MTB e bas si drama queen trudnica, al ja sam sela na livadu i odjednom procitala svih 5,6 strana tako da mi nije bilo stresno cekati. zacmizdrila sam sa ovom zadnjom fotkom, bas mi je drago. Zelim ti sutra troznamenkastu betu i urednu i laku trudnocu. Znam da si izracunala, i ja bi isto…. Kad se radjaju strelčići? 😁.
Ma, izdajice male neće biti Strijelci.
Termin je 20.11, ali u našim godinama češće rađamo 2, 3 tjedna prije termina.
Dakle Škorpijice.
Ah, ne mogu biti idealni kao mama. Ali barem mi neće krasti rođendan
Taman moje skorpije 😄😄
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Lucija ❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lucija dobro nam došla i nemoj nas više napuštati! Fališ si nam. Trebale smo tvoje stručno mišljenje oko testova. Kako je stanje kod tebe?
Hvala 🥰
Trebalo mi je malo odmaka…
Cekam M kroz nekih tjedan dana pa cu po svoje smrzliće..
Obavila sam papa test, briseve, ultrazvuk dojki, sve je ok, endometrij uredan, pa eto..
U nove borbe po svoje eskime….
Mislim da cu Lucingeru predlozit intralipidnu infuziju da vidim sto ce reci no ne znam uopce da li ja kao pacijent L mogu ici Podobniku na infuzije.. Vidjet cu…
I ako me nece kačit Uskrsnji praznici…
Lucijaaaaaa ❤️❤️❤️❤️ nemoj nas vise napustat
SBjelis ti si sljedeća na redu, navijamo svim srcem za tebe ❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Lucija dobro nam došla i nemoj nas više napuštati! Fališ si nam. Trebale smo tvoje stručno mišljenje oko testova. Kako je stanje kod tebe?
Hvala 🥰
Trebalo mi je malo odmaka…
Cekam M kroz nekih tjedan dana pa cu po svoje smrzliće..
Obavila sam papa test, briseve, ultrazvuk dojki, sve je ok, endometrij uredan, pa eto..
U nove borbe po svoje eskime….
Mislim da cu Lucingeru predlozit intralipidnu infuziju da vidim sto ce reci no ne znam uopce da li ja kao pacijent L mogu ici Podobniku na infuzije.. Vidjet cu…
I ako me nece kačit Uskrsnji praznici…
Lucijaaaaaa ❤️❤️❤️❤️ nemoj nas vise napustat
SBjelis ti si sljedeća na redu, navijamo svim srcem za tebe ❤️❤️
❤
oharascarlett14@gmail.com
Lucijaaaa dobrodošlaaaa ❤️🥰
Pročitaj prve 3 str teme, uredi potpis i upoznaj se sa nama 😁😂😂😂 hahhah šalim se naravno. Baš mi je drago da si se vratila. I da krećeš po svoje malene 🥰❤️ nadam se da si odahnula od foruma i svega i da si puna hrabrosti i samopouzdanja došla nazad 🤗🤗🤗🤗❤️
Često smo se te se sjetile onih dana kada sam ja piškila štopericu, pa skoro na svakom testiću/testisu😂 se spomene Lucija. I am so happy 😊 🤗❤️
MISS hvala ti 🤗 Taman kad dolazim u hr sam negdje 10+3 i to je tjedan pred Uskrs, pa sam mislila tamo onaj tjedan iza ako imaju termine da me ubace. Na 12+2 se vraćam nazad pa bi bilo idealno da dobijem termin negdje taj tjedan pred odlazak...
Upravo sam dušu svoju povratila,drugi put a danas ništa jela nisam osim juhe. Ništa ne jedem, jadno ovo moje dijete, sva sreća pa ima u meni zaliha... Ali jednostavno ne ide. Zadnji put sam imala smeđarenje nakon povećanja. Nadam se da se neće desiti opet. Mislim povraćanje je normalno i valjda ne može štetiti bebi jako zbog napinjanje trbuha..više je meni radi toga nego samog povraćanja. Meni neka bude sve, samo da je ok ❤️🤗
endometrioza
Nina985, slažem se s promjenom. Ako nekoliko postupaka u nekoj klinici ne upali, koliko god bili divni, mislim da trebamo ići dalje.
Tebi to, srećom, neće trebati jer ćeš sad razvaliti na FETu.
anchy321, može!!!
ribic, ma sjebala sam se jer sam krivi test koristila, a ne jer sam ga rano radila. Od sad nadalje, samo Muller ulazi u moju kuću, dokazano najbolji test ikad.
Lucka007, wooooooohooooooo, baš sam mislila na tebe i prekoravala se što nisam slušala majstoricu nego koristila Gravigost ovaj put. Joj kako sam sretna da si došla. Ajde ne idi, ajde ne idi, ajde ne idi, volim te ovdje.
I kako sad ja ne bi bila sretna, samo dobri znakovi, i lucka mi se vratila
💔💔💔
Lucijaaaa dobrodošlaaaa ❤️🥰
Pročitaj prve 3 str teme, uredi potpis i upoznaj se sa nama 😁😂😂😂 hahhah šalim se naravno. Baš mi je drago da si se vratila. I da krećeš po svoje malene 🥰❤️ nadam se da si odahnula od foruma i svega i da si puna hrabrosti i samopouzdanja došla nazad 🤗🤗🤗🤗❤️
Često smo se te se sjetile onih dana kada sam ja piškila štopericu, pa skoro na svakom testiću/testisu😂 se spomene Lucija. I am so happy 😊 🤗❤️
MISS hvala ti 🤗 Taman kad dolazim u hr sam negdje 10+3 i to je tjedan pred Uskrs, pa sam mislila tamo onaj tjedan iza ako imaju termine da me ubace. Na 12+2 se vraćam nazad pa bi bilo idealno da dobijem termin negdje taj tjedan pred odlazak…
Upravo sam dušu svoju povratila,drugi put a danas ništa jela nisam osim juhe. Ništa ne jedem, jadno ovo moje dijete, sva sreća pa ima u meni zaliha… Ali jednostavno ne ide. Zadnji put sam imala smeđarenje nakon povećanja. Nadam se da se neće desiti opet. Mislim povraćanje je normalno i valjda ne može štetiti bebi jako zbog napinjanje trbuha..više je meni radi toga nego samog povraćanja. Meni neka bude sve, samo da jeok ❤️🤗
Moja beba voli samo najobičniji sendvič s dimcekom 🙄🙄🙄 već sam 3 dana na tome, štapićima i bademima, jabukama i tako prezivljavam. Sutra ću kuhati juhu pa ću probati lešo meso.. očito paše sve bez okusa.. i da.. ja ti štapiće krenem čim otvorim oči i puuuuuuno mi je lakše nego u srijedu.. tad sam bila baš koma...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
E cure imam možda glupo pitanje 🙈 jel bi ja svojoj soc ginekologici trebala javiti za trudnoću? Mislim, zna da sam u postupku, daje mi recepte za sve i palo mi na pamet jel njima to bitno za nešto? 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Pff mozda bolje da se naljutin jer kad sam te ja prizivala nije te bilo 😡😡
Hahha nek si nam se vratila u ovaj ludjacki trudnicki forum, nema da odes vise bez 👶🤰🤞❤️🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji