Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 20:46

Za vas koje smeđarite a trudne ste, možda će vam ovo pomoći:
    https://www.youtube.com/watch?v=_RmG9HJ9QhE&ab_channel=InfertilityTV
    Volim gledati ovog lika, lijepo je objasnio zašto često dolazi do krvarenja, i zašto u samo 10% slučajeva vide razlog krvarenja (hematome).

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 20:48

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ufff. Sad možete svi odahnuti. MM je negativan na Covid.
    Znam da ste se cijeli dan brinuli za to, ali da vas je bilo strah pitati.
    (ima i dalje antitijela, znali smo da je negativan)

pa tek sad dodjem na forum od jutra i vidim da imas crticuu???!!! 😍🥰😍😍To nije sjena. Ja sam stalno dobivala sjene, ovo je crtica!! Odi vadi betu i gledaj duplanje ! Pojest ces se sa testovima!!!

Vadim, vadim u subotu. To je plan.
    Neću se pojesti sa testovima. Imam samo 3. Od toga sam dva ispucala, ne znam hoću li treći. Nisam ja Dada, ja sam beta girl 

💔💔💔

Lucyinthesky
    11. Ožujak 2021. 20:48

Lita.1234

Lucyinthesky

Curke sveznalice,tko je radio histeroskopiju u Ivf-u, kako to izgleda, u kojem dijelu ciklusa se radi, koliko košta i treba li Covid test(pretpostavljam da treba)?
    Tenksić :)

hej.. ja sam radila prije cca tri mjeseca. Treba covid test max dva dana prije zahvata. Radi se u orvom dijelu ciklusa, najbolje pocetkom iako su meni radili 10. dan. Kosta cini mi se oko 3.500.. nisam 100 posto sigurna, jer sam u meduvremnu placala jos sto stvari.
    Zahvat je gotov za 10tak min ovisno sto radis, polip itd.. i skroz bezbolan.

Hvala puno 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lita.1234
    11. Ožujak 2021. 20:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

pa tek sad dodjem na forum od jutra i vidim da imas crticuu???!!! 😍🥰😍😍To nije sjena. Ja sam stalno dobivala sjene, ovo je crtica!! Odi vadi betu i gledaj duplanje ! Pojest ces se sa testovima!!!

Neću se pojesti sa testovima. Imam samo 3. Od toga sam dva ispucala, ne znam hoću li treći. Nisam ja Dada, ja sam beta girl

iskreno ja ti se divim.. kako uspijes izdrzati do subote. Bzvz se jedes i mislis je il nije. Sutra ce ti beta bit dovoljna da znas. Pa patis se bzvz.. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

anabelaaaa
    11. Ožujak 2021. 20:52

D_Štoperica 🐼

anabelaaaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anabelaaaa, ne znam. Dosta često po noći piškim pa teško da će mi se baš tako lako nakupiti urin. Plus, ne znam da li mi se, ovisi kako ću se osjećati. To mi je dosta stresno, više volim vaditi betu.

Josipab, pa ne znam, Gić je sigurno zgodniji

Pa kad si vec probila led s testicem ,pisni I sutra.😁Probaj navece skupit urin,barem par sati. Ako si I prosli radila na isti nacin,crta bi kako god trebala biti vidljivija.Cekamo test!😊

Jooooj kad bude vrijeme za tvoj, mislim da ćeš me blokirati 😂😂

Ti ne mozes na blok.🤗
    Ja sam rekla ne piskim nista.Ti mozes vec poceti da me obradjujes.😜Jos ako bude kao kod Mie ,beta za 6 dana...pa tek tad cu otici negdje u neku bungalu gdje nemam ni internet..😁

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

sbjelisi
    11. Ožujak 2021. 20:52

Sunny znaaaam takve dane, genijalni suuuuuu ❤ Super, super, suuper
    Bajo propustila sam sliku bebice 😍😍 Cuvajte se i uzivaaaaajte😍
    Miss bebica 😍😍 Predivna!!

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 20:53

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iskreno ja ti se divim.. kako uspijes izdrzati do subote. Bzvz se jedes i mislis je il nije. Sutra ce ti beta bit dovoljna da znas. Pa patis se bzvz..

Pa subota je 11DNT, 14DNO. Nema mi smisla prije. Sve statistike se rade najranije na taj dan. Plus, ionako nemam gdje u nedjelu vaditi, a želim da bude 2 dana razlike.
    Dodatno, i sama sam svjesna da mi pozitivna beta ne garantira ništa, zadnji put sam došla i do kucanja srca pa nije uspjelo.
    Dan po dan, ne mogu požuriti vrijeme.

💔💔💔

Lita.1234
    11. Ožujak 2021. 20:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Pa subota je 11DNT, 14DNO. Nema mi smisla prije. Sve statistike se rade najranije na taj dan. Plus, ionako nemam gdje u nedjelu vaditi, a želim da bude 2 dana razlike.
    Dodatno, i sama sam svjesna da mi pozitivna beta ne garantira ništa, zadnji put sam došla i do kucanja srca pa nije uspjelo.
    Dan po dan, ne mogu požuriti vrijeme.

Slazem se ja sa svime, samo ti se divim.. drzi se❣❣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Ožujak 2021. 20:56

anabelaaaa

D_Štoperica 🐼

anabelaaaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anabelaaaa, ne znam. Dosta često po noći piškim pa teško da će mi se baš tako lako nakupiti urin. Plus, ne znam da li mi se, ovisi kako ću se osjećati. To mi je dosta stresno, više volim vaditi betu.

Josipab, pa ne znam, Gić je sigurno zgodniji

Pa kad si vec probila led s testicem ,pisni I sutra.😁Probaj navece skupit urin,barem par sati. Ako si I prosli radila na isti nacin,crta bi kako god trebala biti vidljivija.Cekamo test!😊

Jooooj kad bude vrijeme za tvoj, mislim da ćeš me blokirati 😂😂

Ti ne mozes na blok.🤗
    Ja sam rekla ne piskim nista.Ti mozes vec poceti da me obradjujes.😜Jos ako bude kao kod Mie ,beta za 6 dana…pa tek tad cu otici negdje u neku bungalu gdje nemam ni internet..😁

A nećeš moći pobjeći od toga, ti otiđi u planine gdje nema interneta, pa kad se trbuh poveća, možeš sići hahahah, to će biti siguran pokazatelj da si trudna 😁😁
    A ni od mene nećeš pobjeći 😂😂

endometrioza

anabelaaaa
    11. Ožujak 2021. 21:01

AuroraB

MTBčekamo jutro za još tamniju crticu!Miss😐, žao mi je što ne možeš biti kao ostale trudnice već moraš ležati, ali što je tu je… Nadajmo se da će se situacija promijeniti na bolje, iako najbitnije i sama znaš.Aurakoji je problem s Menopurom? Moj sljedeći postupak će biti sa tri ampule dnevno, i to samo njegaAnabellatakve rezultate stvarno nismo dugo vidjeli! 

Zato cure,ne trosite ni novac ni vrijeme na amh!
    Ne znam da li je pomoglo,ali zadnja 3 mjeseca sam stvarno  pripazila na ishranu.Sto god sam cula da je dobro konzumirati priustila sam sebi.Bijeli hljeb sam jela jako rijetko..Jela sam puno ribe,povrca, voca.
    Naravno bilo je dana I kad sam gustala. Jedino s cim sam se borila I s cim se I dalje borim su cigarete .I to sam reducirala ali opet nedovoljno..Doktor me na pocetku lijepo zamolio da prestanem 😂
    Kao nema smisla da te mi hranimo raznim vitamina,suplementima a ti da nastavis da se trujes.
    Bude mi se valjda zgadilo u T.To prizeljkujem. 😁

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.