Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    11. Ožujak 2021. 22:37

ericaa

Nemojte cure zamijeriti kad ja ovako napisem sazetak,šalim se malo… 🙂 I jos vas puno imam na pameti ali pobrkam nadimke i dogadaje pa ne zelim napisat da nekome nesto nepripadajuce ne napisem. Vrlim vas sve 🥰🥰

Bitno da mi pivu pijemo, ostalo slobodno pobrkaš🍻😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 22:39

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ovo je moja boja, Zanemati spetljanost, ja nisam bila u frizera

Te boje imam ja pramenove 😍 sestricna mi frizerka i onda joj se prepustim,ovaj put je bas blajhala sa 6postotnim hidrogenom da bude svijetlije. Za odrzavat mi je malo tesko,imam obaj ljubicasti sampom i stalno su mi prsti ljubicasti jer idiot ne stavim rukavice 😑😒 kratki,ljubicasti nokti na debeloj ruci. Eto.
    A za koronu,eee sad tu krece moja panika. Cula da je netko dobio nakon 4 mjeseca opet i imam proljev cim pomislim na to. Nadam se zaista da ce ovo proc bez te bestije… hvala ti 😘
    Jesi bolje? Kad si odmorila,ona treskavica?

Zato sam ti i stavila, baš sam primijetila da imamo sličnu nijansu, samo ja nemam pramenove.
    Ja koristim šampone za kovrčavu kosu, super su mi.
    Pusti te priče za koronu, to se jaaako rijetko događa. Ovaj moj mamlaz je na idealnom mjestu za skupiti koronu (on nam ju je prvi put i donio doma) i svejedno se više nije zarazio (danas je opet negativan). Samo se ti opusti, bit će sve kako treba biti, vrijeme će proletiti, možda i spontano ostaneš trudna kad to budeš najmanje očekivala...  : bježi od wok tave : 
    Ja sam OK, ma baš me bila savladala slabost, ležala sam u krevetu kao lešina par sati, i svako toliko se tresla. Ne znam je li mi tlak pao ili što. Sad sam OK, vedra ko grlica 

💔💔💔

ericaa
    11. Ožujak 2021. 22:45

Lucyinthesky

ericaa

Nemojte cure zamijeriti kad ja ovako napisem sazetak,šalim se malo… 🙂 I jos vas puno imam na pameti ali pobrkam nadimke i dogadaje pa ne zelim napisat da nekome nesto nepripadajuce ne napisem. Vrlim vas sve 🥰🥰

Bitno da mi pivu pijemo, ostalo slobodno pobrkaš🍻😎

Taj detalj sam zapamtila to ti sve govori  😁😁 vjerujem da je to Bajo ful bitan podatak i morala sam napisat

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

sbjelisi
    11. Ožujak 2021. 22:50

Ericaa dobar sazetak ❤❤😋 Pramici su top!!
    Manemoj kako znas??
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂

oharascarlett14@gmail.com

ericaa
    11. Ožujak 2021. 22:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ovo je moja boja, Zanemati spetljanost, ja nisam bila u frizera

Zato sam ti i stavila, baš sam primijetila da imamo sličnu nijansu, samo ja nemam pramenove.
    Ja koristim šampone za kovrčavu kosu, super su mi.
    Pusti te priče za koronu, to se jaaako rijetko događa. Ovaj moj mamlaz je na idealnom mjestu za skupiti koronu (on nam ju je prvi put i donio doma) i svejedno se više nije zarazio (danas je opet negativan). Samo se ti opusti, bit će sve kako treba biti, vrijeme će proletiti, možda i spontano ostaneš trudna kad to budeš najmanje očekivala…: bježi od wok tave :
    Ja sam OK, ma baš me bila savladala slabost, ležala sam u krevetu kao lešina par sati, i svako toliko se tresla. Ne znam je li mi tlak pao ili što. Sad sam OK, vedra ko grlica

Imam neki lagan wok i nije za te namjene🤨🤕 ma da sam opustenija ne bi se ni digla ujutro 🤣🤣 nadam se zaista da je to tako za koronu. I meni je moj donio doma to cudo 🤯😵🧐 medicinski tehnicar koji je radio sa koronasima,bilo je pitanje trenutka...
    Sad me vise farbala,samo izgleda ko pramenovi jer je ono sto je bilo tamno posvijetlilo manje od proslih pramenova. Ali je sve u blajh uvaljala dalje 5 cm od korijena. Bila sam skepticna al je imala pravo 😁 meni vuce pigment na crveno/narancasto i cim ne perem tim ljubicastim budem zuta. A kovrcava je j meni ali ne toliko da ostanu kovrce nego moram ili ravnat ili kovrcat preparatima. Najlakse mi ljeti nakon mora,onda je super. 
    Drago mi je da ti je bolje,mozda slabost neka... 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

sbjelisi
    11. Ožujak 2021. 22:52

Lucy ericaa mozeee 🍻

oharascarlett14@gmail.com

NikiPiki
    11. Ožujak 2021. 23:02

Lucyinthesky

NikiPiki uf,bome si svašta prošla Nadam se da će ovaj put biti uspješno,držim ti fige!Vezano za heparin,imaš istu mutaciju kao i ja ili,nisam taj dio skužila?

Mthfr heterozigot, PAI homozigot 5G sam. Kao nije trombofilija, ali očito je utjecalo na ovo sve prije.
    Sad sam 28. tjedan i hvala Bogu sve je ok.
    Jedino mi ovaj tjedan nekak teško pada pikanje, ali nema mi druge a i da mi je to netko ponudio prije godinu dana rekla bi daj kaj god treba. 🙈
    Kaj se tiče našeg doktora,  ovo ljeto sam htjela odustati od svega, ali me je on podigao i bodrio da ja to mogu.
    Inače imam 39 i baš sam bila loše psihički zbog svega prošle godine, još ta korona sve stopirala...mislila sam da neću nikad uspjeti...
    Pratim temu još od vol. 2 i navijam za vas sve, ali ne stignem baš pisati pa dok nađem vremena već je netko napisao kaj sam mislila reći. 😁

ericaa
    11. Ožujak 2021. 23:06

BjeliS 💕👣

Lucy ericaa mozeee 🍻

🍺🍻 mi to sad dok jos mozemo 😉
    Hvala za friz 😘 
    Sad sam se sjetila da si promijenila kliniku,da je Meto trudna i Malotele nema mucnine. Anabelle ima puuuuno blastica i lazno nizak AMH.  Eto! Nadopuna 😂 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Rina89
    11. Ožujak 2021. 23:37

MTB ja vidim crticu. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za dalje. 
    Emma05 žao mi je. 😟😞
    Iako sam propustila slikice bebica drago mi je da su dobro. ❤️
    🤞🤞🤞🤞 da hematomi odu što prije. 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 04:36

ericaa

Evoooo meeee 😁
    BAJO joj 120stranica to ne mogu cak ni ja. Evo onog ceg se sjecam po nadimcima.
    Manemoj je trudna iako je bila tajnovita i sad se nadamo da to nece postati novi must do,ne reci nama 👀😉
    Sanjich muce mucnine, Dadu manje,obje su zabrinute jeli to u redu.
    Ruska se zeli napiti rakije cim rodi a dotle nam prica kakve muke nas iscekuju ali ti to znss bolje od nas 😉Aurora,Lucy i ja virtualno nazdravljamo pivom (neke piskimo negativne testice ali necemo jos dugo)
    VM situacija ide na bolje, MISS isto, mora mirovati kao i Pami, Womens name je također sve pod kontrolom,gleda bebu i zna da sve ovo sto ih muči ima smisla.
    SBjelis ovaj put nije uspjelo ali iduci je njen!
    Magnolia je trudna ali imamo zabranu cestitati do daljnjega pa mozes poslati pusu,nadamo se i vjerujemo da ce sve biti dobro, ima jos nekoliko spontanih trudnoca ali nisam nadimke popamtila.
    MTB je u grand finalu prije bete,pazi sto ces joj reci 😁 vidimo crticu ali nesmijemo provuc kroz filter i nesmijemo je tjesiti niti bodriti tako da si na skliskom terenu 😉 uglavnom pricamo o hrani 🙃
    Nas dosta ide u travnju u postupak i malo sizimo i bit ce sve gore,bar sto se mene tice 😏
    Ps imam novu frizuru i bas sam zadovoljna
    Pps nisam vidjela slicicu i jaaaako bih voljela da je stavis ponovo 😁

Vrh si 😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.