Lucijaaaa dobrodošlaaaa ❤️🥰
Pročitaj prve 3 str teme, uredi potpis i upoznaj se sa nama 😁😂😂😂 hahhah šalim se naravno. Baš mi je drago da si se vratila. I da krećeš po svoje malene 🥰❤️ nadam se da si odahnula od foruma i svega i da si puna hrabrosti i samopouzdanja došla nazad 🤗🤗🤗🤗❤️
Često smo se te se sjetile onih dana kada sam ja piškila štopericu, pa skoro na svakom testiću/testisu😂 se spomene Lucija. I am so happy 😊 🤗❤️
MISS hvala ti 🤗 Taman kad dolazim u hr sam negdje 10+3 i to je tjedan pred Uskrs, pa sam mislila tamo onaj tjedan iza ako imaju termine da me ubace. Na 12+2 se vraćam nazad pa bi bilo idealno da dobijem termin negdje taj tjedan pred odlazak…
Upravo sam dušu svoju povratila,drugi put a danas ništa jela nisam osim juhe. Ništa ne jedem, jadno ovo moje dijete, sva sreća pa ima u meni zaliha… Ali jednostavno ne ide. Zadnji put sam imala smeđarenje nakon povećanja. Nadam se da se neće desiti opet. Mislim povraćanje je normalno i valjda ne može štetiti bebi jako zbog napinjanje trbuha..više je meni radi toga nego samog povraćanja. Meni neka bude sve, samo da jeok ❤️🤗
Moja beba voli samo najobičniji sendvič s dimcekom 🙄🙄🙄 već sam 3 dana na tome, štapićima i bademima, jabukama i tako prezivljavam. Sutra ću kuhati juhu pa ću probati lešo meso.. očito paše sve bez okusa.. i da.. ja ti štapiće krenem čim otvorim oči i puuuuuuno mi je lakše nego u srijedu.. tad sam bila baš koma…
Hvala, probat ću. Danas idem po jabuke, mirišu mi iz tvoje objave. Dimceka tu nemam ali miriše mi i on 😁😁😁 jede se samo junk food. Juha je jedino zdravo štoo pojedem 🙈🙈🙈 i sinoć sam mlatila po grožđu 😁 sad me sve boli od napinjanja. Umišljam 😒🙄😎
endometrioza
Draga Mtb, od ❤️ ti cestitam na plusicima 😊 bas mi je drago zbog tebe, uistinu si lokomotiva na ovom nasem vlakicu 🥰🚂
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Mtb ajde u guzicu, rasplaka ti mene ko budalu😍😁
Rekla sam ti da ti testici nisu osjetljivi kao nekad, ah vi strijelci, u gurum po svom😎 zato ces imat bebe skorpije (🥰).
Testici su vrhhhh, al ona zadnja slika me dotukla😔🍀
Ne sumnjam da ce ovaj put sve biti u redu i to ti od sveg srca zelim❤️ Beta ce sutra razvaliti!!
Lucija drago mi je da si opet tu, dobrodosla ponovo☺️😘
Mila kako si danas? Meni ovo ima svaki put kad se brisem, nije u navratima nego konstantno.. nije normalno u svakom slucaju.. 😖😘
Stani sretan rodjendan! Sretno sutra na transferu🤞🍀😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
SBjeliš i druge cure koje ste piškile LH trakice jeli problem ako nisam bila na wcu 4 sata? Jer mi je sad prvi put u životu došla tamnija testna od kontrolne a bila sam na wc u 9 i pol i u 15 h došla pozitivna trakica? Jučer u 8 navečer je počela tamniti ali ne toliko da danas bude takva crta. Znam da se ne smije zadržavati mokraća predugo, a sad što je predugo…
To je peak!!! Nema veze koliko nisi piskila! To je peak!!!
oharascarlett14@gmail.com
Omg dok sam obavila sve oko rucka i malo po stanu..milijun novih stranica za procitati pa dok sam sve povatala...
MTBica cestitam trudniceeee!!!🥳🥳🥳..sad se zna zasto si dramila...trudnicki hormoni..nisi se mogla ovladati😂...sutra nek ti lijepa beta bude👌😌🧘♀️.
Moja Av-av dlakavica🐕 stize kroz 2 tjedna negdje..tako da sam danas umjesto onih svih pretraga koje sam mislila vaditi na kraju vadila samo betu..a ostatak novaca lipo potrosila na igracke i ostale potrepstine za moju mrvicu...nemogu je iscekati🤗🐕💕
Nekome je i rođendan danas..stani ako se ne varam...pa sretan tii🥳🥳🥳...
Ako kome nisam odg..pardonćek🙄😊💕
Ostalim LAVICAMA, transferima..punkcijama..trudnicama i cekalicama sritnooo i drzim figice🤞🙏 da vam se sve sto zazelite ostvari😘💕...🧘♀️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
SBjeliš i druge cure koje ste piškile LH trakice jeli problem ako nisam bila na wcu 4 sata? Jer mi je sad prvi put u životu došla tamnija testna od kontrolne a bila sam na wc u 9 i pol i u 15 h došla pozitivna trakica? Jučer u 8 navečer je počela tamniti ali ne toliko da danas bude takva crta. Znam da se ne smije zadržavati mokraća predugo, a sad što je predugo…
To je peak!!! Nema veze koliko nisi piskila! To je peak!!!
Al će muž stradat, rastavit ću ga ko beba zvečku! Znači za 12-24 sata je ovulacija... Hvala ti na odgovoru
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mtb ajde u guzicu, rasplaka ti mene ko budalu😍😁
Rekla sam ti da ti testici nisu osjetljivi kao nekad, ah vi strijelci, u gurum po svom😎 zato ces imat bebe skorpije (🥰).
Testici su vrhhhh, al ona zadnja slika me dotukla😔🍀
Ne sumnjam da ce ovaj put sve biti u redu i to ti od sveg srca zelim❤️ Beta ce sutra razvaliti!!
Lucijadrago mi je da si opet tu, dobrodosla ponovo☺️😘
Mila kako si danas? Meni ovo ima svaki put kad se brisem, nije u navratima nego konstantno.. nije normalno u svakom slucaju.. 😖😘
Stani sretan rodjendan! Sretno sutra na transferu🤞🍀😍
Ja sam ti počela nositi crne gaćice da se ne stresiram kad odem na WC i većinu puta se trudim ne pogledati 🙄🙈 mislim šta da radimo 🤷 ne možeš utjecati nikako. Meni je čak rekao da ne trebam ni mirovati iako ja preventivno mirujem 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nema veze sto nisi dugo piskila, to je to. Kad pocne da tamni treba raditi 2 puta dnevno. Ja obično radim oko 3,4 popodnr i 10, 11 uveče. Uhvatila si pik, navali sad i ne puštaj ga 😂🤞💪
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Nema veze sto nisi dugo piskila, to je to. Kad pocne da tamni treba raditi 2 puta dnevno. Ja obično radim oko 3,4 popodnr i 10, 11 uveče. Uhvatila si pik, navali sad i ne puštaj ga 😂🤞💪
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Stani sretan rođendan!! 🎂🥂
Trudnice, sta pijete od lijekova, mislim da me hvata viroza , bole me svi misici,grlo, glava...samo lekadol ili smijem i onaj angal prskat u grlo ?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji