Update: oplodilo se 16 od 19 jajnih celija. Od tih 16 kako razumjeh 10 je iz IVF (100% oplodnja) a 6 iz ICSI metode.
Ne ocekuje se da ce sve izdrzati do blastocite ali evo vidjecemo u nastavku
Bravo🎉🎊🙂 predobar rezultat.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Lavica ako pik uhvatis na 20dc znaci da ce O da bude najverovatnije 21-22dc u zavisnosti koliko dugo ti pik traje, meni je uvek trajao po 2 dana, najbolje je da ti i nakon pika radis LH trakice i cim krene da pada boja crte i budes sigurna na koji se dc desila, nakon tog dana kada je O bila onda 7 dana. Znaci ako je 21dc bila O, na 27dc radis progesteron. Najbolje je da nadjes na netu ili ovde ako ima neka da ti pomogne u tome. Ja sam samo jednom vadila progesteron, i to na sedni dan.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Curke evo obavljen drugi uzv za FET endometrij 9mm 😊 sutra štoperica, transfer 14.9,doktor bi pokušao jedan dan poslije 🦾 Mjau odlican rezultat, sretno dalje 🎠
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Curke evo obavljen drugi uzv za FET endometrij 9mm 😊 sutra štoperica, transfer 14.9,doktor bi pokušao jedan dan poslije 🦾 Mjau odlican rezultat, sretno dalje 🎠
Jeeeej 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
14.9..da se nisi nešto zeznula ili sam ja krivo skuzila kak to ide u fet-u 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Meto 🤗 covjece,usla si u 30.tjedan,imam osjecaj ko da smo jucer pratile tvoju betu i tvoj početni niži progesteron! A beban sad skoro spreman za svit! Sad slijedi pranje peglanje robice,sredivanje detalja,manijakalno ciscenje,sretno ti s tim 😂😂😂
Ja sam ti super, sutra imam pregled,jedva cekam,strah je manji jer sam usla u “sigurnije” tjedne Al opet je prisutan,sve u zdravim granicama 😊 udebljala sam se 4 kg,sad izgledam samo malo debelo 😂😂
Sta se tice cito- ja sam zadovoljna kako su meni pristupili. Doktor P. Mi je savjetovao ivf tbog specifične situacije da dragog bas i nema kuci,da silno zelimo dijete i da je meni preko glave cekanja (2 godine pokušavanja). Isto tako mi je reka da mozemo i prirodno uspit u meduvremenu,kad su nam se poboljšali nalazi-spermiogram nemjerljivo bolji i moje novo mjerenje amh isto bolje (virujem da je bilo do manjka vitamina d). Tako da-dobila sam info o svim potencijalnim situacijama i na kraju zatrudnila prirodno (cekajuc menstruaciji da krenemo). I doktor je vidno bia sretan zbog mene na prvom uzv-u,vidi se da mu nije do para. Eto,i dalje idem kod njih i sve pohvale 😊 svakako savjetujem iskoristiti zdravstveno i prava na bespl pokušaje,nama je to bilo nezgodno zbog udaljenosti.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Lindsay, drago mi je zbog tvog piskenja svako uru vrimena i zbog mucnina, veselimo se simptomima 😂❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure hvala puno. I sama sam iznenadjena brojkama. 😀 Ali to nista ne govori dok ne vidimo onu najglavniju brojku za par nedelja.
Srecno svima ja se javljam i dalje 🎉
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Meto,
Slazem se da dr Poljak apsolutno nije lopov stovise jedini od ukupno 4 dr mi nije naplatio ni konzultacije, zbog mog amh me slao na blage stimulacije a ne pune jer je smatrao da punom necu dobit vise stanica nego u blagoj, a cijena blage je 5.000 kuna!A sto se tice lijekova, cijena je svugdje ista, a koliko ce kojoj od nas trebati to je svakako individualno..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
A ima li tko iskustvo iz Cito poliklinike Split?
Imam, friško. Prve konzultacije 2.5, sutradan počeo ciklus i bockanje i evo me u 18tt :D
Kakvi su oni s terminima, jel se moze i popodne? I koliko te sve izaslo, ako nije tajna? :)
Odgovaram i roxy - doktorica Aračić. Ona i Palada rade svaki drugi tjedan popodne, Poljak samo ujutro. I subotu rade aspiracije i transfere, ne znam za nedjelju. Lijekovi kod njih, kod sestre Lucije do 14h. Sve skupa cca 17k kn. Al na sve sam stizala doslovno u termin kad je dogovoreno. Opet sam nekad morala izivi s posla, al lakse je izici 2h prije kraja smjene nego izostati 3 na pocetku. :D
17 000kn je vama ali nije svakom isto, može Doc do 25 000kn s tim da lijekove plaćaš odma u kešu 5000kn
Pa jasno da je to MOJ trošak, iz svog kuta i pričam 😁
Svatko sebi bira prema financijama, živcima, mogućnostima ide li privatno ili preko hzzo, kod ovog ili onog doktora. Ja uštedila neku lovu, išla probati privatno i odllučila da mi je to zadnji pokušaj.
—
Ja sam u kbc bila kod AP i strašno sam razočarana. Zgodan je i ludilo sugovornik ali ostalo nista. Najrjeđe je na odjelu. Na folikulometrijama je on bio ravno 3 puta u moja dva postupka i to je zapravo i razlog neuspjeha - odredio bi okvirno stimulaciju, otišao na g.o a drugi doktori se nisu htjeli miješati u njegov protokol iako su znali da bi trebalo mijenjati ovisno o odgovoru jajnika. Ne govorim napamet, to mi je reklo drugih dvoje doktora s odjela. Al nebitno.
—
Doslovno za svakog doktora netko ima riječi hvale a drugi pokude. To je stvar sreće i kako se poklope zvijezde. Ja sam još zadivljena time da nam je uspjelo, da sam ja zbilja trudna, pipkam stomak stalno, jedva čekam preglede. Sve je ovo stres i mislim da cu do kraja zivota imat ptsp, a nisam prošla ni 10% iskustava drugih cura. Sretno svima!
Svih njih konstantno nema haha čas je covid izolacija pa godišnji. Oni su prvi put na odjelu humane radili ovo cijelo ljeto inače se ne radi 2mj jer su onda svi na godišnjem a ove godine nije bilo tako da iskreno san imala sreće da sam imala postupak u kraj 7mj
👱♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
KBC Firule ST
23.12.20 IUI,brevacid
17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
ljubica_1993@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji