Tuma ❤️
Bas mi je drago radi lijepih vijesti.. Meto cekam tvoju betu 🍀🍀🙏❤️
Manemoj izdzi do sutra, jesi uzela normabelcic? Uzmi ako nisi i nadam se da ce sutra dr reci da je sve okej.. Svakoj od nas vidjeti krv je nocna mora i nadam se da ce sta manje nas to i prozivljavat, mislim isto da misa nije mislila lose nego nije htjela da se predas unaprijed a vjerovatno bez razloga.. Jer sve je dobro 🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘❤️
Hvala svima 🥰
Manemoj, kako Malo tele kaže ja sam u 28.tt i dalje panicarim svako malo i očito neću prestati dok ne rodim. To je sve normalno, ali vjerujem stvarno da će biti sve oke i da to smedarenja nije ništa opasno, to i doktori stalno govore. A da je ugodno to doživjeti i da je lako ostati smiren na to, sigurno nije. Al nema odustajanja, sutra ćeš vidjeti svoju bebicu i mi se svi molimo da bude sve oke 🙏
Malo tele 😘
Ruska1986 a da, kaže dr da je zbog trudnoće i većeg stvaranja krvi u organizmu pa stanice ne uspijevaju pratiti veće stvaranje krvi, ali kao uzrok anemije bi se trebao vidjeti u smanjenom željezu, folnoj kiseline ili B12 vitamina, a meni su sve te vrijednosti dobre, a eritrociti i hemoglobin jako niski, a neke druge vrijednosti jako visoke... Ugl makrocitna anemija al ne mogu vidjeti uzrok. Al kažem, lako za to, glavna je curka da raste 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Najdivnije ste sve ❤️❤️❤️❤️❤️
Hormoni me rokaju na sve strane
Čak mi je i MTB draga iako me stalno nezasluženo drži na crnoj listi 🙄😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj sve kako se osjećaš je potpuno normalno, sad treba samo preživiti sutra do pregleda i probaj se zaokupiti s čim god..šta se tiče divljenja i hormona, ja nisam u postupku, čekam FET pa me zna uhvatiti takva frustracija i nervoza na ntu..i to naši muževi vjerujem mogu razumijrti i izdržati..nije ovo lako cure, bas mind f*ck sve skupa..al proći će, izdržat ćemo..a ti ćeš kad sutra bude sve dobro bar malo odahnuti.. drži se 🥰
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Manemoj razumijem te skroz, ali probaj se smiriti i misliti pozitivno radi sebe i radi svoje bebice. Znam da je to lako reći, a teško (gotovo nemoguće) napraviti pogotovo kad vidiš krv, ali imaš tu na forumu puno primjera kad su cure krvarile a s bebicom sve bilo u redu. Evo ti i mog primjera, sa skoro 16tj kad sam mislila da je najkritičnije razdoblje prošlo, imala sam dva dana takve izljeve krvi kao kod menstruacije. Srah je bio ogroman, noge su mi se tresle kao lude, ali hvala Bogu sve je bilo u redu sa bebicom. I dalje me strah, ali trudim se biti smirena i dan po dan. Možda je hematom kod tebe, možda samo kapilarice pucaju kako se beba gnijezdi, ima stotinu razloga. Samo smireno i 🤞🤞 da sutra čuješ najljepše moguće vijesti!!
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ja nisam Meto 😂 ali se mogu pohvaliti da mi je u zadnjih mjesec dana vit.D porastao sa 75 na 95.7
(socijalne neke kapi), zeljezo sa 19 na 26 (socijalne kapsule za zeljezo) i da mi se svidja moj danasnji TSH od 1.62 jer je prije mjeseca dana bio 1.72.
Danas je 3dc LH 6.62, FSH 11.96.. Cekam mail ili poziv ali obzirom da dan izmice sve mi se cini da nista od ovog ciklusa.
oharascarlett14@gmail.com
Manemoj upali Netflix ili maltraj muza i vrijeme ce proci do sutra 😉😋
MTBica kako blizici? 😋 Jesu i danas papali rostilj?
oharascarlett14@gmail.com
Evo me, kod mene sve u q osim male slatke betice🙈
Mtb pogle mi progesteron🙄 slala sam mail odmah dr
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Missja baš nisam fan tough lovea pa ću tvoj komentar zanemariti pogotovo jer sam ja uvijek imala razumijevanja i podrške za tvoje stanje i ni jednom ti nisam rekla da ne smiješ paničariti ili se bojati.. ali eto, svi smo različiti..
Ostale cure hvala na podršci i razumijevanju.. luda sam na zivce i nervozna i napeta i naravno da ne mogu razmišljati racionalno, ako netko može nek otkrije kako 😉
Uglavnom, biti će ovo dugi dan i duga noć… Jadan moj muž samnom kad dodje s posla…
A nije lako, mogu zamislit! Ali opet, nije svjeza krv i kazes da nije puno.. Ti samo lezi i miruj, to je najbitnije 💜❤ Bit ce sve ok, drz se!
Ma nije, svježa krv je bila samo u petak navečer ali me muči jer ne kužim odakle više i ovo curi.. jer ono ajde.. jedan, dva dana… Ali ovo je sad već duže vrijeme pa me panika… Već sam počela crne gaćice nositi jer mi je psihički lakše kad odem na WC 🙄
Sutra u 11:30 ću sve znati..
Da, jer ako je smedje znaci da je starija krv... 🤔 ali kao sta i Pami kaze, mozda bas od tog namjestanja bebe pa se nesto malo poremeti.. i ostane unutra pa onda curka polako.. Kako god izdrzi do sutra nekako! Ali ja sam uvjerena da ce sve ok bit 😊 na Proljetnim bebama isto par cura muku muci sa tim, a nikakve dijagnoze nema... Ko ce ga znat zbog cega 🤷🏻♀️ i isto mislim sa te Miss nije htjela pvrijedit niti uvrijedit nego ti samo objasnit da te razumije najbolje kroz sta prolazis i da te zeli malo smirit.. Bit ce sve ok 🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo me, kod mene sve u q osim male slatke betice🙈
Mtb pogle mi progesteron🙄 slala sam mail odmah dr
Pa betica je super 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji