Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marimare
    14. Rujan 2021. 22:18

anchy321

marimare

Pozdrav cure,
    Mogu čuti vaša iskustva, koliko je oplođenih jajašaca došlo do 3. odnosno 5.dana?
    Imam 4 oplođene jajne stanice, pa da si odmah zbrajam hoće li biti i potencijalnih FET transfera.
    Također, ostavili li netko smrziće i nastavi u još jedan krug IVF-a ako želi veću obitelj a godine pritišću?
    Hvala puno
    P.s. Čekanje poziva na transfer izluđuje, pa pitanja naviru!

Meni su rekli da bi bio ET 3.dan, a ovo bi smrznuli…mislim da ne mozes ic u novi postupak dok ne potrosis smrtliće..nek me neko ispravi ako nije tako….
    Znam kako ti je..ne mogu dočekat da zovu

Sad vec krenulo ludilo. Cujes 4 pa krenes planirat, pa gledas statistiku pa te opere, pa si zbunjen. Joj, joj. 

Meni su rekli javiti sutra ujutro, tebi Anchy?

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

Tigrica
    14. Rujan 2021. 22:21

marimare

Pozdrav cure,
    Mogu čuti vaša iskustva, koliko je oplođenih jajašaca došlo do 3. odnosno 5.dana?
    Imam 4 oplođene jajne stanice, pa da si odmah zbrajam hoće li biti i potencijalnih FET transfera.
    Također, ostavili li netko smrziće i nastavi u još jedan krug IVF-a ako želi veću obitelj a godine pritišću?
    Hvala puno
    P.s. Čekanje poziva na transfer izluđuje, pa pitanja naviru!

Nema pravila, ako su ti super jajne stanice onda ostavljaju da dođu do blastociste, ako su slabije mogu vratit 3 dan. Ostale zaledit ili čekat sta ce bit . 
    Ne možeš znat. I sve smrzlice, zalihe moraš potrosit pa tek ici u novi postupak. I nemožeš ići u drugu bolnicu ili kliniku ako imaš zalihu . 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

peggy95
    14. Rujan 2021. 22:23

Heej curee, nije me bilo opet 🙈
    Vidim ima baš lijepih vjesti u zadnjih par dana 😁🥰
    Sretno svima 🤞🏼

Ja otišla kkod mog gina da mi ponovi za svaki slučaj urinokulturu i bris prije FET-a da budem sigurna da je sve okej. I nešto mi je govorilo da idem. Iiii imam bakteriju i u mokraći i bris 😤 dobili smo i muž i ja antibiotike i ja vaginalete i kremu.. svaaa sreća pa sam otišla da provjerim jel sve ok jer bi doslovno bacila ova dva smrzlića 😩 e i napravio mi je pregled prije neka 2-3 tjedna ne znam više kad sam bila i nisam imala vodeći folikul, tako da nemam pojma ni jel sam ovulaciju imala i ko zna kad će menga..

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Anči 💕
    14. Rujan 2021. 22:24

Marimare i ja sam vec sve isplanirala 😂 statistički većina oplođenih dode do treceg dana...tako da se tješim s tim 😂 
    Isto su rekli ujutro...predpostavljam da ce bit oko 10 kao i danas...jesu tebi sta rekli staa trebas ponjet na transfer i to? Ne znam kako to ide..jel se isto pripremiš u sobi pa te odvedu u salu naprave to i odma te vracaju u sobu... 🤔

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    14. Rujan 2021. 22:26

peggy95

Heej curee, nije me bilo opet 🙈
    Vidim ima baš lijepih vjesti u zadnjih par dana 😁🥰
    Sretno svima 🤞🏼

Ja otišla kkod mog gina da mi ponovi za svaki slučaj urinokulturu i bris prije FET-a da budem sigurna da je sve okej. I nešto mi je govorilo da idem. Iiii imam bakteriju i u mokraći i bris 😤 dobili smo i muž i ja antibiotike i ja vaginalete i kremu.. svaaa sreća pa sam otišla da provjerim jel sve ok jer bi doslovno bacila ova dva smrzlića 😩 e i napravio mi je pregled prije neka 2-3 tjedna ne znam više kad sam bila i nisam imala vodeći folikul, tako da nemam pojma ni jel sam ovulaciju imala i ko zna kad će menga..

Ajooooj 😒 jedino je dobro da si otkrila to sve prije fet-a...joj bas mi je zao da je ispalo to sve tako..drzim fige da sto prije dode i da bakterija nestane da mozes po 🐧 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

marimare
    14. Rujan 2021. 23:01

anchy321

Marimare i ja sam vec sve isplanirala 😂 statistički većina oplođenih dode do treceg dana…tako da se tješim s tim 😂
    Isto su rekli ujutro…predpostavljam da ce bit oko 10 kao i danas…jesu tebi sta rekli staa trebas ponjet na transfer i to? Ne znam kako to ide..jel se isto pripremiš u sobi pa te odvedu u salu naprave to i odma te vracaju u sobu…

Nista ne znam, nisam pitala jer idem korak po korak da se ne razočaram.
    Sutra ce me zvati ujutro, mislim isto tako 9-10h pa se i toga sjetim.
    Znam da smo first time drame, ali kako zaspat. 😂😂😂

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

• ribic
    14. Rujan 2021. 23:24

https://ibb.co/0m81L62

Da li je ovo evaporacijska? 🤔Nisam nikad ove kineze koristila pa im bas ne vjerujem.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

manemoj
    14. Rujan 2021. 23:39

marimare

anchy321

Marimare i ja sam vec sve isplanirala 😂 statistički većina oplođenih dode do treceg dana…tako da se tješim s tim 😂
    Isto su rekli ujutro…predpostavljam da ce bit oko 10 kao i danas…jesu tebi sta rekli staa trebas ponjet na transfer i to? Ne znam kako to ide..jel se isto pripremiš u sobi pa te odvedu u salu naprave to i odma te vracaju u sobu…

Nista ne znam, nisam pitala jer idem korak po korak da se ne razočaram.
    Sutra ce me zvati ujutro, mislim isto tako 9-10h pa se i toga sjetim.
    Znam da smo first time drame, ali kako zaspat. 😂😂😂

Sve ce ti Davor objasniti kad te nazove.. dolazis tamo malo ranije, smjeste te u apartman, obuces spavacicu i cekas prvo kod doktora da pogleda stanje i onda da Davor dodje i prenese info.. lezis tamo i cekas svoj red,  sestra Barbara te odvede dolje, zabavlja putem i to je to.. i da.. doktor ce ti odmah dati sliku s UZV gdje se vidi mala mrvica 🥰
    Reci ce ti pun mjehur ali uzmi si vodu i popij tamo prije nego krenes dolje, ne trebas ranije.
    I da, ako ces primati intralipidnu onda ce te mozda spojiti i prije na nju.
    Sretno 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Zoe🌸
    14. Rujan 2021. 23:49

Ribic moguce da je evaporacijska jer je jako tanašna, ali ima boju, tako da se nadam da je prava🍀🙏🏻😘

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    14. Rujan 2021. 23:52

Manemoj lajkam ti profilnu slicicu tu🙊🔝🤩

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.