tweety88 ne znam još, dr je samo ovo napisala za sad, nakon ultrazvuka 8dc ciklusa će odlučit što će dodavat i hoće li. pijem 5 dana po dvije tablete.
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Mjau gdje si nam? Jel se zna kad je transfer? Javi nam da je sve ok 🙏
Peggy, ribic, razigrana, lita, rebekaB, i ostale curke koje ste nam upisane za ovaj mjesec u kojoj ste fazi 🤭
Pmak kako si ti?
Manemoj kako je kod tebe?
Pami, Miss, Malotele, Womenname pozdrav za nove mamice i njihove bebice 🤗🥰 sigurna sam da uzivate 🤭
Rina89 nadam se da je sve ok kod tebe 🙏
Sunny, Beba, Bajo, Ruska, Nadalica, MTB, Bozma, Dada❤️
Mah-mah i svim drugim curkama bile one u istrazivanju, postupku, trudne malo ili puno, a naravno i svim mama s popisa 🤗❤️
Anchy, ja sam bila jucer na UZV i jos su folikuli maleni, očekuje se krajem sljedećeg tjedna FET transfer, kad ću znati točnije javim 🙏😊
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Beta 760.50 💥💥🤭💫💖
Uuuuu kakva divna beta 👌👌👌 čestitam! Neka nastavi rasti 🙏
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Tess, super vijesti!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Anchy super broj 💪 Čuvaj se sad ❤🙏
Lindsay ❤ divne vijesti… predivno ❤
Razumna ❤
Šaljem vam svima pozdrav s plaže… 😊😊
Avokado vockice naša pozdravljam i ja tebe ♥️
Na kojem dijelu si jadrana i može li se kupati?
Pitanje za zene koje su prošle isto što i ja sad prolazim, dakle meni je počelo smeđarenje, jeli to normalno? I nema menstrualni bolova. Jel to tako treba izgledati?
Ja sam prošla tri spontana pobačaja u kojima je stalo srce oko 8 tjedna i sva tri puta su me odmah poslali na medikamentozni pobačaj. Nisam doktor, ali meni je to zvučalo razumno. Dva puta nisam uopće krvarila, jednom sam krvarila (svježa krv) dva dana.
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
Cure jel može jedno pitanje vezano uz bolovanje, radim jako stresan posao ne fizički ali psihički da.. E sad ne znam kakvo će biti stanje ali sam do sad uvijek na ultrazvuku imala dosta jajnih stanica između 14-16, ako bude tako i sada kad sam u stimuliranom postupku i ako me budu jako bolili jajnici..otišla bi na bolovanje prije punkcije naravno vidjet ću kako će biti. E sad, imam lošeg ginekologa državnog inače sve privatno sam preglede obavljala i kod njega išla samo po uputnice za postupak koje mi je sestra dala. Koliko lako inače daju ginekolozi bolovanje sa šifrom N98 i ako mu dođem dan ili dva prije punkcije hoće li mi dati da mirujem do bete, tj je li to uobičajeno ili me može odbit ?
Ja: 26G, Endometrioza
AMH 52.1
M- 27G, spermiogram na granici
pokušavamo 2,5 god
1. IVF postupak -Petrova
💉GonalF
29.09 aspiracija - 13 oocita
Beta 760.50 💥💥🤭💫💖
Ajmeee cestitam. Vidim da muz kod vas isto ima problemcic i bas mi je drago sto ste uspjeli doci do ovako lijepe bete,ulijeva mi nadu da postoji i kod mene mogucnost 😊 to je bio prvi pokusaj? Jel uzimao muz kakve suplemente obzirom na dijagnozu spermiograma?
Beta 760.50 💥💥🤭💫💖
Bravo!!!!
Čestitam od ❤️. Nek se pravilno dupla i nek bude sve po školski. 🙏🙏🙏🙏😊
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Cure jel može jedno pitanje vezano uz bolovanje, radim jako stresan posao ne fizički ali psihički da.. E sad ne znam kakvo će biti stanje ali sam do sad uvijek na ultrazvuku imala dosta jajnih stanica između 14-16, ako bude tako i sada kad sam u stimuliranom postupku i ako me budu jako bolili jajnici..otišla bi na bolovanje prije punkcije naravno vidjet ću kako će biti. E sad, imam lošeg ginekologa državnog inače sve privatno sam preglede obavljala i kod njega išla samo po uputnice za postupak koje mi je sestra dala. Koliko lako inače daju ginekolozi bolovanje sa šifrom N98 i ako mu dođem dan ili dva prije punkcije hoće li mi dati da mirujem do bete, tj je li to uobičajeno ili me može odbit ?
Ja imam super ginekologicu i bolovanje nije problem...s tim da ja kad sam jučer MPO doktoru rekla za bolove napisao mi je na nalaz mirovanje i reko da s tim odem otvorit bolovanje...meni je na bolovanju šifra A0...samo trazi mpo doktora da ti napiše preporuku za mirovanje i to je to...inače u postupku imaš pravo 20 dana bolovanja ako sam krivo rekla nek me neko ispravi...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mjau gdje si nam? Jel se zna kad je transfer? Javi nam da je sve ok 🙏
Peggy, ribic, razigrana, lita, rebekaB, i ostale curke koje ste nam upisane za ovaj mjesec u kojoj ste fazi 🤭
Pmak kako si ti?
Manemoj kako je kod tebe?
Pami, Miss, Malotele, Womenname pozdrav za nove mamice i njihove bebice 🤗🥰 sigurna sam da uzivate 🤭
Rina89 nadam se da je sve ok kod tebe 🙏
Sunny, Beba, Bajo, Ruska, Nadalica, MTB, Bozma, Dada❤️
Mah-mah i svim drugim curkama bile one u istrazivanju, postupku, trudne malo ili puno, a naravno i svim mama s popisa 🤗❤️Anchy, ja sam bila jucer na UZV i jos su folikuli maleni, očekuje se krajem sljedećeg tjedna FET transfer, kad ću znati točnije javim 🙏😊
Sad sam zbunjena, opet sam nesto krivo skuzila izgleda..ja sam mislila da se za fet gleda samo endometrij, a ne folikuli 🤔 ja to sve nikad necu skuzit 🤦🏽♀️😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji