MTB stižeeee/uuu strijelac/i ma divnooooo
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Dakle, radi ove sam slikice malo plakala. Bilo me jako strah to usporediti, a opet, bilo mi je jako bitno (svima koji znaju moju priču znaju zašto).
Dakle, usporedba crtice na 10DNT u prošlom postupku i u ovom:
Lijepo je tamnija! Značajno. Znači sutra će biti beta 150-200 po mojoj računici
Uživaj, trudnice naša
Ajme, divno!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Dakle, radi ove sam slikice malo plakala. Bilo me jako strah to usporediti, a opet, bilo mi je jako bitno (svima koji znaju moju priču znaju zašto).
Zaista puno tamnija i deblja❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Lijepo je tamnija! Značajno. Znači sutra će biti beta 150-200 po mojoj računici
Uživaj, trudnice naša
Sumnjam da će biti toliko velika. Zadnji put je bila 78, ovo mi sad izgleda da je oko 100. Vidjet ćemo. I znam da nije garancija ničeg, ali utješno je i dobar je znak.
💔💔💔
MTBica ahahahhaahaaa sve ih imas! 😂😂😂😂😂
Truuuuuudna siiiiii, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
oharascarlett14@gmail.com
MTBicaahahahhaahaaa sve ih imas! 😂😂😂😂😂
Truuuuuudna siiiiii, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Mrvcu sam bila razočarana što nije bilo Clearblue digital, ali odlučila sam da ipak neću biti TOLIKO luda da idem po više centara i više DMova
💔💔💔
Ajmo veteranke vaša mišljenja - danas sam obavila 1. folikulometriju (8. DC), rezultati: desni 14/13/13, lijevi 11/11, endo 8,5. Meni se čini da je to malo folikula, obzirom da imam osjećaj da nosim 100 kg kamena u trbuhu. Hoće li se još pojaviti? I jučer sam se malo prepala kad sam si prvi put dala Cetrotide, ta injekcija me zapekla, i jedno sat, dva mi je dosta bilo crvenila oko mjesta uboda. Jel to normalna reakcija na taj lijek, ili je mom trbuhu ta treća injekcija bila too much? Kasnije je smirilo i povuklo…
Uvijek se moze jos koji folikul sakriti..meni se dogodi da mi kazu jedan broj a aspiriraju jos vise. Ugl znas i sama da nije bitna kvantiteta nego kvaliteta. A Cetrotide ostavlja takvu reakciju koja bi nakon par sati trebala proci. Zapecka dobro..i crveno bude onako kao kovanica od 5 kn mozda i veca fleka..bar meni😊
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
MTBsve citam, sve gledam, sve pratim, ali ova poslednja slicica me skroz dotukla. Cmizdrim kao najgora siparica, a sada treba da imam call sa najvecim klijentom, da im prezentujem nesto strasno pametno. Ovo je predivno! To je tvoja beba! Tacno se vidi - tvoj mali mis (ili misica)! I upravo si napravila njene ili njegove prve portrete (koliko ih samo ima)
Vrlim te mnooooogoooo
Razumijemo se.
Ufff. Da, trudna sam.I ja ridam, a trebala bih raditi. I čekam da se ovaj mom mamlaz javi da mogu i njemu ridati.
Meni se srce uzlupalo i suze potekle, a mogu samo zamisliti vrtlog emocija kroz koje ti prolazis sad❤️❤️❤️❤️.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cekamo betu s nestrpljenjem.. A meni se cini da ce biti iznad 150
Sortiraj odgovore