OK, imam vašu pažnju.
Dakle, nakon toga sam provjerila na istom urinu dva ili tri testića različitog tipa, čisto istraživanja radi. Izgleda li vama ovo kao pozitivan test?
Haahahahahahhahaahahaha to je to TRUDNICE
🤍
Cure što mislite o NIPT testovima u ranoj trudnoći? One koje su bile, koliko dugo se čeka termin i koje su im cijene? Gledala sam cjenik kod Podobnika, ali neznam koliko se čeka. Znam da sve ove fine klinike rade i da im cijena varira između 3500-5000kn. Točnije me zanima Nifty plus, i koliko sam shvatila i googlala osim što je najskuplji, on je u najopsežniji. Dali ima koja od vas da je to temeljito istražila. Taman kada budem u HR bit ću u 10+ tjednu i vidim da se neki tj većina mogu raditi poslije 10 tjedna trudnoće…što vi mislite, savjetujete? Dali je rano za taj test tada? Radije bih to obavila na domaćem terenu jer ovdje su cijene duplo skuplje. Dolazim u HR na 10+2 ostajem 2 tjedna pa sam mislila u međuvremenu ako nije prerano. Pa molim cure koje su radile ili koje su o tome puno čitale da mi daju adekvatan savjet 🤗❤️❤️❤️❤️ i naravno kako mi je bitno koliko unaprijed se moram naručiti 😊
Vrlimm ❤️
Istražit ću do 8tt koje su prednosti i mane svakog od NIPT testa i odlučiti koji je najbolji za mene. Radit ću definitivno neki od tih njih(nadam se da ću uspjeti ostati samo na jednom )
Moj plan je raditi ga kad pređem 11tt da budem sigurna da ima dovoljno bebine krvi u meni da mogu dobro očitati rezultate, iako se može raditi i ranije. Nalazi se čekaju 7-10 dana. Hrpa klinika ga radi.
💔💔💔
Hvala vam cure, svima. Nema smisla da vas nabrajam, sve koje ste pisale i koje samo čitate, znam da navijate za mene, baš to osjećam i puno mi znači.
Situacija u kojoj ja ridam i slikam ove slikice i jedva ih čekam lijepiti vama ovdje, a tek onda se sjetim da postoji i neki otac koji bi to možda rado vidio vam sve govori
Imati vas… neprocjenjivo. Za sve ostalo, tu je mužev Mastercard
i kojem ocu si poslala slike?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
MTB taman sam ti htjela napisat al me grizli preduhitrila. Nis ja tu ne vidim, nema druge crtice 😜 šalim se naravno, testovi su divni, baš sam jako jako jako sretna radi tebe❤️ i ova usporedba.... Stvarno se vidi velika razlika❤️
Dada ja sam radila Nifty plus. Bila sam 10+4 ili 10 +5 kad sam radila. U poliklinici Eljuga, 4850 kn čini mi se da je cijena. U cijenu je uključen i uzv i pregled, prvo ide uzv, pa kad utvrdi da je sve oke onda napravi test iz krvi. Meni su rekli da se nalazi čekaju 7 do 10 radnih dana, meni su došli za točno tjedna dana. Znači u utorak sam radila test, idući utorak sam dobila nalaze. Dr te nazove, kaže ti da je sve u redu i spol i onda ti ih pošalje na mail. Nifty plus testira najviše kromosomskih poremećaja i anomalija od svih testova koliko ja znam... I fetalna frakcija u krvi majke treba biti oko 3,5-4% ja mislim. Ja sam na 10+4/5 imala 5,5 ff.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cekamo betu s nestrpljenjem.. A meni se cini da ce biti iznad 150
Vidjet ćemo. Ja bih rekla da će biti troznamenkasta ili jaaako blizu, ali nisam iskusna u ovim procjenama.
Baš sam sretna.
Ovaj put sam bebama lijepo rekla - neka se ili uhvate i drže do kraja, ili nek se ne trude hvatati uopće.
Moje bebe su poslušne, neće razočarati mamu. Sad kad su tu, bit će tu još 30+ tjedana (sutra sam 4tt)
Jedi sve jos tjedan dana jer u 5tt pocinju 🤮 haha cisto za svaki slucaj gustaj u spizi al nadam ae da tebe nece uhvatit 🍀🤞
Hvala vam cure, svima. Nema smisla da vas nabrajam, sve koje ste pisale i koje samo čitate, znam da navijate za mene, baš to osjećam i puno mi znači.
Situacija u kojoj ja ridam i slikam ove slikice i jedva ih čekam lijepiti vama ovdje, a tek onda se sjetim da postoji i neki otac koji bi to možda rado vidio vam sve govori
Onda mogu priznati da sam slikala sve testove,spremila za uspomenu i poslala odmah mužu suznih očiju, kao trudna je , TRUDNA JEEE!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nego MTB kad mjenjas nick u drama queen? 😂
Trudnice naša čestitam!!
Ubila si testove, znači kraljica 😆
Ona uspkredba je wow to ti sve govori
Hoćeš reći da smo prvo mi saznale za plusiće, a onda tek muž? 😂
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
i kojem ocu si poslala slike?
Moram vam reci, ja sam prvi put uopste u ovoj prici, do moje bete imam 7,8 dana ali kad ovako vidim vase uspjehe toliko srecna budem da kazem sebi Ma i ja sam trudna! Sve smo trudne! Malo sigurno djetinjasto ali bas ste nevjerovatne i vas uticaj i tuga i sreca, sve prolazimo zajedno i sve je mnogo lakse i mnogo ljepse!!! ❤️❤️❤️
I ja se slično osjećam. Kad je ovakva euforija, plusića kad ima, pomislim ma sve smo ubrzo tu negdje, plus minus koji tjedan ili mjesec. Preporodila sam se od kad sam na ovom forumu, doslovno! Od ljute, žalosne i frustrirane osobe koja mora u MPO nekako se puno manje bojim, prevladavaju pozitivne emocije, uzbuđenje i isčekivanje. I na tom ću vječno biti zahvalna svim ženama ovdje. ETo, na rubu plača sam u kancelariji.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB testici su divni ❤️❤️ pa ti kukaj 🤣🤣 ovo je stvarno super ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sanjich ja sam sad kao 5+1 ali mr brine jer nemam nikakve simptoma, niti mi je zlo, povremeno imam pritisak i male grceve ali to nije nis ti grcevi mozda 1 dnevno i to ako bas me brine
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
MTB taman sam ti htjela napisat al me grizli preduhitrila. Nis ja tu ne vidim, nema druge crtice 😜 šalim se naravno, testovi su divni, baš sam jako jako jako sretna radi tebe❤️ i ova usporedba…. Stvarno se vidi velika razlika❤️
Dada ja sam radila Nifty plus. Bila sam 10+4 ili 10 +5 kad sam radila. U poliklinici Eljuga, 4850 kn čini mi se da je cijena. U cijenu je uključen i uzv i pregled, prvo ide uzv, pa kad utvrdi da je sve oke onda napravi test iz krvi. Meni su rekli da se nalazi čekaju 7 do 10 radnih dana, meni su došli za točno tjedna dana. Znači u utorak sam radila test, idući utorak sam dobila nalaze. Dr te nazove, kaže ti da je sve u redu i spol i onda ti ih pošalje na mail. Nifty plus testira najviše kromosomskih poremećaja i anomalija od svih testova koliko ja znam… I fetalna frakcija u krvi majke treba biti oko 3,5-4% ja mislim. Ja sam na 10+4/5 imala 5,5 ff.
Hvala Tuma, sjetila sam se tebe i znam da si bila kod našeg divnog Eljuge, obožavam tog doktora jer je divan i susretljiv. Odmah se sjetim svoje operacije i koliko je bio ČOVJEK. Jedino nisam znala koji si tjedan bila. Znači to je to taman kada sam ja u hr. Daj mi samo reci koliko dugo si čekala termin? Znam da je to samo vađenje krvi. Neznam jel bi mi radili uzv pošto bi imala tjedan prije kod svoje doktorice. Ali to bi u hodu dogovorili . Kakvi su sa odgovaranjem na mail?
Malo me strah tih testova ali bolje napraviti prije nego kasnije. Smatram da tko si to može priuštiti da mirnije spava nakon rezultata i da je to svakako dobar potez.
MTB eto sad i ti znaš, sve nam je naša Tuma objasnila, divnica 🤗❤️❤️❤️
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji