Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joka95
    14. Rujan 2021. 21:01

Tess88 fala ti na odgovoru! 🥰🥰😍 
    Pretpostavljala sam da je to sve okej. Ali malo strahica prisutno uvijek🙈🥰😘

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Asli 🌱
    14. Rujan 2021. 21:02

Mariaa94

petra30

Mariaa94

Cure vidim ima lijepih vijesti i hrpa pozitive, svima drzim fige 🤞❤️
    Ja imam pitanja za cure koje su isle u petrovu u ivf postupak. Kako je meni receno i napisano u zadnjem nalazu ukoliko terapija letrozol ne rezultira trudnocom u iducih 5 mj javiti se za ukljucenje u postupak zanima me sto kada se javim? Okej napisat cu mail itd sta mi slijedi onda onako od nule? S tim da jos nemam izvaden ni hormonski status na neku foru, obavljeno samo ono sto pise tu ispod. Pitam jer sam potpuna neznalica po tom pitanju, pokusavam poloviti sve ali ne ide od uzbudenja i svega. Trebam li prije jos neke pretrage obaviti npr hormoni, uzv itd itd ili odmah prelazimo na stvar, to me zanima uzevsi u obzir da nemamo nikakve dijagnoze osim sumnje da ne ovuliram "kvalitetno i redovno" i to je to. Najrade bih preskocila tih par mjeseci da napokon krenemo sa svime 🙄

Ej Maria, ja sam ti jucer nakon 5 mjeseci ciljanih odnosa isla na kontrolu u Petrovu. Tocnije na dogovor za postupak. I krecemo odmah sa narednim ciklusom. E sad kolko vidim razlika je u tome kaj su mene jos u petom mjesecu zapisali za Ivf u desetom. Znaci dr je uracunala te mjesece pokušavanja, ako ne uspije da vec imamo termin za Ivf. Cure su ti sve dobro rekle, napravi cim vise nalaza, to ce ti uštediti puno vremena. Svaki mjesec po nesto i taman ih sve imas za pet mjeseci. Trebat ce ti i hormonski status i sve. Znam da im je guzva, ali ako dođes spremna sa svim nalazima, mozda te prije upisu za postupak. Pogotovo jer ti to nisu prve konzultacije, vec si njihov pacijent.😊

Hvala ti na odgovoru 🤗 bas me zanima postoji li mogucnost da je i mene na neku foru zapisao a da ja ro ne znam 😅 znaci imat cemo si cime skratit vrijeme do tada, skupljanje nalaza. Imam joj jednu stvar koja ce mi vrlo vjerojatno predstavljat probleme ali valjda cu i to nekako rijesiti

Ej, ako si u Petrovoj ja sam se prvi put na listu zapisala kod sestara u sobi 135, tamo gdje se skupljaju lijekovi za postupke. I to je bilo negdje u 8.mjesecu kad sam se zapisala za 1.mjesec. Sljedeći put, nakon neuspješnog postupka mailom sam tražila da me stave na listu za 6. mjesec jer sam se tako dogovorila s doktoricom. Poslala sam im i nalaz na kojem mi je pisalo da se planira ivf u 6.mj. Probaj provjeriti, pa nek te stave na listu da budeš sigurna. 

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Ssanjas
    14. Rujan 2021. 21:05

Bravo za sve cure danas 😍
    I ja sam danas obavila pregled,doktor je bio bas zadovoljan sa svime,jos sam u boljem stanju nego prije prvog postupka 🥳
    Cekamo menstruaciju i krecemo u postupak 💪🏻🥰💪🏻

sanjass322@gmail.com

Asli 🌱
    14. Rujan 2021. 21:06

eloise

anchy321

eloise

cure, pitanje… gdje ste obavile testiranje na hepatitise, hiv i sifilis? u zgu… imam vremena to obavit do 27.10, ako se dugo ceka isla bi privatno, a ako uspijem nekak brzo dobit termin onda bi isla preko hzzo… i isla sam danas na mr zdjelice, al su me poslali doma jer imam fiksni aparatic.. iako sam kod narucivanja napomenula da ga imam i rekli su da to nema veze jer radimo mr zdjelice

U petrovoj 3…bas bezveze 😒jesu te opet naručili

dakle gledala sam po svim bolnicama, al petrova 3 mi nije pala na pamet 🤦‍♀️ vidim da se tam ne treba narucivat, nekak mi je to sumnjivo, al ok, jos i bolje… nitko me nije uputio da odradim taj dio, al reko da i to obavim da me na iducim konzultacijama ne salju… znaci hepatitis a, b, c, hiv i sifilis, jel tak?
    jesu jesu, 5.10. idem opet, al ovaj put skidam zicu i nosim potpisanu obavijest ortodontice od kojih su materijala napravljene bravice 😊

Ne moraš se naručivati, budu nalazi kroz tjedan dana, šalju mailom.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• kokolo28
    14. Rujan 2021. 21:11

hvala vam curee ♥️
    muz ce to ici obavit privatno, jer ima tu lokalnog doktora, a i med sestru, pa nam ne treba da se procuje po selu... jer tko zna kak ce ta prica zvucat ak izade iz ordinacije 🙄

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

marimare
    14. Rujan 2021. 21:47

Pozdrav cure,
    Mogu čuti vaša iskustva, koliko je oplođenih jajašaca došlo do 3. odnosno 5.dana?
    Imam 4 oplođene jajne stanice, pa da si odmah zbrajam hoće li biti i potencijalnih FET transfera.
    Također, ostavili li netko smrziće i nastavi u još jedan krug IVF-a ako želi veću obitelj a godine pritišću?
    Hvala puno
    P.s. Čekanje poziva na transfer izluđuje, pa pitanja naviru!

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

Hope33
    14. Rujan 2021. 21:54

marimare

Pozdrav cure,
    Mogu čuti vaša iskustva, koliko je oplođenih jajašaca došlo do 3. odnosno 5.dana?
    Imam 4 oplođene jajne stanice, pa da si odmah zbrajam hoće li biti i potencijalnih FET transfera.
    Također, ostavili li netko smrziće i nastavi u još jedan krug IVF-a ako želi veću obitelj a godine pritišću?
    Hvala puno

Ma nema pravila, kod mlade zene bez neke vece dijagnoze moze teoretski i svih 4 dogurati do blastociste, ali nekakav prosjek je da je na 3 stanice, 1 blastocista, do 3 eg dana dogura vecina oplodenih stanica, ali neke budu manje ili vise kvalitetne, biolog moze odluciti zamrznuti trodnevne ili ih pak pustit do blastociste pa ukoliko (prezivi) zamrznuti, tako je bilo meni pa sam od 9 stanica i 6 oplodenih, 5 ti dan imala 2 blastociste  obe vratila i nema zamrzavanja..

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Anči 💕
    14. Rujan 2021. 22:04

marimare

Pozdrav cure,
    Hvala puno

Meni su rekli da bi bio ET 3.dan, a ovo bi smrznuli...mislim da ne mozes ic u novi postupak dok ne potrosis smrtliće..nek me neko ispravi ako nije tako....
    Znam kako ti je..ne mogu dočekat da zovu sutra....

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    14. Rujan 2021. 22:06

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Bravo za sve cure danas 😍
    I ja sam danas obavila pregled,doktor je bio bas zadovoljan sa svime,jos sam u boljem stanju nego prije prvog postupka 🥳
    Cekamo menstruaciju i krecemo u postupak 💪🏻🥰💪🏻

Jeeej još maloo 🥳🥳🥳💪💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

marimare
    14. Rujan 2021. 22:16

Hvala, Hope.
    Sad kužim.
    Malo sam se zaletila sa te 4oplođene, ja ih krenula vec planirat.
    Gledam tvoj potpis, i nemam sta reći osim, držim fige! ❤️ Kilometarske

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.