Nakapaka imam totalni feeling za tvoje transfer 😋❤
Nina92 i za svoj imam feeling - jednom kada krene! Ovo je treca sreca 😋💙❤
Sanjass 💪💪To!
oharascarlett14@gmail.com
Nakapaka imam totalni feeling za tvoje transfer 😋❤
Nina92 i za svoj imam feeling - jednom kada krene! Ovo je treca sreca 😋💙❤
Sanjass 💪💪To!
Tako je ovaj je dobitni 💪
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Vratila oba, jedan sestocelijski, jedan sedmocelijski, dr je bila u fazonu pa mogli bi da ih zamrznemo jer sam onaj jedan dan malo prokrvarila (nakon toga nista nisam imala) embriolog kaze pa znate statisticki zamrznuti treci dan, sasvim je normalno jedan da ugine prilikom odmrzavanja… mislim bas su negativni bili da smo oboje klonuli i zbunili se a sretni smo usli u kancelariju… ja pitam pa je li endometrijum ok, kaze jeste trolinijski 15mm, pojacacemo progesteron ali isto ono je bilo nesvakidasnje krvarenje… na svoj zahtjev sam vratila oba pa sta bude… da mi je neki konkretan razlog rekla pa ajde ali sve nesto pa bolje da malo sacekamo pa u prirodnom da vratimo… ovo je prvi ivf… izvinite zbog dugog posta al eto da ispricam svoje iskustvo, elem ja sam PUPO i to double i moje misli idu u tom smjeru 🍀🍀
Dupla pupo
Endo ti je savršen. Sad samo da se bebice prikopčaju…
Kad ti je beta?
Jesi već bila u McD?
Beta 22.03., ja ti zivim u nerazvijenoj zemlji, dje jos uvijek nema McD 🤣🤣 a je li ovo 15mm dobro? Ja se sad bojim da nije previse 🤯
Super ti je endo, baš kakav treba biti!
A za nerazvijenu zemlju - zato postoje krumpiri, guljač krumpira, nož, ulje, lonac, sol, struja...
Možeš ih ti i sama napraviti
💔💔💔
Bajo čestitke 🥰 prekrasna beba 🥰
Zvala sam u ivf i kod njih postupak pokriva hzzo 😊 tako da cu sljedeci tjedan kod njih na konzultacije i u 6mj mozemo u postupak 😊
Jel mi preporucate kojeg dr da odaberem tamo ako se moze birat ili oni daju sami 😀
Možeš birati. Čujem da su sva tri dobra, ja sam se razmišljala između Maričića i Grbavca i onda sam birala po izgle... stručnosti
Sad ti izgled više ništa ne znači, ovaj zgodni je zauzet dok ja ne porađam svu djecu koju sam si isplanirala
💔💔💔
Bajo čestitam , divna je bebica. Brz oporavak 💕
Nakapaka endo 15 😯... Ma to je pravo gnezdo za tvoje bebaće. Imam dobar osecaj. Navali na ćevape ili pljesku... Meni je npr. sve bolje od McDonald's 🤢😘😘
Žene, srećan vam 8.mart i da sve do jedne postanemo majke
Čestitam svima, po poslednjim komentarima bi rekla da je puno dobrih vesti danas.
MTB ja sve nesto mislila da neces odoliti da uradis betu danas 🤨🤨🤨, čekaaaaaaaam
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB i i cu na konzultacije kod profesora Vrcica, u IVF i Beta plus, pa cu onda odluciti! Trenutno ne mogu pvt na postupak zbog financija, ali ove obje klinike rade preko hzzo pa bi ako nista se upisala na neko cekanje .... Petrovu jos nisam otpisala- ako mi sjedne sto profesor predloži! uglavnom, vise cu znati nakon konzultacija! I histeroskopije, imunologije.... moram jos vidjeti sto bi mogla od pretraga pitati i sto ce misliti da treba, a sto da nije potrebno!
SBjelis bome, skup je ovo sport!
Eto, uspjela sam se i posvađati sa mm... danas ce mi biti divan dan ... koliko god znam sa ce beta biti negativna, kad dođe nalaz ce me tek sputati tuga... sad jos negiram stvarnost - podsvjesno ....
Sretan vam dan žena!! I čestitke Bajo na bebuški 🥰
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Ma mi smo se i pripremili za placanje ali zasto ne iskoristiti hzzo ako se moze.a i stignem do konzultacija razmislit kod koga cu 🤣 moram sve dobro razmotrit 🤣 a ti si Mtb ionako vec trudna tako da mozes i podijelit malo svog dr 🤪 i super je to da se ne ceka puno,ja sam ocekivala da ce rec da se priko hzzo ceka 6 mj a ne da se vec u 6mj moze u postupak
sanjass322@gmail.com
sanjasa da, super info da se ne ceka toliko dugo.... ja sam toliko cekala u Petrovoj - zapravo od 6mj kad je bio bris su me stavili na kontultacije u 10mj i postupak u 11... tako da, ovo je super info.... svakako bi ja pauzu do ljeta.... iscrpilo me sad ova 4mj do transfera i onda neuspjeh- moram se odmoriti koliko god bi ja sad odmah....
vuky, eto vidiš, IVF ima slobodno mjesto već u lipnju, 3 mjeseca ti je taman da nabildaš stanice.
A uz malo sreće, ja ću otkazati svoj postupak u svibnju pa ćeš moći uletiti i na to mjesto
sanjass, pa da, nema smisla ne iskoristiti. Sad kad nisi rekla kod koga ćeš, oni su te automatski zapisali kod nekog za konzultacije (ja sam odmah za konzultacije tražila koga ću), ali to po putu možeš još promijeniti.
A dečka ne napuštam dok ne dobijem svu djecu koju namjeravam imati. Ali mogu iznajmljivati njegove usluge, nije mi srce od kamena.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji