Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    14. Rujan 2021. 20:02

Cure imam jedno pitanje vezano za hormone dhas mi je jako visok i moja mpo dr nije nešto previše to komentirala poslala me na uzv nadbubrežne i sve je ok, međutim dns sam išla na uzv štitnjače I imala sam sve nalaze kod sebe i ta dr mi je rekla da visok dhas upućuje na neki poremeća nadbubrežne žlijezde i da mi to može stvarati problem za ivf i začeće onak wtf??? Sad nemam pojma što i kako 🤦‍♀️🤷‍♀️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

WinkyTheElf
    14. Rujan 2021. 20:21

Pozdrav drage cure, nadam se da ste u što većem broju imale ugodno ljeto i da ste se uspjele odmoriti. Kratko sam navraćala na forum jer sam nekako htjela glavu maknuti što je više moguće iz svega ovoga, pa sada čestitam svakoj na +-iću i lijepim vijestima, i žao mi je za svaku koja je doživjela razočarenje, želim vam što brži oporavak i što bržu realizaciju trudnoće 💙💚 Ja sam danas bila na prvoj folikulometriji, krećem u prirodni IVF, kaže da uzv pokazuje sićušne folikule i ponavljamo ga u četvrtak.. Jedino nisam pitala jesu li "normalno sićušni" ili su "presićušni"-.-'' ali nije pokazala znakove uznemirenosti pa ćemo zaključiti da su "normalno sićušni" sa tendencijom da 14-og DC budu "savršeni" 🥰🥰Eto Anchy, slobodno me dodaj na listu... Također, počela sam piti Orthomol natal i jako sam zadovoljna, pa ako netko bude imao pitanja vezano uz taj suplement, tu sam. 

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

• kokolo28
    14. Rujan 2021. 20:24

cure, pitanje... gdje ste obavile testiranje na hepatitise, hiv i sifilis? u zgu... imam vremena to obavit do 27.10, ako se dugo ceka isla bi privatno, a ako uspijem nekak brzo dobit termin onda bi isla preko hzzo... i isla sam danas na mr zdjelice, al su me poslali doma jer imam fiksni aparatic.. iako sam kod narucivanja napomenula da ga imam i rekli su da to nema veze jer radimo mr zdjelice

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

petra30
    14. Rujan 2021. 20:30

Mariaa94

Cure vidim ima lijepih vijesti i hrpa pozitive, svima drzim fige 🤞❤️
    Ja imam pitanja za cure koje su isle u petrovu u ivf postupak. Kako je meni receno i napisano u zadnjem nalazu ukoliko terapija letrozol ne rezultira trudnocom u iducih 5 mj javiti se za ukljucenje u postupak zanima me sto kada se javim? Okej napisat cu mail itd sta mi slijedi onda onako od nule? S tim da jos nemam izvaden ni hormonski status na neku foru, obavljeno samo ono sto pise tu ispod. Pitam jer sam potpuna neznalica po tom pitanju, pokusavam poloviti sve ali ne ide od uzbudenja i svega. Trebam li prije jos neke pretrage obaviti npr hormoni, uzv itd itd ili odmah prelazimo na stvar, to me zanima uzevsi u obzir da nemamo nikakve dijagnoze osim sumnje da ne ovuliram "kvalitetno i redovno" i to je to. Najrade bih preskocila tih par mjeseci da napokon krenemo sa svime 🙄

Ej Maria, ja sam ti jucer nakon 5 mjeseci ciljanih odnosa isla na kontrolu u Petrovu. Tocnije na dogovor za postupak. I krecemo odmah sa narednim ciklusom. E sad kolko vidim razlika je u tome kaj su mene jos u  petom mjesecu zapisali za Ivf u desetom. Znaci dr je uracunala te mjesece pokušavanja, ako ne uspije da vec imamo termin za Ivf. Cure su ti sve dobro rekle, napravi cim vise nalaza, to ce ti uštediti puno vremena. Svaki mjesec po nesto i taman ih sve imas za pet mjeseci. Trebat ce ti i hormonski status i sve. Znam da im je guzva, ali ako dođes spremna sa svim nalazima, mozda te prije upisu za postupak. Pogotovo jer ti to nisu prve konzultacije, vec si njihov pacijent.😊

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Joka95
    14. Rujan 2021. 20:31

Nakon transfera jeste imale grcice lagane? Onako par sek traju i onda ih nema nikako jedno po ure/uru🙈

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

petra30
    14. Rujan 2021. 20:32

PUPO djevojke cestitam vam!🥰🥰🥰🥰🍀🍀🍀

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

Anči 💕
    14. Rujan 2021. 20:36

eloise

cure, pitanje… gdje ste obavile testiranje na hepatitise, hiv i sifilis? u zgu… imam vremena to obavit do 27.10, ako se dugo ceka isla bi privatno, a ako uspijem nekak brzo dobit termin onda bi isla preko hzzo… i isla sam danas na mr zdjelice, al su me poslali doma jer imam fiksni aparatic.. iako sam kod narucivanja napomenula da ga imam i rekli su da to nema veze jer radimo mr zdjelice

U petrovoj 3...bas bezveze 😒jesu te opet naručili

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Tess88
    14. Rujan 2021. 20:44

Joka95

Nakon transfera jeste imale grcice lagane? Onako par sek traju i onda ih nema nikako jedno po ure/uru🙈

Hej, normalno normalno 😀 pritisak dolje je isto normalan 😀 Sretno!

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

• kokolo28
    14. Rujan 2021. 20:49

anchy321

eloise

cure, pitanje… gdje ste obavile testiranje na hepatitise, hiv i sifilis? u zgu… imam vremena to obavit do 27.10, ako se dugo ceka isla bi privatno, a ako uspijem nekak brzo dobit termin onda bi isla preko hzzo… i isla sam danas na mr zdjelice, al su me poslali doma jer imam fiksni aparatic.. iako sam kod narucivanja napomenula da ga imam i rekli su da to nema veze jer radimo mr zdjelice

U petrovoj 3…bas bezveze 😒jesu te opet naručili

dakle gledala sam po svim bolnicama, al petrova 3 mi nije pala na pamet 🤦‍♀️ vidim da se tam ne treba narucivat, nekak mi je to sumnjivo, al ok, jos i bolje... nitko me nije uputio da odradim taj dio, al reko da i to obavim da me na iducim konzultacijama ne salju... znaci hepatitis a, b, c, hiv i sifilis, jel tak? 
    jesu jesu, 5.10. idem opet, al ovaj put skidam zicu i nosim potpisanu obavijest ortodontice od kojih su materijala napravljene bravice 😊

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

petra30
    14. Rujan 2021. 20:56

eloise

anchy321

eloise

U petrovoj 3…bas bezveze 😒jesu te opet naručili

dakle gledala sam po svim bolnicama, al petrova 3 mi nije pala na pamet 🤦‍♀️ vidim da se tam ne treba narucivat, nekak mi je to sumnjivo, al ok, jos i bolje… nitko me nije uputio da odradim taj dio, al reko da i to obavim da me na iducim konzultacijama ne salju… znaci hepatitis a, b, c, hiv i sifilis, jel tak?
    jesu jesu, 5.10. idem opet, al ovaj put skidam zicu i nosim potpisanu obavijest ortodontice od kojih su materijala napravljene bravice 😊

Tak je, i za tebe i partnera😊

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.