Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    04. Ožujak 2021. 10:24

MTB smrzliiiiiić  nisi nezahvalna to je normalna reakcija svi bi mi više, bolje, jače  ali to je stvarno super rezultat. Dvije bebe u buši i jedna na stand by-u 🥳🥳 🥳🥳 
    Alice dobro ti Meto kaže, ti ceš svakako ići na stimulaciju pa tek onda oni odmrzavaju materijal. A budući da se ide na ICSI (jedan spermij-jedna stanica) bit će sigurno njih par za postupak  S obzirom da bi nam M trebali imati milijune i milijune spermića naravno da je ovo ''loš'' nalaz, ali u našim slučajevima je svaki spermij šansa za bebu  nije kraj dok nije kraj, a i onda ima opcija 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Ruska1986
    04. Ožujak 2021. 10:26

Lita.1234

ekipica malo ste me zabrinuli sa tim D vitaminom, pa cu ici u pon izvaditi jer me bas zanima. I muz i ja. Meni u ivfu nisu rekli da to vadim a to mi se ne svidja ako je to tako bitno.. ?? vidjela sam da solgar ima kapi i navodno su bas jake ? da li je netko pio ili cuo za njih? Navodno jedna kap sadrzi 1250%preporucene dnevne doze

Nisu ni meni rekli i ja ga nikad nisam ni vadila.. A cini mi se da ga svuda traze pa mi nije jasno 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    04. Ožujak 2021. 10:27

Heej cure evo nas s pregleda. 25+2 smo. Imamo 720 grama, skrivala se skroz jedva smo je uhvatili 🙈 sve je ok, zatvorena sam, cerviks se hvala Bogu nije pomaknio od prošli put jer je pretprošli pao sa 4 cm na 35,8. Doktor mi je dao ove roidakal tablete kj je TiKi rekla, kaže da ne mogu odmoc a da su se pokazale dobre 😊 vadili smo krvi jutros, tsh je opet skočio gore i zeljezo je malo dole pa ćemo malo izmjenit terapiju ali sve u svemu zadovoljni smo. Beba je super 🥰🥰

https://ibb.co/tz7h03G

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, Lita.1234, ANKSIMORON, hvala. Ma baš smo gadna mi stvorenja - ljudi. Bojala sam se da neće biti nijedan, a onda kad je samo jedan, onda sam podijeljena između sreće i razočarenja.
    Iako, toliko puta su mi svi ponovili da u mojim godinama rijetko ima blastica i da im se ne nadam, da sam stvarno sretna da se dokazalo suprotno.
    Samo mozak krene kemijati i razmišljati koliko tu ima djece.. A niš, ako je samo jedno, bit ću jako jako sretna. I za oko 2 godine ću se bockati ponovo za drugo. 

Lita.1234, jako je bitan D vitamin, provjeri ga. Meni se DVital25000 pokazao kao najbolji.

💔💔💔

Matkiša 😎

Inter

Šmattan 😎

MTB otpilila me sestra, kaže dobila si kapi.
    Plan B je nažicati mpo-vca da mi napiše preporuku za njega, da imam crno na bijelo na papiru.. Možda onda… Do tada rokam 20 kapi ovog Plivita 🤪🤪🤪

Sry cure nisam baš u toku sa vijestima , jer sam bila posvećena toj akciji i nisam baš čitala…
    Ajmo jednoroziiiiii 🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Meni su u ljekarni dali D vital samo na loš nalaz.. nisam imala recept

Znači može bez recepta?! Sjećaš se cca cijene?

Bravooo za smrzlića MTB i ostale cure koje imate dobre rezultate 💗💗
    A ove manje uspješne bit će uspješne sljedeći mjesec 🥰. Uvijek imamo sljedeći mjesec 💛💛
    Tuma znači medeki su sretno stigli 🐻🐻🐻 ajde reci mamicama ako im se bude dalo da mi poslikaju kako su se uklopile u prostor :) Baš me zanima 🐻

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lita.1234
    04. Ožujak 2021. 10:30

Ruska ajmo mi  to provjeriti , ne moze stetiti. Navodno je i za muske jako jako bitan. Pa neka nam i muzici provjere! 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 10:30

Nakapaka, hvala!
    Potrajala ti štoperica idućih 8 i po mjeseci!!! 

Sunny_, Šmattan, hvala!

*.Women_name.* 
    A sad ono bitno? Kad je idući pregled? 

💔💔💔

Alice
    04. Ožujak 2021. 10:33

Sanjasss, Sunny Hvala vam cure na lijepim riječima, slažem se svakako s vama, u meni ima nade sve dok fkt ne dodemo do zida i ne bude kraj iako u najgorem slučaju ako se ništa nikada e oplodi posvajanje ili banka sperme je uvijek druga opcija.
    Ali nadam se jednog dana kada se odlučimo i krenemo u postupak da lijepe vijesti će se dogoditi i da ce se naci taj jedan jedini spermic da se primi 
    Hvala Bogu samnom i mojim hormonima i ovulacijama je sve u najboljem redu, menga dosad uvijek tocna u dan tako da nadam se da ce i to biti od velike pomoci, a i moci ce se planirati samo jedna bebica ne vise tipa blizanci jer to nebi bilo dobro za mene radi moje tjelsne konstrukcije pošto sam sitnička cura dosta hihihi

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Lita.1234
    04. Ožujak 2021. 10:35

Lita.1234

Ruska ajmo mi to provjeriti , ne moze stetiti. Navodno je i za muske jako jako bitan. Pa neka nam i muzici provjere!

Ruska ti ne moras vise provjeravati 😄😄 al bome ja hocu

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Alice
    04. Ožujak 2021. 10:39

Meto

Ana wooow, savrsen rezultat. Sretno do neba❤️
    Alicene bi zamrzavali da nema nista.. morat ces na stim, ne mogu oni odlediti mat i onda cackat po njemu pa ga zamrzavat natrag.. sta ti pise u nalazu sto su nasli? 🤞🤞
    Mtbtaj tsh skace uvijek, moram i ja vaditi.. kakvi su danas simptomi?😁 jucer sam bila placljiva uzasno, odspavala i bilo sve normalno🙈 budem li trudna, emocionalna osjetljivost na gluposti je prvi simptom🤦‍♀️
    Imas smrzlicaaaa, woohooo🥰 cestitam👌
    Koji mg pijes? Mog od yasenke nisu imali i moj donator mi nije kupio nista😂😂
    Anksi da je bar kao dadina stoperica, ova moja se poigrava sa mnom. Osjecam se glupo i nalijepiti sliku, sjene sjenine vec danima.. nadam se sutra 🤞🤞
    Cure sretnooo danas🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀

Evo njegov nalaz što su našli, ništa baš predobro, i sam urolog nije bas odusevljen kao sto i u zakljucku pise da je vrlo smanjena šansa za uspjesan postupak 

https://ibb.co/GC6sFCH
    https://ibb.co/Smg4pdk

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.