Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Ožujak 2021. 13:03

MTB nisam ti ja bas sigurna da su ti testovi pozitivni... Fali ti koji kinez sa wish-a i aliexpressa da bis bila sigurna.... 🤣🤣🤣🤣🤣 Salim se malo! Cestitam i sretno da sve dalje bude savrseno... 

MISS
    12. Ožujak 2021. 13:03

MTB trudnice nasa draga!!!!! Crta je top, nema testa na kojem nije dobro,tako da ce ovaj put bit sve ok!! Znam da strahuješ i da imas traumu iza sebe ali ovo mora bit super beta!!! Jedva cekam !!! 👏👏👏👏🥰❤️🥰❤️🥰
    Ana26 obavezno i ti izvadi betu sutra, bez bete ne dizemo ruke! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 13:04

Sanjich 👶🤱

Cekamo betu s nestrpljenjem.. A meni se cini da ce biti iznad 150

Vidjet ćemo. Ja bih rekla da će biti troznamenkasta ili jaaako blizu, ali nisam iskusna u ovim procjenama.
    Baš sam sretna. 
    Ovaj put sam bebama lijepo rekla - neka se ili uhvate i drže do kraja, ili nek se ne trude hvatati uopće.
    Moje bebe su poslušne, neće razočarati mamu. Sad kad su tu, bit će tu još 30+ tjedana (sutra sam 4tt )

💔💔💔

Slee
    12. Ožujak 2021. 13:05

Mtb pa jebeeeentiiiii, ispunila si mi zelju s ovim pokusom! Crte su prekraaasneee sveeeee! Ovo je hit! Spremila sam si u galeriju slika

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Grizli

MTB nisam ti ja bas sigurna da su ti testovi pozitivni… Fali ti koji kinez sa wish-a i aliexpressa da bis bila sigurna…. 🤣🤣🤣🤣🤣 Salim se malo! Cestitam i sretno da sve dalje bude savrseno…

Jelda? I mislila sam da su vjerojatno evaporacijske 

💔💔💔

Nola_

MTB ❤️ Predivno!😍

Anči 💕
    12. Ožujak 2021. 13:06

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

TirelessIvy

MTBsve citam, sve gledam, sve pratim, ali ova poslednja slicica me skroz dotukla. Cmizdrim kao najgora siparica, a sada treba da imam call sa najvecim klijentom, da im prezentujem nesto strasno pametno . Ovo je predivno! To je tvoja beba! Tacno se vidi - tvoj mali mis (ili misica)! I upravo si napravila njene ili njegove prve portrete (koliko ih samo ima) Vrlim te mnooooogoooo

Razumijemo se.
    Ufff. Da, trudna sam.I ja ridam, a trebala bih raditi. I čekam da se ovaj mom mamlaz javi da mogu i njemu ridati.

Ajme 😍 i mene ste rasplakale 😍 draga MTB od srca ti zelim sve najbolje zasluzila si definitivno...sad jos vise jedva cekam tvoju betu ❤️ 
    btw spremila sam tvoju sliku testova jer sam jucer MM objasnjavala da si trudna, a on me uvjeravo da sam pukla i da se nis ne vidi 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 13:07

Hvala vam cure, svima. Nema smisla da vas nabrajam, sve koje ste pisale i koje samo čitate, znam da navijate za mene, baš to osjećam i puno mi znači.
    Situacija u kojoj ja ridam i slikam ove slikice i jedva ih čekam lijepiti vama ovdje, a tek onda se sjetim da postoji i neki otac koji bi to možda rado vidio vam sve govori 
    Imati vas... neprocjenjivo. Za sve ostalo, tu je mužev Mastercard 

💔💔💔

Nakapaka
    12. Ožujak 2021. 13:08

Moram vam reci, ja sam prvi put uopste u ovoj prici, do moje bete imam 7,8 dana ali kad ovako vidim vase uspjehe toliko srecna budem da kazem sebi Ma i ja sam trudna! Sve smo trudne! Malo sigurno djetinjasto ali bas ste nevjerovatne i vas uticaj i tuga i sreca, sve prolazimo zajedno i sve je mnogo lakse i mnogo ljepse!!! ❤️❤️❤️

👩🏽34god

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Ožujak 2021. 13:08

Cure što mislite o NIPT testovima u ranoj trudnoći? One koje su bile, koliko dugo se čeka termin i koje su im cijene? Gledala sam cjenik kod Podobnika, ali neznam koliko se čeka. Znam da sve ove fine klinike rade i da im cijena varira između 3500-5000kn. Točnije me zanima Nifty plus, i koliko sam shvatila i googlala osim što je najskuplji, on je u najopsežniji. Dali ima koja od vas da je to temeljito istražila. Taman kada budem u HR bit ću u 10+ tjednu i vidim da se neki tj većina mogu raditi poslije 10 tjedna trudnoće...što vi mislite, savjetujete? Dali je rano za taj test tada? Radije bih to obavila na domaćem terenu jer ovdje su cijene duplo skuplje. Dolazim u HR na 10+2 ostajem 2 tjedna pa sam mislila u međuvremenu ako nije prerano. Pa molim cure koje su radile ili koje su o tome puno čitale da mi daju adekvatan savjet 🤗❤️❤️❤️❤️ i naravno kako mi je bitno koliko unaprijed se moram naručiti 😊
    Vrlimm ❤️

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.