Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mjau
    14. Rujan 2021. 14:41

Mjau

Ne razumijem se mnogo ali ovo je bas sjena sjenine sjene. 5dnt blastice
    https://ibb.co/dcZgQ0d

1 blastica je u pitanju

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

• Mjau
    14. Rujan 2021. 14:43

Izludjecu sad do bete 😰

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan

Leli91
    14. Rujan 2021. 14:49

Mjau ja vidim sjenu. I meni je slična bila jučer na manje osjetljivom testu, onom muller. Ne znam koliko je tvoj osjetljiv.
    Nadam se da nije štoperica. Ponovno testiiraj sutra da vidiš hoće biti svijetlila ili tamnija

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Anči 💕
    14. Rujan 2021. 15:01

Mjau

Mjau

Ne razumijem se mnogo ali ovo je bas sjena sjenine sjene. 5dnt blastice
    https://ibb.co/dcZgQ0d

1 blastica je u pitanju

Ponovi s prvim urinom..drzim fige da tamni 🤞🤞🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Asli 🌱
    14. Rujan 2021. 15:05

elle 🙋‍♀️

Tweety88🐞

Anchy i Marimare super za rezultate oplodnje, navijamo dalje 💪🏻🍀🥰
    PUPOice Kaca i Joka sretno 🤞🏻
    Elle javi nam svakako 😍
    Dada jako je lijepo cuti da je s bebom sve super, uzivaj 💛
    Leli navijam za veliku betu 🍀🤞🏻

Čekam ja mail i čekam i ništa. I zove me maloprije moj ginekolog jer sam kod njega i vadila krv za nifty. Skoro sam se onesvijestila jer sigurno nešto nije ok a on sav sretan i nasmijan da mi javi da je sve u redu prije nego pošalje mail🤣

Čestitam na super nalazu 😀 Imam pitanje vezano uz nifty, on se radi samo u privatnim poliklinikama uz ultrazvuk jel tako? 
    Pitam jer sam sad u bolnici još i htjela bi ga napraviti kad izađem, ali to će značiti još jedan dodatni uzv, a dosad sam ih 100 imala.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Anči 💕
    14. Rujan 2021. 15:07

elle 🙋‍♀️

Tweety88🐞

Elle javi nam svakako 😍

Čekam ja mail i čekam i ništa. I zove me maloprije moj ginekolog jer sam kod njega i vadila krv za nifty. Skoro sam se onesvijestila jer sigurno nešto nije ok a on sav sretan i nasmijan da mi javi da je sve u redu prije nego pošalje mail🤣

Jesi odma saznala i spol 🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tweety88🐞
    14. Rujan 2021. 15:09

Asli 🌼

elle 🙋‍♀️

Tweety88🐞

Elle javi nam svakako 😍

Čestitam na super nalazu 😀 Imam pitanje vezano uz nifty, on se radi samo u privatnim poliklinikama uz ultrazvuk jel tako?
    Pitam jer sam sad u bolnici još i htjela bi ga napraviti kad izađem, ali to će značiti još jedan dodatni uzv, a dosad sam ih 100 imala.

Ja sam Panoramu radila u Breyeru bez dodatnog uzv. A vidim da rade i Nifty. Tako da ti je to opcija. Mozda postoji i jos koji labos koji ga radi.

💛🧡

Asli 🌱
    14. Rujan 2021. 15:10

Tweety88🐞

Asli 🌼

elle 🙋‍♀️

Tweety88🐞

Elle javi nam svakako 😍

Ja sam Panoramu radila u Breyeru bez dodatnog uzv. A vidim da rade i Nifty. Tako da ti je to opcija. Mozda postoji i jos koji labos koji ga radi.

Hvala ti na info. Zvat ću ih pa provjeriti 😀

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Mjau
    14. Rujan 2021. 15:17

Sjutra cu opet napraviti test.
    Bas je sjena. Nadam se i ja da nije stoperica. 😥
    Nego pijem i dosta vode (dr mi rekao minimum 2 do 2,5litrs dnevno zbog jajnika) 
    Urin mi je svijetao skroz. 

1994god. Bez jajovoda

• Mjau
    14. Rujan 2021. 15:18

Leli91

Mjau ja vidim sjenu. I meni je slična bila jučer na manje osjetljivom testu, onom muller. Ne znam koliko je tvoj osjetljiv.
    Nadam se da nije štoperica. Ponovno testiiraj sutra da vidiš hoće biti svijetlila ili tamnija

Moj je 25miu osjetljivost

1994god. Bez jajovoda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.