Moram vam reci, ja sam prvi put uopste u ovoj prici, do moje bete imam 7,8 dana ali kad ovako vidim vase uspjehe toliko srecna budem da kazem sebi Ma i ja sam trudna! Sve smo trudne! Malo sigurno djetinjasto ali bas ste nevjerovatne i vas uticaj i tuga i sreca, sve prolazimo zajedno i sve je mnogo lakse i mnogo ljepse!!! ❤️❤️❤️
svee smo trudnee!!!! Sa ovom pozitivom moramo biti🥰🥰😍
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
MTB vrlim te jakoooo ❤️❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Mtb ušla samo da vidim šta je,kako si me razveselila, kako je lijepo vidjeti te tvoje crte!!!
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
OK, imam vašu pažnju.
Dakle, nakon toga sam provjerila na istom urinu dva ili tri testića različitog tipa, čisto istraživanja radi. Izgleda li vama ovo kao pozitivan test?
Trudnaaaaa siiiiiii 😍😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤❤❤❤❤❤
05.12.2022 💗
Nina92 ma nek te to ne brine. Ja ne bih praktički znala da sam trudna dok mi nije trbuh počeo rasti. Tj oko 7.,8.tj mi nije sva hrana pasala i kao da bi mi stajala u grlu, al 5.,6.tj sam samo htjela jesti, apetit mi je bio ogroman, kao u pmsu.
Dada ja sam ti zapravo kod dr. Belan Žuklić i predivna je žena. Smirena, uzme si vremena sve objasniti, proći s tobom, odgovoriti na sva pitanja, detaljna je…. Stvarno sam jako zadovoljna. E sad, ja sam kod nje od 6.tt, pa su me odmah naručili i svaki put kad završim s pregledom, odmah mi daju datum za iduci, pa ne znam koliko se čeka, ali sam za 1.pregled čekala manje od tjedan dana, tako da mislim da te brzo ubace. A i zadnji put sam morala mijenjati termin i mogli su me taj isti tjedan ubaciti, tako da mislim da nije problem i da se ne čeka dugo. E sad, kod Eljuge baš se možda i dulje čeka na termin, al kažem ti, meni je ova doktorica predivna i stvarno ju preporučam svima 😊
Znam da sam dosadna ali toliko me strah nakon svega... Bas me brine, samo da u ponedjeljak sve bude uredu, mozda cu lakse disat 😬
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nina92 ma nek te to ne brine. Ja ne bih praktički znala da sam trudna dok mi nije trbuh počeo rasti. Tj oko 7.,8.tj mi nije sva hrana pasala i kao da bi mi stajala u grlu, al 5.,6.tj sam samo htjela jesti, apetit mi je bio ogroman, kao u pmsu.
Dada ja sam ti zapravo kod dr. Belan Žuklić i predivna je žena. Smirena, uzme si vremena sve objasniti, proći s tobom, odgovoriti na sva pitanja, detaljna je…. Stvarno sam jako zadovoljna. E sad, ja sam kod nje od 6.tt, pa su me odmah naručili i svaki put kad završim s pregledom, odmah mi daju datum za iduci, pa ne znam koliko se čeka, ali sam za 1.pregled čekala manje od tjedan dana, tako da mislim da te brzo ubace. A i zadnji put sam morala mijenjati termin i mogli su me taj isti tjedan ubaciti, tako da mislim da nije problem i da se ne čeka dugo. E sad, kod Eljuge baš se možda i dulje čeka na termin, al kažem ti, meni je ova doktorica predivna i stvarno ju preporučam svima 😊
Za mail ne znam jer sam se ja telefonski naručila, ali kad imam neko pitanje s dr. Se čujem malom i odgovori taj ili idući dan. A vjerujem da su u poliklinici stvarno ažurni što se tiče odgovara ja na mailove....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hej i ja sam iz Ri, i meni je takva situacija.. vjer cu dobiti u nedjelju. ali ja sam se sa njima dog da idem po lijekove i protokol (u zg) par dana prije menstruacije) a da na 1Dc radim brzi test na covid (koji je gotov za par sati i samo posaljem mailom.. a 2.dc sama si pocinjem davati lijekove.
Samo ne znam sto su ti brzi testovi? i di se rade? Da li netko zna? Ja sam uvijek radila onaj PCR test. Pa ako moze info, hvalaa
Ja sam ga radila u Zg, na velesajmu. Gotovo za sat, dva. Nisam se najavila unaprijed (iako, bi kakti trebalo), došla sam na lijepe oči
pa bas mi se neda u Zg ici se testirati na Covid uz 7 drugih puta sto moram ici 🤣🤣 danas cu zvati svoju dr pa je pitam malo.. ali ja sam totalno flegma sto se tice svega ovoga. I to sto cu dobiti u ned il inekcije sto pojma nemam. Ko da idem na kavu par puta do Zga.. mozda i bolje da sam tako.
9 oplodeno 🥰🤞
Cure što mislite o NIPT testovima u ranoj trudnoći? One koje su bile, koliko dugo se čeka termin i koje su im cijene? Gledala sam cjenik kod Podobnika, ali neznam koliko se čeka. Znam da sve ove fine klinike rade i da im cijena varira između 3500-5000kn. Točnije me zanima Nifty plus, i koliko sam shvatila i googlala osim što je najskuplji, on je u najopsežniji. Dali ima koja od vas da je to temeljito istražila. Taman kada budem u HR bit ću u 10+ tjednu i vidim da se neki tj većina mogu raditi poslije 10 tjedna trudnoće…što vi mislite, savjetujete? Dali je rano za taj test tada? Radije bih to obavila na domaćem terenu jer ovdje su cijene duplo skuplje. Dolazim u HR na 10+2 ostajem 2 tjedna pa sam mislila u međuvremenu ako nije prerano. Pa molim cure koje su radile ili koje su o tome puno čitale da mi daju adekvatan savjet 🤗❤️❤️❤️❤️ i naravno kako mi je bitno koliko unaprijed se moram naručiti 😊
Vrlimm ❤️
Ja sam radila u obje trudnoce i jako sam zadovoljna. Radila sam kod scoje ginekologice jer ona radi, cekala cca 10 dana. Bile su mi dosta rizicne trudnoce i mene je to jako umirilo.
9 oplodeno 🥰🤞
Znam da sam dosadna ali toliko me strah nakon svega… Bas me brine, samo da u ponedjeljak sve bude uredu, mozda cu lakse disat 😬
Sve mi je jasno, ja sam isto plakala muzu da zašto ja nemam mučnine pa da budem sigurna da se nešto događa i da sam trudna😅 al moj savjet ti je, nemoj si ih željeti, rijetke smo mi sretnice koje prođemo bez njih. A iz iskustva ti mogu reći da će ti biti lakše taj dan. I onda opet brige i strah do idućeg uzva.... 😅 Ja sam tek malo odahnula nakon niftya, a još više se opustila kad sam počela osjećati bebu...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hvala TiKi, Tuma ❤️
Mislim da ću poslati nekoliko mailova da se raspitam o svemu pa koji mi najbolje klikne u odgobranju, naručit ću se. Poslala sam upit u Agram. Inače tamo sve obavljam ali sviđa mi se ovo što ti Tuma pišeš za doktore. Valja uzeti u obzir i drugo mišljenje što se uzv tiče. Gledat ću da bar prođe tjedan dana od mog uzv da me ne kopaju puno, no čak i bez pregleda bi otišla 🤗😊
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji