Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    08. Ožujak 2021. 13:52

Manemoj dok nema svjeze krvi dobro je, vjeruj mi ja kad sam imala spontani curilo je iz mene ko vodopad ovo se sve sad rasteze i bit ce to sve dobro samo pozitivno 😍😍

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Meto
    08. Ožujak 2021. 13:56

Manemoj bodrit cemo se medjusobno i dizati jedna drugu kad padamo.. nije lako, znam al izdrzati ces sve!! Ne mozes nista osim mirovanja, sad je sve na bebi hoce li se izboriti.. 
    ja navijam da hoce jer je jako zeljena i cekana i sutra kad vidis srceko bit ce punoo lakse❤️ 
    Mtb pojela sam pola prstiju.. samo ne zelim da budem “prosjecna”🙈🤭

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

SeniRemmus
    08. Ožujak 2021. 13:59

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

SeniRemmus

Bajočestitke na ljepotici!Naš update: i ovaj ciklusodustajemo od transfera jer se endo uz konjsku dozu od 3x2 estrofema i 2 estramon flastera zadebljao samo s 6mm na 6.5mm od 9dc do 12dcGić je odlučio radikalno promjeniti pristup - idući ciklus pokušavamo prirodni FET uz štopericu. Rekao je da zna kako prirodni FET može biti jako skup sport zbog svakodnevnih folikulometrija pa je odlučio da imamo samo jedan ili dva UZV oko 9dc i onda kad vodeći folikul dođe na 16mm ide štoperica pa brojimo 36h do O i 5 dana do transferanadamo se da će mi bolje ići zadebljavanje enda bez hormona, očito što mi jače doze daje, to je gore. Rekao je da dugo nije doživio da netko tak dugo čeka transfer, pogotovo jer smo zbog korone i mjenjanja klinike čekali sampostupak preko godinu dana, ali nada se da je sad naša loša sreća ispucana i da će biti sve okej daljenadamo se i miMTB pliz piši nas za 4.mjesec FET

Je, baš mi je pričao da mora smisliti nešto da te zadrži još malo pa da još više otopliš prema njemu, čini mu se da je ostvario napredak.
    Sad se ti potrudi pokazati mu kako ti je drag (ali ne predrag!!!) do travnja, pa će te napokon pustiti da odeš sa svojim bebicama

A do idućeg mjeseca, uzimaj konjske doze E vitamina, navodno pomaže.

Hahahah bit će mi najdraži ako ga više nikad neću vidjeti
    Hvala za vitamin E, to još jedino nisam probala!

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Lucyinthesky
    08. Ožujak 2021. 14:01

manemoj

Ja taman mislila da je moje smedjarenje gotovo, sad odem na WC i opet maaaaalkice.. znači luda sam na zivce.. mislim da je to to od mene, sad to već predugo traje, nervozna sam, napeta.. trudim se ne plakati unaprijed a već se pripremam na vijesti sutra

Pokušaj se sjetiti da je dr rekao da nije panika ako nije crvena krv i to nje dosta.Vjerujem da je koma i teško,ali isto tako vjerujem u tebe i bebu i da će sve ispast ok

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Nadalica
    08. Ožujak 2021. 14:01

Meto ja sam plakala od srece na tvoj testis, nikada me testis nije rasplakao ali za sve postoji prvi put. I necu reci rekla sam ti. Sad cekam betu od jedno 2000. Sanjich, nina92 odlicne vijesti 
    Bajo znala je kada ce se roditi, na dan zena, mami najljepsi poklon, neka vam ne ziva i zdrava, a tebi brz oporavak, cestitam ♥️ 
    Mtb cekamo i tvoje testise 😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    08. Ožujak 2021. 14:03

Sretan 8 mart i od nas, suborkinje moje, neka sljedece godine na ovaj dan drzite svoje bebice ili se kotrljate sa stomakom do zuba od srca vam zelimo ja i moja princeza.. Noah vas sve ljubi. https://ibb.co/Z8x236t

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Lucyinthesky
    08. Ožujak 2021. 14:05

Nadalica

Sretan 8 mart i od nas, suborkinje moje, neka sljedece godine na ovaj dan drzite svoje bebice ili se kotrljate sa stomakom do zuba od srca vam zelimo ja i moja princeza.. Noah vas sve ljubi.https://ibb.co/Z8x236t

Prepreslatka je

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

iris_iris
    08. Ožujak 2021. 14:11

Nadalica

Sretan 8 mart i od nas, suborkinje moje, neka sljedece godine na ovaj dan drzite svoje bebice ili se kotrljate sa stomakom do zuba od srca vam zelimo ja i moja princeza.. Noah vas sve ljubi.https://ibb.co/Z8x236t

a ljepote male  sretan!! 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Ožujak 2021. 14:12

Meto, a ne znam, neki od nas namjeravaju voljeti svoju djecu bezuvjetno čak i ako se uvrgnu na tatu i budu prosječni... 

Nadalica, ja nemam testise. 
    Mala je preslatka 

💔💔💔

• Inter
    08. Ožujak 2021. 14:18

SeniRemmus

Bajočestitke na ljepotici!Naš update: i ovaj ciklusodustajemo od transfera jer se endo uz konjsku dozu od 3x2 estrofema i 2 estramon flastera zadebljao samo s 6mm na 6.5mm od 9dc do 12dcGić je odlučio radikalno promjeniti pristup - idući ciklus pokušavamo prirodni FET uz štopericu. Rekao je da zna kako prirodni FET može biti jako skup sport zbog svakodnevnih folikulometrija pa je odlučio da imamo samo jedan ili dva UZV oko 9dc i onda kad vodeći folikul dođe na 16mm ide štoperica pa brojimo 36h do O i 5 dana do transferanadamo se da će mi bolje ići zadebljavanje enda bez hormona, očito što mi jače doze daje, to je gore. Rekao je da dugo nije doživio da netko tak dugo čeka transfer, pogotovo jer smo zbog korone i mjenjanja klinike čekali sampostupak preko godinu dana, ali nada se da je sad naša loša sreća ispucana i da će biti sve okej daljenadamo se i miMTB pliz piši nas za 4.mjesec 

Kod mene ista situacija, bolji endometrij bez estrofema nego sa tako da pozdravljam ovu odluku i drzim fige😊😊

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.