Lavica ne brini za tsh, ako je bez th toliki to je super. Kad govorimo da je idealno cca 1-2 je zato sto stimulacija a i sama trudnoca dizu vrijednosti i zato je bolje poceti sa sto nizim. Visi tsh uzrokuje spontane (Ne kod svakog i ne uvijek) zato se i kontrolira da se moze reagirati.. ja ga npr vadim svako 3t. Sretno! 🤞🤞
Anchy kakva kolegijalnost, u pitanju je tvoje zdravlje. Uzmi bolovanje jer ako radis fizicki posao onda ti i folikuli mogu puci od tezine i pritiska, a da ne pricam o drugim stvarima. Ne igraj se s tim! Cilj je da dobijete sto vise zrelih i kvalitetnih stanica (naravno dr prati sve) jer ipak radite sa smrznutim mat, jednom odmrznuta ampula se vise ne moze smrzniti. Steta je igrati se sa tim, ako me kuzis😉
Sto se tice bockanja, bolje bi bilo da mjenjas strane, poslije kad ti dodje supresija svakako ces se bockati opet svaki dan u drugu stranu.. sretno! 🤞🤞
Ljubica93 malo je neprimjereno pisati za kliniku da su lopovi.. koliko vidim tvoj amh je super i sgam od muza i bilo gdje da si otisla bi ti prvo uradili inseminaciju. Dr. P uvijek svojim pacijentima daje popust, a ljekovi jbga, oni kostaju..
Cestitam na trudnoci!🤞🤞
Zasto bi itko mislio da ako plati da ce uspjeti iz prve🤦♀️
Svakako savjetujem svima prvo probati preko hzzoa jer sve imamo pravo na to, jer sve ovo kosta. A novci su nistq naspram zdravlja koje trosimo iz postupka u postupak i zato svima zelim da uspiju sto prije, vec sad😌
Anksi, Lucy🦂, Aurora, Erica, Darliv🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞Josipa 😘😘Ma pitala si nedavno za mene, sorry, nisam bas svracala🙈
Mi smo super, vec se teze krecemo, pripremamo sve lagano i moram priznati da panika radi svoje🙈
U kojem si ti stadiju? 😘
15,6 pmo/L ili ti ga 2.13 ng/mL. I kako je to ok za curu od 27.godina? Nije meni 37g takav AMH je za te godine.
👱♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
KBC Firule ST
23.12.20 IUI,brevacid
17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
ljubica_1993@hotmail.com
Curke evo obavljen drugi uzv za FET endometrij 9mm 😊 sutra štoperica, transfer 14.9,doktor bi pokušao jedan dan poslije 🦾 Mjau odlican rezultat, sretno dalje 🎠
14.9..da se nisi nešto zeznula ili sam ja krivo skuzila kak to ide u fet-u 🤔
Ovulacija mi je u sri, trebala bih onda na transfer 13.9 to bi bio 5. dan ali posto nikako da se uhvate produzio bi za dan. To jutro prije odmrzavanja cu na uzv pa da vidi da endometrij slucajno ne krene opadati. Vidjet cemo jos sve 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Meto 🤗 covjece,usla si u 30.tjedan,imam osjecaj ko da smo jucer pratile tvoju betu i tvoj početni niži progesteron! A beban sad skoro spreman za svit! Sad slijedi pranje peglanje robice,sredivanje detalja,manijakalno ciscenje,sretno ti s tim 😂😂😂
Ja sam ti super, sutra imam pregled,jedva cekam,strah je manji jer sam usla u “sigurnije” tjedne Al opet je prisutan,sve u zdravim granicama 😊 udebljala sam se 4 kg,sad izgledam samo malo debelo 😂😂
Sta se tice cito- ja sam zadovoljna kako su meni pristupili. Doktor P. Mi je savjetovao ivf tbog specifične situacije da dragog bas i nema kuci,da silno zelimo dijete i da je meni preko glave cekanja (2 godine pokušavanja). Isto tako mi je reka da mozemo i prirodno uspit u meduvremenu,kad su nam se poboljšali nalazi-spermiogram nemjerljivo bolji i moje novo mjerenje amh isto bolje (virujem da je bilo do manjka vitamina d). Tako da-dobila sam info o svim potencijalnim situacijama i na kraju zatrudnila prirodno (cekajuc menstruaciji da krenemo). I doktor je vidno bia sretan zbog mene na prvom uzv-u,vidi se da mu nije do para. Eto,i dalje idem kod njih i sve pohvale 😊 svakako savjetujem iskoristiti zdravstveno i prava na bespl pokušaje,nama je to bilo nezgodno zbog udaljenosti.
A meni je sam doktor P rekao da se rodis tako sa tim AMH kako sad svi nešto pričaju da im amh raste xD ko je tu lud xD ja san isto Mislav da je možda mi nizak zbog par kg viška a on da nije bitno to, da naravno da ne Škodi smrsati da je lakše u trudnici Al nema kao veze s Amh da se na amh ne može utjecati. Al da ja sam čak imala manjak d vitamina što mi je skužila doktorica kad san imala išijas tako da sad pijem kapi
👱♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
KBC Firule ST
23.12.20 IUI,brevacid
17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
ljubica_1993@hotmail.com
Ljubica93, naravno da se ne mijenja tj ne povecava s godinama. Al zbog manjka vitamina d moze se prikazati nižim od stvarnog stanja. Isto tako smrsavit treba zbog zdravlja koje sigurno utjece na kvalitetu jajne stanice,sta je u sustini bitnije od amh. I s mojim,”nižim” amh sam zatrudnila odmah prvi ciklus kad se dragi vratio kuci a njegov spermiogram se popravio drastično nakon antibiotika i ture vitamina i raznih dodataka.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Mjau bravo super rezultat, sretno dalje. Sigurna sam da će biti puno blastica.
Kača super endometrij! 👌 Meni je 08.09 transfer
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Ljubice Josipa ti je objasnila amh, on ne raste, al cesto bude zakamuflirano njegovo pravo stanje ( manjak/visak ostalih hormona i vit i minerala) koje ionako nije nikakvo mjerilo jer je bitno ono sto dr vidi na uzv, antralni folikuli.
I da, tvoj amh ne odgovara tvojim godinama al da je los to niposto. I s njim se uredno rade inseminacije ako je partnerov sgam uredan. A uostalom, nije ni bitno vise zar ne?😉
Josipa ponekad mi se cini kao vjecnost ovo sve, ponekad se ne mogu ni vratit unatrag koliko brzo prolazi. Ako volis peglati, navrati 😁 bas sam isla gledati popis jutros da vidim kad ti je pregled jer je meni u srijedu (sad sam svako 3tt) pa da se mozda i vidimo, al si pozurila malo. Sto se tice straha, ne prolazi nikako al lakse je kako tjedni i dani odmicu.
Neka buhtlica bude vesela sutra🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mjau bravo super rezultat, sretno dalje. Sigurna sam da će biti puno blastica.
Kača super endometrij! 👌 Meni je 08.09 transfer
Koji ti je dan ciklusa? Bas dosta ranije nego meni 😁 drzim nam fige objema 🙏😉
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ahaa Kača sad mi je mslo jasnije 🙈
Leli drzim fige 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ljubica93,naravno da se ne mijenja tj ne povecava s godinama. Al zbog manjka vitamina d moze se prikazati nižim od stvarnog stanja.
Ahaaaa, pa to se meni dogodilo, ja sam imala kriminalno nizak vitamin D, tipa ispod 20, tada je AMH bio 10.1, sad sam digla vitamin D iznad 100, i sad je AMH 15.6 :-) Znači zapravo je bio bolji nego što se smatralo Sad zbog ''boljeg'' AMH imam drugu terapiju, nadam se da je sad dobitna!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Monkica24, takoder,vitamin d mi je bio sramežljivih 30 🙊 uzimala sam svasta,na recept i bez recepta kombinaciju i pomoglo je. Bolji vitamin d potpomaže samu implantaciju, drzim fige da ti ova stimulacija bude dobitna! 🙏🏻🌹
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji