Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubica 93
    04. Rujan 2021. 23:06

Angeleyes

Ljubica 93

Angeleyes

Pozdrav cure, pasivno vas pratim i nova sam u ovome, a nekako nastojim ne citat previse sva iskustva dok ne poslozim glavu kako spada jer mi je to sve jos uvijek veliki stres…
    U utorak idem na prve konzultacije u kbc Split, pa cemo vidjet u kojem smjeru idemo. Zanima me jedno, kako ste poslodavcu "opravdali" bolovanje jer ipak se kolege pitaju sto se dogadja, a u jednom trenutku ga planiram otvoriti ako sve bude islo kako treba? Ne bih htjela spominjati potpomognutu niti da se prica o tome, velika je firma i informacije cirkuliraju iznenadjujuce brzo…

Ne znam kakve su vam smjene na poslu ali sve na Firulama je iz jutra i dosta se čeka. Dosta ima doktora Al nažalost pre malo ultrazvuka.
    Tako da na dane kad ste zakazani morate popodne raditi.
    Imate dosta nalaza za izvaditi prije ikakvog postupka a kad krenete svako 2dan vam je folikulometrija.
    Ja sam svojim kolegicama na poslu morala reći jer sam se masu dana za smjenu morala mjenjati i naravno da moraš reći kad tad istinu jer će kad tad reć da se ne mogu minjati xD imam super kolegice koje su izlazile u susret

Ne znam kako bi se uopce organizirala jer radim samo jutro, hvala na informacijama iz prve ruke… A koliko je otprilike to "dugo" cekanje?
    Svakako, ne bih kolegama nista govorila, nije uopce zgodno 🤷🏼‍♀️

A zato i kažem kako ćete otvorit bolovanje a da cila firma ne zna.. nemoguće je to xD ja se šalim da je u mene u poduzeću krenia baby boom, jer je odma iza mene sad ide jedna kolegica na komplikacija.

Za prvi termin za pregled nisam nego 10dana čekala jer nisan neka izbirljiva, nisan tražila nikoga specifično od doktora nego koji prvi termin ima, dopalo se četvrtak i dan prije me zovu da doktora tog nema hoću idući tjedan a ja neka dajte vi meni prvi slobodni termin u bilo koga i lipo završim u Doktora A.P.  meni je extra. Odma isti Misec krenula u postupak :D trebao bit Ivf Al kako je čovik bio na g.o. drugu doktor je krenuo u iui jer jedino šta san mu mogla reći da mi je moj doktor rekao je da krećemo s prirodnim ciklusom a ne i koji postupak 

Cito lopovi po meni preko 5000kn bacila u vodu zna je vodeći doktor da mi je loš aih Al ne isa je na 2x IUI  samo da više para uberu 

A što se tiče privatno ili KBC nema smisla plaćati 25000kn i da ne uspije. Pa se u kredite baciti bolje te novce cuvat za bebače :D moj savjet 
    A što se tiče čekanje i u Cita se čeka pa biraj jel bolje čekat free ili plaćati 

👱‍♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
    31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
    23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
    KBC Firule ST
    23.12.20 IUI,brevacid
    17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
    18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
    15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
    28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
    1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
    25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
    ljubica_1993@hotmail.com

Angeleyes
    04. Rujan 2021. 23:12

Upitnica_st

Angeleyes

Upitnica_st

Angeleyes

A ima li tko iskustvo iz Cito poliklinike Split?

Imam, friško. Prve konzultacije 2.5, sutradan počeo ciklus i bockanje i evo me u 18tt :D

Kakvi su oni s terminima, jel se moze i popodne? I koliko te sve izaslo, ako nije tajna? :)

Odgovaram i roxy - doktorica Aračić. Ona i Palada rade svaki drugi tjedan popodne, Poljak samo ujutro. I subotu rade aspiracije i transfere, ne znam za nedjelju. Lijekovi kod njih, kod sestre Lucije do 14h. Sve skupa cca 17k kn. Al na sve sam stizala doslovno u termin kad je dogovoreno. Opet sam nekad morala izivi s posla, al lakse je izici 2h prije kraja smjene nego izostati 3 na pocetku. :D

Hvala na informacijama i svakako cestitam na trudnoci ❤!

Citam komentare i bas ima svakakvih iskustava, e sad gdje se lijecnici bolje posvete pacijentici, privatno ili u kbc? Kako odrede na koji postupak treba ici (stimulirano ili prirodno)? Strah me tih lijekova i toga svega, znam da je pre rano za ista, ali mislim da je korisno cuti (uz preporuke lijecnika) i iskustva pacijentica. Ipak bih htjela, nakon toga svega, imati svoje zdravlje.

Uglavnom, onda je svakako preporuka ici na bolovanje pa kud puklo, stvarno ne bih mogla kombinirati posao i to....

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Ljubica 93
    04. Rujan 2021. 23:13

Angeleyes

Upitnica_st

Angeleyes

Imam, friško. Prve konzultacije 2.5, sutradan počeo ciklus i bockanje i evo me u 18tt :D

Kakvi su oni s terminima, jel se moze i popodne? I koliko te sve izaslo, ako nije tajna? :)

Zavisi u kojeg doktora želiš a moguće da mos samo je folikulometrija uvik ja mislim ujutro 

👱‍♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
    KBC Firule ST
    23.12.20 IUI,brevacid
    15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
    ljubica_1993@hotmail.com

Ljubica 93
    04. Rujan 2021. 23:16

Upitnica_st

Angeleyes

Upitnica_st

Angeleyes

Odgovaram i roxy - doktorica Aračić. Ona i Palada rade svaki drugi tjedan popodne, Poljak samo ujutro. I subotu rade aspiracije i transfere, ne znam za nedjelju. Lijekovi kod njih, kod sestre Lucije do 14h. Sve skupa cca 17k kn. Al na sve sam stizala doslovno u termin kad je dogovoreno. Opet sam nekad morala izivi s posla, al lakse je izici 2h prije kraja smjene nego izostati 3 na pocetku. :D

17 000kn je vama ali nije svakom isto, može Doc do 25 000kn s tim da lijekove plaćaš odma u kešu 5000kn

👱‍♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
    KBC Firule ST
    23.12.20 IUI,brevacid
    ljubica_1993@hotmail.com

Ljubica 93
    04. Rujan 2021. 23:26

⭐ Miss_Ivy ⭐

Anchy dobro cure kazu, moras misliti na sebe, nitko drugi nece. Nit ce ti tko reci hvala, nece nitko ni cjeniti. Misli na sebe, na svoje tijelo i zdravlje. Tesko je ovo sto prolazimo.. Ja sam srecom ili nesrecom bila nezaposlena. Uzivala, setala.. Znam da je tesko ostaviti kolege da snose tvoj dio posla, ali toliko si cekala ovaj trenutak, a jos kazes fizicki posao…
    Linsday drago mi je zbog tebe! Neka ti je muka 😀😘 i mi bi da nam je muka hehehe

Ma je sve to stoji ali po tome bi ja bila na bolovanju 6mj 

Ja san prvih 5 postupaka radila dok san konobarila normalno sve kako je, samo nakon aspiracije ništa nisan dizala, da ne pukne jajnik slučajno i taj tjedan bi bila šanker da ne nosim tacnu lakše mi. 

Svaki posao je drukčiji i nije isto Al jbg meni je pomoglo da radim pogotovo u 2tjedna čekanja šta je parilo kao godine, ako sjediš doma to je za samo mislit i tome i ne pomaže nikako. Upoznala sam jednu curu u KBC Split šta je isto imala hiperstimulaciju jajnika pri postupku što nikako nije ugodno očito je pre jaku dozu. 
    A isto tako sam upoznala dosta cura koje su rekle da će 2tjedna čekanja doma samo ležati, ni kuhati bi čistiti bi ništa. Ok za kuhanje i čišćenje, Al samo ležati nije dobro jer nema tijelo cirkulaciju krvi ako samo ležiš, radiš sve normalno s oprezom da se ne ozljediš Al invalid nisi xD

👱‍♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
    KBC Firule ST
    23.12.20 IUI,brevacid
    ljubica_1993@hotmail.com

Ljubica 93
    04. Rujan 2021. 23:30

Angeleyes

Upitnica_st

Angeleyes

Upitnica_st

Angeleyes

Citam komentare i bas ima svakakvih iskustava, e sad gdje se lijecnici bolje posvete pacijentici, privatno ili u kbc? Kako odrede na koji postupak treba ici (stimulirano ili prirodno)? Strah me tih lijekova i toga svega, znam da je pre rano za ista, ali mislim da je korisno cuti (uz preporuke lijecnika) i iskustva pacijentica. Ipak bih htjela, nakon toga svega, imati svoje zdravlje.

Uglavnom, onda je svakako preporuka ici na bolovanje pa kud puklo, stvarno ne bih mogla kombinirati posao i to….

Sve su to manji detalji doktori su svugdje hladni po meni jer ne mogu drukčije, davno bi im srca pukla koliko je žena i koliko neuspješni postupaka. Tako da je sve kako bi želite u možete financijski. Al nemojte misliti ako plaćate da je ista kvalitetnije ili da će iz prve uspjeti jer plaćate

👱‍♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
    KBC Firule ST
    23.12.20 IUI,brevacid
    ljubica_1993@hotmail.com

Angeleyes
    04. Rujan 2021. 23:50

Ljubica 93

Angeleyes

Upitnica_st

Angeleyes

Upitnica_st

Angeleyes

Uglavnom, onda je svakako preporuka ici na bolovanje pa kud puklo, stvarno ne bih mogla kombinirati posao i to….

Sve su to manji detalji doktori su svugdje hladni po meni jer ne mogu drukčije, davno bi im srca pukla koliko je žena i koliko neuspješni postupaka. Tako da je sve kako bi želite u možete financijski. Al nemojte misliti ako plaćate da je ista kvalitetnije ili da će iz prve uspjeti jer plaćate

Pa da, drzim se KBC-a za sada. Isto se potajno nadam spontanoj trudnoci, mislim da glavom nisam zrela za IVF (bar za sada). Mozda razgovor s lijecnicima pomogne. Ali zelim dijete, tako da ce puknut negdje kad-tad.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Stela_M
    05. Rujan 2021. 06:46

Dobro jutro cure, sretno dns svima 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

GPgirl
    05. Rujan 2021. 06:58

Anchy ja na Gonalu od 225 nista nisam osjetila, ali me Menopur 125 ubio bio. Sve je to individualno. 

Sretno curama koje imaju nesto danas🤞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    05. Rujan 2021. 07:59

Lindsay jos jedno piranje..ssd dok idem na folikulometrije jel to uvijek dajem onu istu uputnicu ili svski put drugu jer sad su mi je vratili..samo su napisalai na njoj kad je bio uzv...i nesto su mi spominjali vadenje krv gore na drugom katu al ja to nista nisam skuzila 🤦🏽‍♀️ 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.