Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_st
    05. Rujan 2021. 08:08

Ljubica 93

Upitnica_st

Angeleyes

Upitnica_st

Angeleyes

A ima li tko iskustvo iz Cito poliklinike Split?

Imam, friško. Prve konzultacije 2.5, sutradan počeo ciklus i bockanje i evo me u 18tt :D

Kakvi su oni s terminima, jel se moze i popodne? I koliko te sve izaslo, ako nije tajna? :)

Odgovaram i roxy - doktorica Aračić. Ona i Palada rade svaki drugi tjedan popodne, Poljak samo ujutro. I subotu rade aspiracije i transfere, ne znam za nedjelju. Lijekovi kod njih, kod sestre Lucije do 14h. Sve skupa cca 17k kn. Al na sve sam stizala doslovno u termin kad je dogovoreno. Opet sam nekad morala izivi s posla, al lakse je izici 2h prije kraja smjene nego izostati 3 na pocetku. :D

17 000kn je vama ali nije svakom isto, može Doc do 25 000kn s tim da lijekove plaćaš odma u kešu 5000kn

Pa jasno da je to MOJ trošak, iz svog kuta i pričam 😁
    Svatko sebi bira prema financijama, živcima, mogućnostima ide li privatno ili preko hzzo, kod ovog ili onog doktora. Ja uštedila neku lovu, išla probati privatno i odllučila da mi je to zadnji pokušaj. 
    ---
    Ja sam u kbc bila kod AP i strašno sam razočarana. Zgodan je i ludilo sugovornik ali ostalo nista. Najrjeđe je na odjelu. Na folikulometrijama je on bio ravno 3 puta u moja dva postupka i to je zapravo i razlog neuspjeha - odredio bi okvirno stimulaciju, otišao na g.o a drugi doktori se nisu htjeli miješati u njegov protokol iako su znali da bi trebalo mijenjati ovisno o odgovoru jajnika. Ne govorim napamet, to mi je reklo drugih dvoje doktora s odjela. Al nebitno. 
    ---
    Doslovno za svakog doktora netko ima riječi hvale a drugi pokude. To je stvar sreće i kako se poklope zvijezde. Ja sam još zadivljena time da nam je uspjelo, da sam ja zbilja trudna, pipkam stomak stalno, jedva čekam preglede. Sve je ovo stres i mislim da cu do kraja zivota imat ptsp, a nisam prošla ni 10% iskustava drugih cura. Sretno svima! 

33👩‍❤️‍👨32

• Upitnica_st
    05. Rujan 2021. 08:10

Lavica168

Cure, molim pomoc 😔 meni je TSH 2,97 (4DC, krajem 7.mj).. i sada sam citala da neke cure kazu da idealna vrijednost je od 1 pa do 2 i nesto? Meni moja dr nije nista spomenula… rekla je da su nalazi super 😔 pa me sad strah, tuzna sam, ne znam sta misliti…

Svugdje i stalno se naglašava da bi idealan TSH trebao biti ispod 2. Moj je u uvijek oko 2.5 i rečeno je da je ok. S tim sam i zatrudnila, a isto sam mozgala da li da opet zovem pitati doktora da to snižavamo (jer sam štreber) 😂

33👩‍❤️‍👨32

Roxy ✨
    05. Rujan 2021. 09:15

Lavice super ti je za stitnjacu 1 do 2 brazilska orascica dnevno. 🙂

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Leoni
    05. Rujan 2021. 09:36

Lavica cini mi se da sam juce pisala da je meni sad u dobitnom TSH bio 3,1.
    Razgovaraj sa doktorom, jer nije samo TSH tu najbitniji, po pravilu za pravilan rad stitne treba fT3 da bude u gornjoj polovini, fT4 na polovini. S obzirom da ta dva hormona regulisu TSH, svi se fokusiraju samo na njega, ali nije sve u njemu.
    Najbolji savet i resenje ces dobiti od dr, ovde ti samo mozemo reci ono sto znamo, bilo iz licnog iskustva, bilo od citanja na internetu ili od drugoga...
    Ja pijem zadnjih 3 godina Thyrex, imam latentnu koja je jako nemirna i nikako da se nadje doza koja treba jer ona skace i pada kako hoce, ali su mi hormoni uvek uredni i niko nije dao znacaj. Zato se ne fokusiraj samo na to...
    Roxy ima lep savet, i na internetu imas dosta stvari koje trebas umanjiti u ishrani, a koje povecati. Ipak ti nemas oboljenje stitne, tako da ne brini.

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

Lindsay
    05. Rujan 2021. 10:02

anchy321

Lindsay jos jedno piranje..ssd dok idem na folikulometrije jel to uvijek dajem onu istu uputnicu ili svski put drugu jer sad su mi je vratili..samo su napisalai na njoj kad je bio uzv…i nesto su mi spominjali vadenje krv gore na drugom katu al ja to nista nisam skuzila 🤦🏽‍♀️

Svaki puta novu.
    Vadjenje krvi? Za sta na gini na 2. Katu?
    Ne daj boze da te to snadje sestre tamo ne znaju vaditi krv. Mene su boli 11 puta na kraju sam poludila i svasta je bilo.
    Za sve sto mozes idi u laboratorij, tamo su laboranti i ni ne osjetis.

Meto
    05. Rujan 2021. 10:04

Lavica ne brini za tsh, ako je bez th toliki to je super. Kad govorimo da je idealno cca 1-2 je zato sto stimulacija a i sama trudnoca dizu vrijednosti i zato je bolje poceti sa sto nizim. Visi tsh uzrokuje spontane (Ne kod svakog i ne uvijek) zato se i kontrolira da se moze reagirati.. ja ga npr vadim svako 3t. Sretno! 🤞🤞
    Anchy kakva kolegijalnost, u pitanju je tvoje zdravlje. Uzmi bolovanje jer ako radis fizicki posao onda ti i folikuli mogu puci od tezine i pritiska, a da ne pricam o drugim stvarima. Ne igraj se s tim! Cilj je da dobijete sto vise zrelih i kvalitetnih stanica (naravno dr prati sve) jer ipak radite sa smrznutim mat, jednom odmrznuta ampula se vise ne moze smrzniti. Steta je igrati se sa tim, ako me kuzis😉
    Sto se tice bockanja, bolje bi bilo da mjenjas strane, poslije kad ti dodje supresija svakako ces se bockati opet svaki dan u drugu stranu.. sretno! 🤞🤞
    Ljubica93 malo je neprimjereno pisati za kliniku da su lopovi.. koliko vidim tvoj amh je super i sgam od muza i bilo gdje da si otisla bi ti prvo uradili inseminaciju. Dr. P uvijek svojim pacijentima daje popust, a ljekovi jbga, oni kostaju..
    Cestitam na trudnoci!🤞🤞
    Zasto bi itko mislio da ako plati da ce uspjeti iz prve🤦‍♀️
    Svakako savjetujem svima prvo probati preko hzzoa jer sve imamo pravo na to, jer sve ovo kosta. A novci su nistq naspram zdravlja koje trosimo iz postupka u postupak i zato svima zelim da uspiju sto prije, vec sad😌
    Anksi, Lucy🦂, Aurora, Erica, Darliv🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Josipa 😘😘
    Ma pitala si nedavno za mene, sorry, nisam bas svracala🙈
    Mi smo super, vec se teze krecemo, pripremamo sve lagano i moram priznati da panika radi svoje🙈
    U kojem si ti stadiju? 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Anči 💕
    05. Rujan 2021. 10:05

Lindsay

anchy321

Lindsay jos jedno piranje..ssd dok idem na folikulometrije jel to uvijek dajem onu istu uputnicu ili svski put drugu jer sad su mi je vratili..samo su napisalai na njoj kad je bio uzv…i nesto su mi spominjali vadenje krv gore na drugom katu al ja to nista nisam skuzila 🤦🏽‍♀️

Svaki puta novu.
    Vadjenje krvi? Za sta na gini na 2. Katu?
    Ne daj boze da te to snadje sestre tamo ne znaju vaditi krv. Mene su boli 11 puta na kraju sam poludila i svasta je bilo.
    Za sve sto mozes idi u laboratorij, tamo su laboranti i ni ne osjetis.

Hvala ti...
    Kks i E2 
    Kao oni gore mogu izvadit pa da nosim krv u laboratorij ili mogu u laboratorij..pa i meni je logičnije ić u laboratorij

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leoni
    05. Rujan 2021. 10:06

Lavica progesteron se vadi 7dana posle O, a ne iskljucivo 21dc, to je ako ti je O skolska i bude na 14dc, onda ti je 7 dana nakon na 21dc. Ako ti je 0 na 18dc, nista tebi ne znaci 4 dana nakon... bar su meni tako dr pricali 🤷🏻‍♀️ Mozda neka zna bolje... 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

Anči 💕
    05. Rujan 2021. 10:12

Trudnice very soon to be - part one
    Kača84 –u pripremi za FET
    Leli91 u pripremi za FET
    Hani beta ?
    Mjau transfer ?
    Anchy321 u postupku
    Monkica24 u postupku
    Joka95 u postupku
    Lindsay – 06.09 UZV
    Juricka 06.09 aspiracija
    Tess88 7.9 beta
    Dani transfer 07.09
    T_Ivy 08.09 kontrolni UZV
    Mrvica72 09/21 postupak
    Ketrin2604 09/21 postupak
    Lita.1234 FET 9/21
    Peggy FET 9/21
    Mikica FET 9/21
    VM – 9/21 postupak
    Razigrana FET 9/21
    Tina292 FET 9/21
    Perlla 9/21 prirodni postupak
    Malena31 FET 9/21
    ribic postupak 9/21
    tessa1990 postupak 9/21
    Jana85 - postupak 9/21
    ericaa - FET 9/21
    Andela111 postupak 9/21
    Sanjass postupak 9/21
     RebekaB  -postupak 9/21
    marinami/Mare0208 10 mj klomifenski postupak, 12/21 postupak
    petra30 - postupak 10/21
    M_G postupak 10/21
    vuky - postupak 10/21
    J_B  postupak 10/21
    Nakapakica 10/21 postupak
    Miss_Ivy - FET 10/21
    MMMartina postupak 10/21
    Barbi30 postupak10/21

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    05. Rujan 2021. 10:13

Trudnice very soon to be - part dva
    Nika0302 postupak 11/21
    Zara92 postupak 11/21
    Peanut –postupak 11/21
    GPgirl postupak 12/21
    MTB G.O
    Sunny –FET za nekoliko mjeseci
    Arnoldica FET za nekoliko mjeseci
    Avocado FET za nekoliko mjeseci
    Stela1987 postupak za nekoliko mjeseci
    Leona81 postupak za nekoliko mjeseci
    Sensa postupak za nekoliko mjeseci
    iris_iris postupak za par mjeseci
    Sofisofi postupak za nekoliko mjeseci
    Hrabrica FET postupak za nekoliko mjeseci
    Marta82  postupak za nekoliko mjeseci
    MiniGirl - postupak za nekoliko mjeseci
    Bluew postupak za nekoliko mjeseci
    Leptirica4 postupak za nekoliko mjeseci
    Čupica postupak za nekoliko mjeseci
    kosuljica –postupak za nekoliko mjeseci
    darliv postupak za nekoliko mjeseci
    ANKSIMORON - postupak za nekoliko mjeseci
    Lunar - FET postupak za nekoliko mjeseci
    WinkyTheElf  postupak za nekoliko mjeseci
    Mrvica72 - FET postupak za nekoliko mjeseci
    Leia2.0 -  FET postupak za nekoliko mjeseci
    Piky –postupak za nekoliko mjeseci
    Beabi postupak za nekoliko mjeseci
    bugaduga postupak za nekoliko mjeseci
    Rita_55 - postupak za nekoliko mjeseci
    Pupa postupak za nekoliko mjeseci
    ma2013 –FET za nekoliko mjeseci
    Koka FET za nekoliko mjeseci
    Dia85 -  postupak za nekoliko mjeseci
    Doriana -  postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
    Lucka007 -postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
    Mariaa94 postupak za nekoliko mjeseci
    Zoe u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
    Belinda09 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
    Nanaj u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
    Angeleyes u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
    Nadalina6 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.