Sretno cure danas 😍
Ma ne može svaki puta bit isto 🤣🥰 jesi bila jucer kod dr?
Nikako. 😉
Jesam, nije mi htjela radit UZV nego me poslala vadit betu. 🤣 Ne znam za što al ok. 🤣🤣 Rekla da ne bude prije mi radila UZV. 🤦🏻♀️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
I da sretno cure danas. 😉 Sad tek vidim kolko vas je u ovom mjesecu. 🥰🥰 Želim vam svima sreću. ❤️
Dobro jutro i sretno svima koji nešto imaju 🤞🥰
Tess887.9 beta
Danitransfer 07.09
Sretno curke danas 🍀
Tess za Breyer ne znam, ali u Agramu su super brzi. Vadila bi krv odmah u 7, a nalaz bi imala kroz 1h. Drzim fige da beta bude velika.
Juricka zao mi je radi neuspjelog pokusaja. Ja sam bila u blagoj stimulaciji s letrozolom prvo 5 dana, a onda mi je uveden Rekovelle koji je kako moja dr kaze dobar za cure s visokim AMH jer valjda rijeđe dovodi do hiperstimulacije.
@tweety kakav ti je bio letrozol? meni je isto ordiniran 5 dana, odmah ovaj ciklus, od 3-7 dc, i ja sam naravno jučer nakon neuspjeha pristala na sve, iako sam sve sklonija traženju prirodnog postupka. dr mi je rekla da je to blaga blaga stimulacija. s tim da sam sinoć googlala i pročitala kako je to lijek protiv raka dojke (?!) pa me sad strah nuspojava i još gore- potencijalnog utjecaja na plod, ako dođemo do toga. kakve su tvoje informacije, pliz, podijeli sa mnom.
hvala ti.
i da, netko me pitao za gonale. ne znam što su gonali, nisu mi ih spominjali. ja sam do sada u životu bila sam kod jedne dr (betaplus), ostajemo i dalje kod nje, i nekako joj slijepo vjerujem... a i malo toga znam o mpo. evo, sad učim s vama.
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Juricka letrozol se inace koristi kao terapija za rak dojke. Ali se uspjesan pokazao kod zena koje imaju prirodno ovulaciju da je amo rec malo poboljsa,potakne folikule na rast. I on ne utjece kao Klomifen na sluznicu maternice u smislu da je stanjuje. Ja nikad nisam imala nuspojave od Letrozola uzimala sam 1 tbl. dnevno 5 dana bi uvik dobila lipi jedan folikul. Moja doktorica i nije tila da ih bude vise jer su to bili tempirani odnosi. U svakom slucaju sretno. Iskreno ja da sad idem ponovo u stimulaciji trazila bi blagu 🙂
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Cure sretno danas 🍀🤞😊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Ma jesi izvadila? 😂😍🤦♀️
Jesam. 🤣 Čekam nalaz da mi bar danas napravi taj UZV ako do onda ne dođe menga. 🤣🤣🤣
off topic pitanje: kako se tagga odnosno označi bold cura kojoj odgovaram/kojoj pišem?
dakle letrazol je blaga stimulacija? ja imam uvijek 1-2 prirodna folikula, sad je vidjela antralna tri na lijevom jajniku, na desnom još ništa, al ja tek trebam dobiti m za 14 dana pa tek onda na letrazol. rekla je da će vidjeti hoće li ga uopće dopunjavati s nečim ili ne.
sad zapravo jedva čekam m, da krenem dalje.
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Juricka stisnes slovo B kad zelis nesto boldati. Tu je u gornjem lijevom kutu. 🙂
https://betaplus.hr/neplodnost/protokoli-stimulacije-ovulacije/blaga-stimulacija-ivf/
Bas sam ti poslala clanak o tome. Pretpostavljam da ce ti doktorica dati vecu dozu vjerojatno 2 tablete pa bi s time trebala naravno i dobiti veci broj folikula.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Dobro jutro i sretno svima koji nešto imaju 🤞🥰
Tess887.9 beta
Danitransfer 07.09
Sretno curke danas 🍀
Tess za Breyer ne znam, ali u Agramu su super brzi. Vadila bi krv odmah u 7, a nalaz bi imala kroz 1h. Drzim fige da beta bude velika.
Juricka zao mi je radi neuspjelog pokusaja. Ja sam bila u blagoj stimulaciji s letrozolom prvo 5 dana, a onda mi je uveden Rekovelle koji je kako moja dr kaze dobar za cure s visokim AMH jer valjda rijeđe dovodi do hiperstimulacije.
@tweety kakav ti je bio letrozol? meni je isto ordiniran 5 dana, odmah ovaj ciklus, od 3-7 dc, i ja sam naravno jučer nakon neuspjeha pristala na sve, iako sam sve sklonija traženju prirodnog postupka. dr mi je rekla da je to blaga blaga stimulacija. s tim da sam sinoć googlala i pročitala kako je to lijek protiv raka dojke (?!) pa me sad strah nuspojava i još gore- potencijalnog utjecaja na plod, ako dođemo do toga. kakve su tvoje informacije, pliz, podijeli sa mnom.
hvala ti.
i da, netko me pitao za gonale. ne znam što su gonali, nisu mi ih spominjali. ja sam do sada u životu bila sam kod jedne dr (betaplus), ostajemo i dalje kod nje, i nekako joj slijepo vjerujem… a i malo toga znam o mpo. evo, sad učim s vama.
Juricka tebi ce samo letrozol biti stimulacija ili nakon njega nastavljas s jos necime?
Meni kad je bila stimulacija samo letrozol (2 tablete, 5 dana) sam isla na inseminaciju (isto B+). Nisam imala nikakve simptome od letrozola. Imala sam ukupno 4 rastuca folikula, a onda se na zadnjem pregledu vidjelo da su 3 odustala na 15-16 mm, a da je samo jedan dosao do 20 mm. I taj postupak mi je zavrsio biokemijskom ili vanmaternicnom koja se sama rijesila, ne zna se jer mi je beta bila cudna.
U drugom postupku (IVF) sam imala prvo stimulaciju letrozolom (2 tablete, 5 dana, isto nikakvi simptomi) i nastavila s Rekovelle. Isto mi se dogodio pad broja folikula za koje se ocekivalo da ce rasti sa 7 na 2 za koje je dr na kraju smatrala da su ciste buduci da mi je endometrij bio tanak. Uglavnom, ispostavilo se da su ipak nisu, imali su js (to ocito tako kod mene ide, svi drugacije reagiramo, ne znaci da ces i ti tako). I evo me sad 12+4 tt 🥰
Sve u svemu, ja mislim da se ne trebas bojati letrozola, on bi kao trebao pomoci ostvariti kvalitetniju ovulaciju. Slusaj dr i bit ce sve ok.
Sretno 🍀💪🏻 i pitaj ako te jos nesto zanima.
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji