerojatno 3. dan.
petra30, upravo sam išla provjeriti svoj PAPA nalaz, isto mi piše da imam reaktivne promjene na stanicama povezane s upalom, mislim da mi to piše na svakom i tretira se kao uredan nalaz. Znam da je i mene to prepalo već par puta. Ovo za parakeratozu stvarno ne znam. Što ti piše dolje u uputi? Meni npr. piše samo redovita kontrola.
Hvala ti kaj si isla provjeriti ❤️... Pise : "dalje ordinarius" nemam pojma kaj to znaci, mislim da trenutno ne znam ni kak se zovem🤢
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Cure u Škvorcu ne treba test za uzv zvala jutros 😁 Mashkica odlicni rezultati 👍❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure pa sta je moguce da u STOMULIRANOM fetu, u kojem nisam imala ovulaciju?! Imam ovakve grceve kao pred mengu od 4dnt?! I da me bole i leda i jajnici i prema nogama dolje, a da nije bilo punkcije!? Pa ne moguce da toliko brijem🤯🤯
Maskhica znaci rezultat iz snova 😍😍😍 cestitam
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Petra30 ništ ti to ne smeta za postupak😺🧡💜🧡... Oni imaju tak malo specifično detaljne nalaze,i meni je pisalo na papi iz Petrove reaktivan i nadražen epitel... Take it easy! ☘☘
Leia3.0 stvarno si prošla kalvariju... 🤧 Ako niša drugo, pomogla si možda nekima da ne prihvate tablete za pobačaj 😗😗
Lita1234 žao mi je zbog testa..
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure u Škvorcu ne treba test za uzv zvala jutros 😁 Mashkica odlicni rezultati 👍❤️
Vidi se tko je pametan😆👌
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure pa sta je moguce da u STOMULIRANOM fetu, u kojem nisam imala ovulaciju?! Imam ovakve grceve kao pred mengu od 4dnt?! I da me bole i leda i jajnici i prema nogama dolje, a da nije bilo punkcije!? Pa ne moguce da toliko brijem🤯🤯
Maskhica znaci rezultat iz snova 😍😍😍 cestitam
Hej, mislim da je moguće. Ja nisam bila u stimulaciji, znači samo na Estrofemu i Utrogestanu i bez punkcije pa sam nakon transfera imala svakakve simptome. Ne bih rekla niti da briješ, ali hormoni, koliko god ih malo bilo, čine svoje. :(
🧔 1982. (39) - sve ok
👩🦰 1985. (36) -
2012. operirana endometrioza
2019. - u 34. dijagnostricirana preuranjena menopauza (AMH manji od 0,2 pmol/L, FSH i LH oko 40/50)
8./2020. 1. pokušaj donacije js u Pragu propao zbog samoizolacije dva dana prije putovanja 🤦
9./2021. 2. pokušaj - dobiveno 5 blastica, jedna transferirana
Petra30ništ ti to ne smeta za postupak😺🧡💜🧡… Oni imaju tak malo specifično detaljne nalaze,i meni je pisalo na papi iz Petrove reaktivan i nadražen epitel… Take it easy! ☘☘
Leia3.0stvarno si prošla kalvariju… 🤧 Ako niša drugo, pomogla si možda nekima da ne prihvate tablete za pobačaj 😗😗
Lita1234žao mi je zbog testa..
Hvala ti ❤️ Dobila sam pravu šizu,a jos nismo ni krenuli... Nadam se da mi se drzis❤️... Pusam te😘😘😘
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Brananis 🤯🤯 hvala na info
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mariaa u Petrovoj sam ali sam ti sve nalaze radila "doma", na upitnice svojeg soc.gin., jer nisam iz Zagreba. Tak da ti stvarno ne znam. Ali recimo, tu su mi zeznuli markere, pa ih budem odradila u Petrovoj na internu upitnicu i nisu mi spominjali nikakvo narucivanje. Dosuse to je vjerojatno zbog toga jer mi trebaju hitno, obzirom da sam vec u postupku. Nisam ti nikaj pomogla, znam🙈❤️...
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Sortiraj odgovore
Najstariji