Bajočestitke na ljepotici!Naš update: i ovaj ciklusodustajemo od transfera jer se endo uz konjsku dozu od 3x2 estrofema i 2 estramon flastera zadebljao samo s 6mm na 6.5mm od 9dc do 12dc
Gić je odlučio radikalno promjeniti pristup - idući ciklus pokušavamo prirodni FET uz štopericu. Rekao je da zna kako prirodni FET može biti jako skup sport zbog svakodnevnih folikulometrija pa je odlučio da imamo samo jedan ili dva UZV oko 9dc i onda kad vodeći folikul dođe na 16mm ide štoperica pa brojimo 36h do O i 5 dana do transfera
nadamo se da će mi bolje ići zadebljavanje enda bez hormona, očito što mi jače doze daje, to je gore. Rekao je da dugo nije doživio da netko tak dugo čeka transfer, pogotovo jer smo zbog korone i mjenjanja klinike čekali sampostupak preko godinu dana, ali nada se da je sad naša loša sreća ispucana i da će biti sve okej dalje
nadamo se i mi
MTB pliz piši nas za 4.mjesec FET
Je, baš mi je pričao da mora smisliti nešto da te zadrži još malo pa da još više otopliš prema njemu, čini mu se da je ostvario napredak.
Sad se ti potrudi pokazati mu kako ti je drag (ali ne predrag!!!) do travnja, pa će te napokon pustiti da odeš sa svojim bebicama
A do idućeg mjeseca, uzimaj konjske doze E vitamina, navodno pomaže.
Hahahah bit će mi najdraži ako ga više nikad neću vidjeti
Hvala za vitamin E, to još jedino nisam probala!
Ja se nadam da ću ga još puno viđati - dok mi vodi trudnoću sad za blizance, a onda za par godina kad budem išla i po treće dijete, i dok mi bude vodio trudnoću za to dijete...
Poslije mi više ne treba.
Ja sam si E vitamin kupila samo radi transfera. Navodno treba baš konjske doze piti, tipa 900IU. Mene to strah, pa sam si kupila od 400IU.
💔💔💔
Sretan 8 mart i od nas, suborkinje moje, neka sljedece godine na ovaj dan drzite svoje bebice ili se kotrljate sa stomakom do zuba od srca vam zelimo ja i moja princeza.. Noah vas sve ljubi.https://ibb.co/Z8x236t
💜❤💜❤💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja taman mislila da je moje smedjarenje gotovo, sad odem na WC i opet maaaaalkice.. znači luda sam na zivce.. mislim da je to to od mene, sad to već predugo traje, nervozna sam, napeta.. trudim se ne plakati unaprijed a već se pripremam na vijesti sutra
Ma nemoj tako, samo povecaj dozu utrića.. Ja i dalje stavljam 400 ujutro 400navecer… Mislim sa jedina na forumu tu konjusku dozu imam… 🙄
Nisi jedina... Od početka imam 800 dozu i već mi se gadi kad se počne cijediti. Još vaginalete ogromne... Ali Bože moj, izdrži se 😁😁😁😁😁
endometrioza
Sretan 8 mart i od nas, suborkinje moje, neka sljedece godine na ovaj dan drzite svoje bebice ili se kotrljate sa stomakom do zuba od srca vam zelimo ja i moja princeza.. Noah vas sve ljubi.https://ibb.co/Z8x236t
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ja taman mislila da je moje smedjarenje gotovo, sad odem na WC i opet maaaaalkice.. znači luda sam na zivce.. mislim da je to to od mene, sad to već predugo traje, nervozna sam, napeta.. trudim se ne plakati unaprijed a već se pripremam na vijesti sutra
Mozda zvucim zlocesto ali da sam ja to tek tako onda otpisivala ne bi bila ovde di jesam...ponavljam po 1000-ti put tebi i svim curama s krvarenjem i smedarenjem...10 dana svjeze krvi i kontrakcija da sam urlikala od bolova + nakon toga danima smedarenja od 5.do 7 .tj i evo me na pola puta....naravno da moze bit lose,ali ne mora nuzni zato ostani pozitivna i hrabra jer tvoje dijete se bori bori i uz tvoju pozitivu ce se izborit skupa s tobom, sve oni to osjete i znam da ti nije lako,nije bilo ni meni ali izdrzala sam...i trudim se i dalje bit hrabra i puna snage jer evo bez obzira sta sam na pola puta i dan danas imam bolove koji me dovode do ludila.. sorry,danas je mozda dan d...ali ne volim kad se tek tako otpisuje sve, moli se miruj i privuc ce da sve to završi na dobro..nemoj se ljutit na ovakav post,ali imali ste moj primjer,svi me bodrili i tjesili i tu smo di jesmo 🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cao zene. Sretan danasnji dan svima 😊. Da vam se sve trudnicke zelje ostvare. Ako je neko volja nek napise kratki sazetak, stvarno nemam vremena procitat 50 stranica 😱. I pitanje, na prvi razgovor na koji idemo sad 16 u ivf rijeka, dali mora moj covjek bit samnom ili mogu ja tamo sama? Malo mu je zeznuto zbog posla bas taj dan 🙄.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Nadalica ❤️❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cao zene. Sretan danasnji dan svima 😊. Da vam se sve trudnicke zelje ostvare. Ako je neko volja nek napise kratki sazetak, stvarno nemam vremena procitat 50 stranica 😱. I pitanje, na prvi razgovor na koji idemo sad 16 u ivf rijeka, dali mora moj covjek bit samnom ili mogu ja tamo sama? Malo mu je zeznuto zbog posla bas taj dan 🙄.
Mislim da može na konzultacije doći. Je li mora , ne znam. Nama su rekli, prije korone, ako može da dođe prvi put da se upozna s doktorom i da popričaju i oni.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure, je li poslije inseminacije normalno smeđarenje?
Možda su te malo grebucnuli tokom postupka.
💔💔💔
Mog maila jos nema😢🥺🥺
Nije mi se ovo jos dogodilo😔
Nadalice ljubim vasss🥰 tek je 11dnt trodnevnih, nadam se za koji dan toj cifri😁😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji