Joka95 Znaci dobila si duplu stopericu onda? A jel znas dole letrazola i klomifena 2.-6. dc?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Anchy i Marimare super za rezultate oplodnje, navijamo dalje 💪🏻🍀🥰
PUPOice Kaca i Joka sretno 🤞🏻
Elle javi nam svakako 😍
Dada jako je lijepo cuti da je s bebom sve super, uzivaj 💛
Leli navijam za veliku betu 🍀🤞🏻
Čekam ja mail i čekam i ništa. I zove me maloprije moj ginekolog jer sam kod njega i vadila krv za nifty. Skoro sam se onesvijestila jer sigurno nešto nije ok a on sav sretan i nasmijan da mi javi da je sve u redu prije nego pošalje mail🤣
Čestitam na super nalazu 😀 Imam pitanje vezano uz nifty, on se radi samo u privatnim poliklinikama uz ultrazvuk jel tako?
Pitam jer sam sad u bolnici još i htjela bi ga napraviti kad izađem, ali to će značiti još jedan dodatni uzv, a dosad sam ih 100 imala.
Ja sam ga radila kod svog soc.ginekologa, nisam ni znala da oni to rade. Radio je uzv prije nego mi je sestra izvadila krv,iako sam 4 dana prije bila na uzv ali kao po proceduri se mora raditi taj dan prije vađenja krvi.
On ti je meni dao letke za par testova i onda sam nazvala broj sa nifty letka, oni su mi onda poslali mail sa uputama u uplati i na taj mail im posaljes potvrdu da si uplatila i jednu sam pokazala kod svog ginekologa. Rezultati su bili za 5 radnih dana kako su i rekli.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Mjau to je dobra sjena za taj test 5dnt. Testiiraj opet sutra i javi nam
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Elle javi nam svakako 😍
Čekam ja mail i čekam i ništa. I zove me maloprije moj ginekolog jer sam kod njega i vadila krv za nifty. Skoro sam se onesvijestila jer sigurno nešto nije ok a on sav sretan i nasmijan da mi javi da je sve u redu prije nego pošalje mail🤣
Jesi odma saznala i spol 🤭
Nisam, proslijedila sam odmah nalaz prijateljici koja je zatamnila dio sa spolom. 💕 imati ćemo mini gender reveal sa vjenčanim kumovima za 2 tjedna 🥳
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Elle javi nam svakako 😍
Jesi odma saznala i spol 🤭
Nisam, proslijedila sam odmah nalaz prijateljici koja je zatamnila dio sa spolom. 💕 imati ćemo mini gender reveal sa vjenčanim kumovima za 2 tjedna 🥳
Predobroooo 😍 i ja sam rekla da cu obavezno imat gender reveal..meni je to preslatkooo
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure hvala na lijepim zeljama. 🥰 Beta 27.9 ako prije ne dobijem 😐 Joka mozda test u sri, vidjet cu.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Dobra vecer cure molila bi nekakv savjet nesto dali je ijedna od vas bila na inseminaciji ja sam bila 1.9 znaci danas 13 dan od tih 13 dana ja sam 10 napuhana ko zaba cjele dane noci …. imala sam neke lagane bolove doli nista strasno i kicma me boli za dva dana radim test dali je ikom bilo slicno jer vec sad me hvata neka panika strah testa..
Normalno je to sve nakon inseminacije, pogotobo ako si pila klomifen ili letrozol. Tijelo reagira na hormone, a i utrogestan ima veliku ulogu u tome. Cesto on sam uzrokuje napuhnutost. Test mozes vec raditi. Drzim fige 🤞
Hvala draga na odgovoru...malo me strah testa ali obavim to sutra pa da vidim na cemu sam
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Elle javi nam svakako 😍
Čestitam na super nalazu 😀 Imam pitanje vezano uz nifty, on se radi samo u privatnim poliklinikama uz ultrazvuk jel tako?
Pitam jer sam sad u bolnici još i htjela bi ga napraviti kad izađem, ali to će značiti još jedan dodatni uzv, a dosad sam ih 100 imala.
Ja sam ga radila kod svog soc.ginekologa, nisam ni znala da oni to rade. Radio je uzv prije nego mi je sestra izvadila krv,iako sam 4 dana prije bila na uzv ali kao po proceduri se mora raditi taj dan prije vađenja krvi.
On ti je meni dao letke za par testova i onda sam nazvala broj sa nifty letka, oni su mi onda poslali mail sa uputama u uplati i na taj mail im posaljes potvrdu da si uplatila i jednu sam pokazala kod svog ginekologa. Rezultati su bili za 5 radnih dana kako su i rekli.
Ma daj, znači može se i tako. Provjerit ću i to, hvala ti 🙂
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Joka Mislim na dnevne doze*
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage cure,vidim tj osjecam neki napet optimizma i dobre energije otkad su krenili novi postupci,ima i oplođenih o vraćenih stanica,neopisivo mi je drago zbog vas 😍😍😍😍 drzite mi se!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji