Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    04. Ožujak 2021. 15:07

MTB ma kakav normabel..ovo je zdravije za bebice 😍😍 vidis vidis dobra ti to ideja..svaki put kad me hvata anksioznost ja cu drmnut čevape  😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

ericaa
    04. Ožujak 2021. 15:09

anchy321

MTB ma kakav normabel..ovo je zdravije za bebice 😍😍 vidis vidis dobra ti to ideja..svaki put kad me hvata anksioznost ja cu drmnut čevape 😂😂

mljaaaaaaac

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

04. Ožujak 2021. 15:17

Cure ne stignem bas citat ovih dana, vidim samo da spominjete cevape 🤮🤮 ljubomorna sam na sve vas sta zderkite sto zelite i kad zelite... 😍😍😍🍔🍟🌭🌯🍲🍝

Nadam se sa ste sve dobro 🤗🤗🤗😘

04. Ožujak 2021. 15:21

Btw Mtb nemas zasto biti razocarana..  dobila si transfer 2 bebice i jos jednog smrzlica.. Sta je wow s obzirom npr na mene koja je isto imala 3 bebe za transfer 🤗🤗 tako da realno tvoj organizam definitvno ne odgovara godinama i necu da vise cujem da su to godine itd.. Odlican rezultat, nek uspiju ova dva, pa na fet moze se i ta blastica podilit pa zavrsia s 2 para blizanaca 😍😍😄

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 15:23

Alice, godine mi nisu važne, meni samo visina igra. Padam na one iznad 1,90  mom frajeru doma jaaako malo fali, ali ipak je ispod te čarobne granice. 
    Ima sreće da je normo. 

Inače, precijenila sam sebe i svoje bebe, jedva sam pola narudžbe smazala  Ostalo nam je za večeru 
    Sad se bebama opet spava. 

💔💔💔

petra30
    04. Ožujak 2021. 15:29

Inter,Mtb- onda pojacavam dozu, hvala😊 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Doria
    04. Ožujak 2021. 15:34

ericaa

Doria

ericaa

Doria

Ericaa pa kak tak dugo??? Ja bila na konzultacijama u RI 24.2. A danas vec imam sve gotove nove briseve, hormone, testove, obavila endokrinologa i pocela piti eutirox… sve radila u Puli

I mi krenuli 9.3.2020. i došla korona i nastavili na jesen. Prvo propuhivanje, pa u 11om prvi prirodni, pa u 12om trebao biti prvi stimulirani i nalaz pokazao koronu. Sad idem kraj 3,početak 4og nadam se.
    A nalazi su se dulje čekali zbog reagensa i gužve oko korone, jer radi ih Dom zdravlja kao i test na covid.

Ojoj onda sam ja dobro prosla zasad. Imam sve spremno osim testa na covid. Trebam se javiti prvi dan ciklusa, jelda? Sorry malo te gnjavim al ful sam nestrpljiva

Ideš u stimulirani? Meni su rekli prvi dan ciklusa kovid test, tako da imaj spremnu uputnicu, i drugi dan ciklusa po lijekove. Ali OVISI što su tebi rekli, nije svima isto. Ako su ti rekli 1 DC, napravi tako. Ako nisi sigurna, nazovi pa pitaj, ili pošalji mail. Nisi ništa ugnjavila, slobodno pitaj…meni se oduljilo zbog te 2020 korona godine ali inače zaista nije tako.

Idem u stimulirani. I rekli su da se javim prvi dan ciklusa, da ih zovem. Odmah sam dobila recept jedino za Crinone gel. Svi nalazi su nam super osim hssg i za njih malo previsokog TSH

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

Alice
    04. Ožujak 2021. 15:34

Sanjasss kako je proslo kod na Rebru? Sta su vam rekli?❤️

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 15:37

*.Women_name.*, u Virgin River ona mi je OK (zgodna je, ali mi ne zrači), on mi je bzvz. Još je šonjo s onom ljubavnicom, ono kad kakti ne želi seks s njom ali ga ona počne ljubiti i on si jadan ne može pomoći. Riga mi se na takav prikaz muškaraca.
    Da ne govorim ono da u malom mjestašcu dvije godine ševi neku žensku i brije si da je to casual te se upucava svakoj zgodnoj prolaznici. Daj, mojne batje.
    Bolja mi je When calls the heart.

Ruska1986, pa jelda. Pih, normabel. 
    S tim da ja ne jedem kajmak i luk, ali sam uzela 3 porcije njihovog fantastičnog ajvara. Mislim, troje nas je, zar ne? 

iris_iris, koji ti je FSH i LH? To ti je bitno u ovoj priči sa biranjem stimulacije.

Lucyinthesky, svi vi zapravo potpisujete mene.  
    Bebe su dobile svoju porciju danas. Čak sam probala i brownie, nisam oduševljena. Puno mi je bolji onaj njihov pistacio cheese, ali ga sad nemaju.

anchy321, samo ti slušaj stručnjaka. Pa barem sam ja istražila sve ovo u detalje, kome ćeš vjerovati ako ne meni. 

Sanjich, bez brige, mi na tebe uopće nismo ljubomorni. Mi smo presretni što možemo jesti ćevape, trudnoća nam uopće nije bitna. Bockamo se iz zabave. 
    Hvala na navijanju 

💔💔💔

stani
    04. Ožujak 2021. 15:37

Pozz cure, evo ja sam pregleda, izgleda da ce mi aspiracija ipak biti u ponedjeljak (12 dc) a ne nedjelja kako je ocekivao, malo se sporije razvijaju ovi folikulici na desnoj strani koji malo zaostaju za lijevom stranom.
    U pon pon na 5dc je bilo 5 komada sa svake str. od 10-11mm
    Danas na 8dc ima ih vise po 7/8 komada sa svake strane od 13-15 cm. Valjda bude sve ok 🙏🏻 
    Valjda i ti folikuli racunaju da im je najbolje na dan plaće aspiracija 😂😎

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.