Dobro jutro!
Danas se osjećam dosta smireno. Valjda zato što je sutra beta i napokon ću dobiti svoje omiljene brojke, jebo sjene.
Piškila sam i danas, trebalo je potrošiti taj zadnji test (neću više kupovati ovaj). Slično se nazire sjena, jaaaako slabo.
Pa sam odlučila danas biti Dadasta , sačuvala sam taj urin jer ću kasnije ionako ići vani, svratit ću do Mullera i kupit ću test tamo - da možemo forumski usporediti sjene na ta dva testa da zauvijek znamo koji test je bolji.
Stavim vam slikicu onda.
💔💔💔
Dobro jutro cure...
Ruska sanjala sam da si nam javila da kreću trudovi 🤷
Imam pitanje.. sutra idem vaditi krv.. znam da trebam biti na taste ali jel to znači da ne mogu ni terapiju popiti ili?
Nymeria ni ja prvih par dana nisam baš ništa imala i osjećala sam se puno bolje nego bilo koji put prije.. tek negdje nakon 5 do 6 dana sam primjetila da stalno idem piškiti i nekad me na tren ulovila kao vrućina pa prošla.. i peti dan proljev naravno 😂🙈
Erica sažetak je vrh 😂😂
Aurora, Lucyinthesky, Anksimoron ❤️ kad vi cure krećete?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Erica bas si me nasmijala.🤗
Bajo nisi fer nisam stigla vidjeti sliku! ❤️
Mtb svidja mi se plan umakati mulleer🤞
Dobro jutro!
Danas se osjećam dosta smireno. Valjda zato što je sutra beta i napokon ću dobiti svoje omiljene brojke, jebo sjene.
Piškila sam i danas, trebalo je potrošiti taj zadnji test (neću više kupovati ovaj). Slično se nazire sjena, jaaaako slabo.
Pa sam odlučila danas biti Dadasta, sačuvala sam taj urin jer ću kasnije ionako ići vani, svratit ću do Mullera i kupit ću test tamo - da možemo forumski usporediti sjene na ta dva testa da zauvijek znamo koji test je bolji.
Stavim vam slikicu onda.
Bas si neka! 😡 mogla si nalijepit ovaj dok cekamo drugi 😡😡😡
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Imam pitanje.. sutra idem vaditi krv.. znam da trebam biti na taste ali jel to znači da ne mogu ni terapiju popiti ili?
Opet netko ne čita uvodne postove
Ja ponesem terapiju sa sobom i popijem je nakon testa. Iako za neke testove smiješ, za neke ne, meni se to ne da pamtiti.
💔💔💔
Dobro jutro cure…
Ruska sanjala sam da si nam javila da kreću trudovi 🤷
Nymeriani ja prvih par dana nisam baš ništa imala i osjećala sam se puno bolje nego bilo koji put prije.. tek negdje nakon 5 do 6 dana sam primjetila da stalno idem piškiti i nekad me na tren ulovila kao vrućina pa prošla.. i peti dan proljev naravno 😂🙈
Erica sažetak je vrh 😂😂
Aurora, Lucyinthesky, Anksimoron ❤️ kad vi cure krećete?
O joj! Al sam se osjecala kao da idem na porod 😂 mucnina i zgaravica cijeluuuu noc 🙆🏻♀️ spavanje doslovno pol sata, nekakvi bolovi u trbuhu(po prvi put), a mala me izmlatilaaaa ko velka. Al ne krece nista jos 🙂 stisnut cu noge jos bar tjedan i pol 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Cure, ja sam jutros piškila. Kod mene još svjetlija sjena nego jučer. Prekjučer sam se bila ponadala kad sam došla s posla i vidjela blijedu crticu, jučer i danas sam očekivala crtu,ali ništa od mene.
Tješi me što imam još 4 smrzlića i vjerujem da je u bar jednom jedna moja beba.
Nisam u bedu, navikla sam da se oko svega u životu moram napustiti, čak i oko jednostavnih stvari. Kažem sestri da bi mi bilo čudno da mi je nešto u životu uspjelo od prve. Hahahah...
Jedino me živcira što ne mogu odmah ovaj mjesec u FET na VV.
MTB ti sigurno imaš crtu.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cekamo lijepe vijesti od Emme, a Lineici sretno na FETu. Mimi i Ivona su nam duzne bete 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Dobro jutro!
Pa sam odlučila danas biti Dadasta, sačuvala sam taj urin jer ću kasnije ionako ići vani, svratit ću do Mullera i kupit ću test tamo - da možemo forumski usporediti sjene na ta dva testa da zauvijek znamo koji test je bolji.
Stavim vam slikicu onda.
Bas si neka! 😡 mogla si nalijepit ovaj dok cekamo drugi 😡😡😡
Ne da mi se
Kako se suši test, onda je sjena vidljivija tako da je danas osjetno vidljivija nego jučer. Doduše, na ovom testu je i kontrolna jača, pa možda je do toga.
Dobit ćete sve odjednom, za sad vam je dovoljno da znate da se pristojnjikava sjena danas pojavila, ne treba je tražiti pod svijećom.
I zapravo sam zadovoljna sobom, nije me počela prati paranoja (biokemijska!!! vanmaternična!!! kromosomska greška!!!), nego sam opuštena koliko to mogu biti. Gotovo je čekanje, od sutra opet kreće akcija, nešto se zbiva.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji