MTB e bas si drama queen trudnica, al ja sam sela na livadu i odjednom procitala svih 5,6 strana tako da mi nije bilo stresno cekati. zacmizdrila sam sa ovom zadnjom fotkom, bas mi je drago. Zelim ti sutra troznamenkastu betu i urednu i laku trudnocu. Znam da si izracunala, i ja bi isto.... Kad se radjaju strelčići? 😁.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Uletila sam na zadnju stranu, ako sam dobro pohvatala MTB ima pozitivne testove?!
ako je tako ČESTITAM!!!!! ja sam posebno sretna kad vidim da iznad 36god zatrudne
SRETNO SRETNO SRETNO!!!!!!
NAPAKA znam točno taj osjeća, sve je odmah ljepše, dobijemo još veću vjeru i eto ja sam sad uvjerenija da ću i ja uskoro
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Nego, mtb, zelim sada cuti - s cim si se priroemala, koliko dugo si to pila, je muz nesto pio? Vidim imali ste koronu, koliko nakon toga ste bili u postupku? Znaci sve zelim znati 😂
Znaš, ja sam ti jako samozatajna i ne volim pričati o sebi... just kidding
Koronom se moj divan muž zarazio dan prije prošlog transfera. Ja vjerojatno isto tu negdje od njega. Da li je to doprinijelo konačnom rezultatu, nikad nećemo znati.
Dakle, on se zarazio 22.10., sad računaj koliko je prošlo.
On pije sve i svašta i inače, freak je. Pričamo o desetak tableta dnevno, on si je posložio terapiju. Mali background - rođen je bolestan (ne bih sad u detalje), bio je kronično bolestan dok je odrastao, svojim trudom, eksperimentima, doveo se do mrcine od čovjeka koji je zdrav, ima imunitet konja, i nema skoro nikakvih problema (prehladi se jednom godišnje i to je onda drama kao i svakom muškarcu).
Ono što je sad dodao je matična mliječ (oduševio se s njom) i Q10. S tim si je od graničnog normo digao spermio na Supermanov normo.
Ja sam uzimala svježu matičnu, ulje crnog kima i ulje noćurka do nekih mjesec dana prije postupka, a cijelo vrijeme zadnja 3 mjeseca sam pila q10, omega3, cink, b vitamin, Novalac (do aspiracije), shatavari (do postupka), D vitamin i magnezij (i nakon transfera). Dodatno, uzimala sam melatonin od 1DC do aspiracije u ovom postupku.
Osim toga, izbacila sam mliječne proizvode skoro u potpunosti (zadnja 3 mjeseca), slatkiše (zadnja 2 mjeseca), plastične boce, lak za nokte, parfeme (zadnja 3 mjeseca). Jedem i inače uzorno (od transfera nadalje jedem smeće uglavnom jer sam bila pod stresom), ali sam sad dodala još i ribu jednom ili dva puta tjedno. Oboje obožavamo morsku ribu, ali nismo imali naviku ići do ribarnice.
Ne znam je li išta ili ništa od toga pomoglo, radila sam samo promjene koje su meni bile OK i koje mi inače nisu bile pretjerano važne (ni inače nisam recimo previše koristila parfeme), ili koje sam ocijenila da su loše navike i da je dobro dugoročno ih riješiti neovisno o majčinstvu (nosanje plastične boce okolo i pijenje vode iz nje, pogotovo kad sam doma).
Još nešto?
💔💔💔
Nina92 ma nek te to ne brine. Ja ne bih praktički znala da sam trudna dok mi nije trbuh počeo rasti. Tj oko 7.,8.tj mi nije sva hrana pasala i kao da bi mi stajala u grlu, al 5.,6.tj sam samo htjela jesti, apetit mi je bio ogroman, kao u pmsu.
Dada ja sam ti zapravo kod dr. Belan Žuklić i predivna je žena. Smirena, uzme si vremena sve objasniti, proći s tobom, odgovoriti na sva pitanja, detaljna je…. Stvarno sam jako zadovoljna. E sad, ja sam kod nje od 6.tt, pa su me odmah naručili i svaki put kad završim s pregledom, odmah mi daju datum za iduci, pa ne znam koliko se čeka, ali sam za 1.pregled čekala manje od tjedan dana, tako da mislim da te brzo ubace. A i zadnji put sam morala mijenjati termin i mogli su me taj isti tjedan ubaciti, tako da mislim da nije problem i da se ne čeka dugo. E sad, kod Eljuge baš se možda i dulje čeka na termin, al kažem ti, meni je ova doktorica predivna i stvarno ju preporučam svima 😊
Znam da sam dosadna ali toliko me strah nakon svega… Bas me brine, samo da u ponedjeljak sve bude uredu, mozda cu lakse disat 😬
Sve mi je jasno, ja sam isto plakala muzu da zašto ja nemam mučnine pa da budem sigurna da se nešto događa i da sam trudna😅 al moj savjet ti je, nemoj si ih željeti, rijetke smo mi sretnice koje prođemo bez njih. A iz iskustva ti mogu reći da će ti biti lakše taj dan. I onda opet brige i strah do idućeg uzva…. 😅 Ja sam tek malo odahnula nakon niftya, a još više se opustila kad sam počela osjećati bebu…
Hvala ti ❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
MTB vrlim te jakoooo ❤️❤️❤️
Zajedno ćemo nunati bebe
Naravno, valjda cemo se jednom i upoznati ❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
MTB ❤️❤️❤️❤️ ja mislila da će zadnja slika biti beta ali ovo je još bolje ❤️❤️❤️❤️
Nina meni su mucnine krenule na 5+5.. prije toga kad bi krenula jesti bilo bi kao da sutra ne postoji 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB e bas si drama queen trudnica, al ja sam sela na livadu i odjednom procitala svih 5,6 strana tako da mi nije bilo stresno cekati. zacmizdrila sam sa ovom zadnjom fotkom, bas mi je drago. Zelim ti sutra troznamenkastu betu i urednu i laku trudnocu. Znam da si izracunala, i ja bi isto…. Kad se radjaju strelčići? 😁.
Ma, izdajice male neće biti Strijelci.
Termin je 20.11, ali u našim godinama češće rađamo 2, 3 tjedna prije termina.
Dakle Škorpijice.
Ah, ne mogu biti idealni kao mama. Ali barem mi neće krasti rođendan
💔💔💔
Mtb jako jako jako mi je drago!!!! I meni su suze krebule na zadnju fotku a i onu sa svim testovima💞
SUPER!!!!!
joj ovo za zdravu hranu kaj si rekla da prelazis me mot8viralo da se probam prisilit sto zdravije.. Jer trenutno je faza pojesti bilo sta, da se ne srusim😂 al skuzila sam da u juhe i smoothije mogu natrpat zdravo i pojest..
Inace uzas, jucer 3 hrenovke pojela🤮 a danas dotakla dno s kolom!! Ne pamtim kad sam to pila zadnji put! Al ocajna vise s tom mucninom! I cak pomaze, uspjet cu se odlijepit s kauca i malo vjezbat
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
VM, daaaa, imam!!!
I meni srce zaigra brže kad neka od nas starijih ostane trudna ili neka koja se već naradila pokušaja.
Nina92, pa vodit ćemo trudnoće skupa. Ja kod predivnog doktora, ti kod onog drugog po redu.
manemoj, pa beta se vadi sutra. Pih.
Marinela87, ja sam jučer popila kolu nakon ohoho dugo, bilo mi je muka poslije.
Možda zato ova beba raste ko blesava, ne hranim je mrkvama.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji