Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nakapaka
    08. Ožujak 2021. 13:29

MTB ja da spremam a jos se sjecam one tvoje slike... i sad mi voda na usta krene 🤣🤣 eej zivote 🤣
    Bjelis, Ruska, Nina, Tanja… i ostale divne zene, hvala i vama zelim isto sto i sebi 🥰🥰🥰❤️❤️❤️

👩🏽34god

Sunny_🐣
    08. Ožujak 2021. 13:29

sanjass odlično za IVF! Uvijek se isplati tražiti više mišljenja 
    Kojeg god doktora tamo odabereš nečeš pogriješiti. Ja sam bila kod dr Š na konzultacijama. Ugodan je i odgovori mirno i strpljivo na sva pitanja koja imaš. Ako nemaš nekih pitanja onda nije baš pričljiv pa da znaš ako se za njega odlučiš. Uglavnom treba iskoristiti postupke preko HZZO-a, a pare čuvaj za bebice 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Meto
    08. Ožujak 2021. 13:31

Vi ste mene nasmijale sa mojim testisom da sam pozaboravljala sve😂😂
    Bajo jutros sam plakala kad sam vidjela malecku, cestitam i malenoj zelim dobrodoslicu na ovaj malo ludi svijet, a mami nrz oporavak❤️
    Ninaaaaa beta je 🥰🥰🥰 necu nista rec😁😁🙈🍀🍀🍀
    Mara i tvoje bete su😍🤞
    Sanjich ❤️🥰
    Alice jooj, zao mi za muza, zelim mu brz oporavak😔🤞🍀
    Sanjass odlicno za postupak preko hzzoa 🤞🤞🍀
    Stani kokiceee, navijam za party u labosu da je zapoceo😍😍
    Vuky vrlim❤️ Ne budi luda sad ishitreno vadit nalaze privatno. Pricekaj i napisi na papir i daj svom gin i reci da to trebas ponoviti zbog novog postupka.. samo odlucno i nema da ne da uputnice. 
    Sbjelis joos malo pa cu navijati za tebe od ekipe u trbuhu, zapravo vec navijamo❤️
    Moja betaaaa tek oko 14h, ima pola sata smo dosli doma, bome me put smorio.. jos malo ima svijetlo smedje kad se obrisem, nadam se da je to samo zaostala krv i da se nece ponavljati, bok i ledja me vec bole od lezanja🤦‍♀️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    08. Ožujak 2021. 13:31

Nakapaka napravila bih isto kao i ti. Sretnooo🤞🤞🍀🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

manemoj
    08. Ožujak 2021. 13:35

Ja taman mislila da je moje smedjarenje gotovo, sad odem na WC i opet maaaaalkice.. znači luda sam na zivce.. mislim da je to to od mene, sad to već predugo traje, nervozna sam, napeta.. trudim se ne plakati unaprijed a već se pripremam na vijesti sutra

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

SeniRemmus
    08. Ožujak 2021. 13:35

Bajo čestitke na ljepotici! 
    Naš update: i ovaj ciklus odustajemo od transfera jer se endo uz konjsku dozu od 3x2 estrofema i 2 estramon flastera zadebljao samo s 6mm na 6.5mm od 9dc do 12dc Gić je odlučio radikalno promjeniti pristup - idući ciklus pokušavamo prirodni FET uz štopericu. Rekao je da zna kako prirodni FET može biti jako skup sport zbog svakodnevnih folikulometrija pa je odlučio da imamo samo jedan ili dva UZV oko 9dc i onda kad vodeći folikul dođe na 16mm ide štoperica pa brojimo 36h do O i 5 dana do transfera  nadamo se da će mi bolje ići zadebljavanje enda bez hormona, očito što mi jače doze daje, to je gore. Rekao je da dugo nije doživio da netko tak dugo čeka transfer, pogotovo jer smo zbog korone i mjenjanja klinike čekali sampostupak preko godinu dana, ali nada se da je sad naša loša sreća ispucana i da će biti sve okej dalje  nadamo se i mi 
    MTB pliz piši nas za 4.mjesec FET 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Ožujak 2021. 13:39

manemoj, sjeti se Miss i hrpe žena ovdje, to su potoci svježe krvi bile pa je bilo sve OK. Nađi način da se zaglupiš danas i da ne misliš. 

Meto, znam da je tebi sve ravno, beta 0 ili 1000 isto ti, ali ja grickam noktiće i jedva čekam vijesti 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Ožujak 2021. 13:41

SeniRemmus

Bajočestitke na ljepotici!Naš update: i ovaj ciklusodustajemo od transfera jer se endo uz konjsku dozu od 3x2 estrofema i 2 estramon flastera zadebljao samo s 6mm na 6.5mm od 9dc do 12dcGić je odlučio radikalno promjeniti pristup - idući ciklus pokušavamo prirodni FET uz štopericu. Rekao je da zna kako prirodni FET može biti jako skup sport zbog svakodnevnih folikulometrija pa je odlučio da imamo samo jedan ili dva UZV oko 9dc i onda kad vodeći folikul dođe na 16mm ide štoperica pa brojimo 36h do O i 5 dana do transferanadamo se da će mi bolje ići zadebljavanje enda bez hormona, očito što mi jače doze daje, to je gore. Rekao je da dugo nije doživio da netko tak dugo čeka transfer, pogotovo jer smo zbog korone i mjenjanja klinike čekali sampostupak preko godinu dana, ali nada se da je sad naša loša sreća ispucana i da će biti sve okej daljenadamo se i miMTB pliz piši nas za 4.mjesec FET

Je, baš mi je pričao da mora smisliti nešto da te zadrži još malo pa da još više otopliš prema njemu, čini mu se da je ostvario napredak.
    Sad se ti potrudi pokazati mu kako ti je drag (ali ne predrag!!! ) do travnja, pa će te napokon pustiti da odeš sa svojim bebicama 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Ožujak 2021. 13:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

SeniRemmus

Bajočestitke na ljepotici!Naš update: i ovaj ciklusodustajemo od transfera jer se endo uz konjsku dozu od 3x2 estrofema i 2 estramon flastera zadebljao samo s 6mm na 6.5mm od 9dc do 12dcGić je odlučio radikalno promjeniti pristup - idući ciklus pokušavamo prirodni FET uz štopericu. Rekao je da zna kako prirodni FET može biti jako skup sport zbog svakodnevnih folikulometrija pa je odlučio da imamo samo jedan ili dva UZV oko 9dc i onda kad vodeći folikul dođe na 16mm ide štoperica pa brojimo 36h do O i 5 dana do transferanadamo se da će mi bolje ići zadebljavanje enda bez hormona, očito što mi jače doze daje, to je gore. Rekao je da dugo nije doživio da netko tak dugo čeka transfer, pogotovo jer smo zbog korone i mjenjanja klinike čekali sampostupak preko godinu dana, ali nada se da je sad naša loša sreća ispucana i da će biti sve okej daljenadamo se i miMTB pliz piši nas za 4.mjesec FET

Je, baš mi je pričao da mora smisliti nešto da te zadrži još malo pa da još više otopliš prema njemu, čini mu se da je ostvario napredak.
    Sad se ti potrudi pokazati mu kako ti je drag (ali ne predrag!!!) do travnja, pa će te napokon pustiti da odeš sa svojim bebicama

A do idućeg mjeseca, uzimaj konjske doze E vitamina, navodno pomaže. 

💔💔💔

08. Ožujak 2021. 13:51

manemoj

Ja taman mislila da je moje smedjarenje gotovo, sad odem na WC i opet maaaaalkice.. znači luda sam na zivce.. mislim da je to to od mene, sad to već predugo traje, nervozna sam, napeta.. trudim se ne plakati unaprijed a već se pripremam na vijesti sutra

Ma nemoj tako, samo povecaj dozu utrića.. Ja i dalje stavljam 400 ujutro 400navecer... Mislim sa jedina na forumu tu konjusku dozu imam... 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.