Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    11. Ožujak 2021. 20:18

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anabelaaaa, ne znam. Dosta često po noći piškim pa teško da će mi se baš tako lako nakupiti urin. Plus, ne znam da li mi se, ovisi kako ću se osjećati. To mi je dosta stresno, više volim vaditi betu.

Josipab, pa ne znam, Gić je sigurno zgodniji

Pa kad si vec probila led s testicem ,pisni I sutra.😁Probaj navece skupit urin,barem par sati. Ako si I prosli radila na isti nacin,crta bi kako god trebala biti vidljivija.Cekamo test!😊

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

AuroraB
    11. Ožujak 2021. 20:25

MTB čekamo jutro za još tamniju crticu! 
    Miss 😐, žao mi je što ne možeš biti kao ostale trudnice već moraš ležati, ali što je tu je... Nadajmo se da će se situacija promijeniti na bolje, iako najbitnije i sama znaš. 
    Aura koji je problem s Menopurom? Moj sljedeći postupak će biti sa tri ampule dnevno, i to samo njega 
    Anabella takve rezultate stvarno nismo dugo vidjeli! Wow, blago tebi! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anči 💕
    11. Ožujak 2021. 20:35

Sunny_

anchy321

Sunny_

Cure hvala vam na lijepim željama 😊 doktor je rekao što se njega tice postupak može kroz 10ak dana kad izvadi jos ove nalaze za spolne bolesti. Mislim da cemo se mi dog za postupak nekad iza Uskrsa 😊 (nisam psihički spremna saznati vijesti za 10 dana 😅)

E to to vjerujem..samo si uzmite vremena i nastavite uzivat u zajednickim aktivnostima..i ja jedva cekam te nalaze od kariograma ali mislim kad bude trebalo definirat datum operacije da ce bit gutanje knedli…jel TM mora obavit i anesteziologa?

Pa iskreno nije mi M nista spomenuo za anesteziologa 🤷‍♀️ bas cu ga sad pitati kad dođe … jos je na poslu 🤦‍♀️
    Da, bas je cudan osjecaj. Kao ful zelimo tu TESE, a onda kad treba dog postupak ja bi sve odgodila 😅
    Vi ste jedan dan bliže rezultatima kariograma 🙏🙏

MM je reko kad dode nalaz kariograma i ako bude sve uredu da onda ima jos za obavit briseve, mikrobiološku analizu ejakulata i anesteziologa

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 20:35

Pami, preslatko 

anabelaaa, AuroraB, vidjet ćemo hoću li. Ako budem, nalijepim. 

💔💔💔

Lita.1234
    11. Ožujak 2021. 20:36

Lucyinthesky

Curke sveznalice,tko je radio histeroskopiju u Ivf-u, kako to izgleda, u kojem dijelu ciklusa se radi, koliko košta i treba li Covid test(pretpostavljam da treba)?
    Tenksić :)

hej.. ja sam radila prije cca tri mjeseca. Treba covid test max dva dana prije zahvata. Radi se u orvom dijelu ciklusa, najbolje pocetkom iako su meni radili 10. dan. Kosta cini mi se oko 3.500.. nisam 100 posto sigurna, jer sam u meduvremnu placala jos sto stvari. 
    Zahvat je gotov za 10tak min ovisno sto radis, polip itd.. i skroz bezbolan. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Dashuri
    11. Ožujak 2021. 20:37

AuroraB

MTBčekamo jutro za još tamniju crticu!Miss😐, žao mi je što ne možeš biti kao ostale trudnice već moraš ležati, ali što je tu je… Nadajmo se da će se situacija promijeniti na bolje, iako najbitnije i sama znaš.Aurakoji je problem s Menopurom? Moj sljedeći postupak će biti sa tri ampule dnevno, i to samo njegaAnabellatakve rezultate stvarno nismo dugo vidjeli! Wow, blago tebi!

Možda je samo do mene," jerbo sam ti malo mimoza" 🤭😉
    Boli me, bas me boli, kako ga god dala tj primila. Moram lezat po ure nakon, zgrcim se, ne mogu se maknit.
    Iako sam cula da je Pergoveris najgori.
    Al nijedna cura to nije rekla za Menopur, tako da se nemoj bojat. Ja se inace svega bojim.

05.12.2022 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 20:38

Ufff. Sad možete svi odahnuti. MM je negativan na Covid.
    Znam da ste se cijeli dan brinuli za to, ali da vas je bilo strah pitati. 
    (ima i dalje antitijela, znali smo da je negativan)

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Ožujak 2021. 20:41

anabelaaaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anabelaaaa, ne znam. Dosta često po noći piškim pa teško da će mi se baš tako lako nakupiti urin. Plus, ne znam da li mi se, ovisi kako ću se osjećati. To mi je dosta stresno, više volim vaditi betu.

Josipab, pa ne znam, Gić je sigurno zgodniji

Pa kad si vec probila led s testicem ,pisni I sutra.😁Probaj navece skupit urin,barem par sati. Ako si I prosli radila na isti nacin,crta bi kako god trebala biti vidljivija.Cekamo test!😊

Jooooj kad bude vrijeme za tvoj, mislim da ćeš me blokirati 😂😂

endometrioza

Lita.1234
    11. Ožujak 2021. 20:43

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ufff. Sad možete svi odahnuti. MM je negativan na Covid.
    Znam da ste se cijeli dan brinuli za to, ali da vas je bilo strah pitati.
    (ima i dalje antitijela, znali smo da je negativan)

pa tek sad dodjem na forum od jutra i vidim da imas crticuu???!!! 😍🥰😍😍To nije sjena. Ja sam stalno dobivala sjene, ovo je crtica!! Odi vadi betu i gledaj duplanje ! Pojest ces se sa testovima!!!

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    11. Ožujak 2021. 20:45

Bajo cestitam ti od srca 🥰🥰❤❤ divna je

9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.