Ne razumijem se mnogo ali ovo je bas sjena sjenine sjene. 5dnt blastice
https://ibb.co/dcZgQ0d
1 blastica je u pitanju
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Izludjecu sad do bete 😰
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
Mjau ja vidim sjenu. I meni je slična bila jučer na manje osjetljivom testu, onom muller. Ne znam koliko je tvoj osjetljiv.
Nadam se da nije štoperica. Ponovno testiiraj sutra da vidiš hoće biti svijetlila ili tamnija
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Ne razumijem se mnogo ali ovo je bas sjena sjenine sjene. 5dnt blastice
https://ibb.co/dcZgQ0d
1 blastica je u pitanju
Ponovi s prvim urinom..drzim fige da tamni 🤞🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy i Marimare super za rezultate oplodnje, navijamo dalje 💪🏻🍀🥰
PUPOice Kaca i Joka sretno 🤞🏻
Elle javi nam svakako 😍
Dada jako je lijepo cuti da je s bebom sve super, uzivaj 💛
Leli navijam za veliku betu 🍀🤞🏻
Čekam ja mail i čekam i ništa. I zove me maloprije moj ginekolog jer sam kod njega i vadila krv za nifty. Skoro sam se onesvijestila jer sigurno nešto nije ok a on sav sretan i nasmijan da mi javi da je sve u redu prije nego pošalje mail🤣
Čestitam na super nalazu 😀 Imam pitanje vezano uz nifty, on se radi samo u privatnim poliklinikama uz ultrazvuk jel tako?
Pitam jer sam sad u bolnici još i htjela bi ga napraviti kad izađem, ali to će značiti još jedan dodatni uzv, a dosad sam ih 100 imala.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Elle javi nam svakako 😍
Čekam ja mail i čekam i ništa. I zove me maloprije moj ginekolog jer sam kod njega i vadila krv za nifty. Skoro sam se onesvijestila jer sigurno nešto nije ok a on sav sretan i nasmijan da mi javi da je sve u redu prije nego pošalje mail🤣
Jesi odma saznala i spol 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Elle javi nam svakako 😍
Čestitam na super nalazu 😀 Imam pitanje vezano uz nifty, on se radi samo u privatnim poliklinikama uz ultrazvuk jel tako?
Pitam jer sam sad u bolnici još i htjela bi ga napraviti kad izađem, ali to će značiti još jedan dodatni uzv, a dosad sam ih 100 imala.
Ja sam Panoramu radila u Breyeru bez dodatnog uzv. A vidim da rade i Nifty. Tako da ti je to opcija. Mozda postoji i jos koji labos koji ga radi.
💛🧡
Elle javi nam svakako 😍
Ja sam Panoramu radila u Breyeru bez dodatnog uzv. A vidim da rade i Nifty. Tako da ti je to opcija. Mozda postoji i jos koji labos koji ga radi.
Hvala ti na info. Zvat ću ih pa provjeriti 😀
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sjutra cu opet napraviti test.
Bas je sjena. Nadam se i ja da nije stoperica. 😥
Nego pijem i dosta vode (dr mi rekao minimum 2 do 2,5litrs dnevno zbog jajnika)
Urin mi je svijetao skroz.
1994god. Bez jajovoda
Mjau ja vidim sjenu. I meni je slična bila jučer na manje osjetljivom testu, onom muller. Ne znam koliko je tvoj osjetljiv.
Nadam se da nije štoperica. Ponovno testiiraj sutra da vidiš hoće biti svijetlila ili tamnija
Moj je 25miu osjetljivost
1994god. Bez jajovoda
Sortiraj odgovore
Najstariji