Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    04. Ožujak 2021. 10:12

Alice super da je to sve dobro 😊 ali po meni nebi smjela uopce razmisljat da je to kraj,uvik postoji druga opcija a u krajnjem slucaju da kod nas nisu nasli spermice,mi smo vec razgovarali o posvajanju.tako da nikad ne odustaj jer nikad ne znas sta te moze iznenadit 🥰🥰
    Javin se kad zavrsimo tamo 😘

sanjass322@gmail.com

Meto
    04. Ožujak 2021. 10:12

Ana wooow, savrsen rezultat. Sretno do neba❤️
    Alice ne bi zamrzavali da nema nista.. morat ces na stim, ne mogu oni odlediti mat i onda cackat po njemu pa ga zamrzavat natrag.. sta ti pise u nalazu sto su nasli? 🤞🤞
    Mtb taj tsh skace uvijek, moram i ja vaditi.. kakvi su danas simptomi?😁 jucer sam bila placljiva uzasno, odspavala i bilo sve normalno🙈 budem li trudna, emocionalna osjetljivost na gluposti je prvi simptom🤦‍♀️
    Imas smrzlicaaaa, woohooo🥰 cestitam👌
    Koji mg pijes? Mog od yasenke nisu imali i moj donator mi nije kupio nista😂😂
    Anksi da je bar kao dadina stoperica, ova moja se poigrava sa mnom. Osjecam se glupo i nalijepiti sliku, sjene sjenine vec danima.. nadam se sutra 🤞🤞
    Cure sretnooo danas🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Lita.1234
    04. Ožujak 2021. 10:13

cestitam svima! i na smrzlicu 🥰🥰 i na 5 blastica 🥰🥰😍 to je wau!!!

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 10:15

Jesam li grozno nezahvalna što mi je malo žao što ih nema više?
    Iako sam presretna što ima, jer stalno su govorili da su šanse male. 
    Ali odmah kreće statistika u mojoj glavi koja kaže da sam sretna ako je u ovo troje jedno dijete, a kamoli dva. 

💔💔💔

Ruska1986
    04. Ožujak 2021. 10:18

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ali odmah kreće statistika u mojoj glavi koja kaže da sam sretna ako je u ovo troje jedno dijete, a kamoli dva.

Nisi nezahvalna! Sve se tako osjecamo! Ja sam bas, bas bila nesretna.. Al ti imas jednog! I to je super vijest 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lita.1234
    04. Ožujak 2021. 10:19

ekipica malo ste me zabrinuli sa tim D vitaminom, pa cu ici u pon izvaditi jer me bas zanima. I muz i ja. Meni u ivfu nisu rekli da to vadim a to mi se ne svidja ako je to tako bitno.. ?? vidjela sam da solgar ima kapi i navodno su bas jake ? da li je netko pio ili cuo za njih? Navodno jedna kap sadrzi 1250%preporucene dnevne doze

9 oplodeno 🥰🤞

ANKSIMORON
    04. Ožujak 2021. 10:19

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Je normalno je da si nezahvalna jer smo takvi... uvijek zelimo bolje i vise i to je ock jer imamo motivacije za dalje...
    Premda tvoj rezultat je wow... i morqs biti sretna... ja sam sigurna da je tu barem 1 tvoje dijete, mozda i vise 🥰🥰🥰🥰 uzivaj u danasnjem danu.. mislim da je ipak preveliko olaksanje kad znas da imas smrzlica... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Lita.1234
    04. Ožujak 2021. 10:21

MTBica nisi nezahvalna i ja bi bila tuzna.. allli imas dvije bebe u pupiju, pa ti je jedan smrzlic dovoljan!!! 🥰🥰😍

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 10:23

Tuma, jadne naše kćeri s nama  

Pami, Tuma, BjeliS, Dia85, Meto, Ruska1986 hvala!!! 

BjeliS, i ja sam uvijek htjela 4, pa sam s godinama kakti modificirala. Sad sam kao na dva, iako maštuckam i o trećem. 
    GK nitko nije potvrdio, ja sam odabrala datum, dala vam do znanja, ja onda idem pa tko hoće nek se pridruži. Vi bi se inače dogovarale do dječje mature.  Bila sam pristojna i stavila malo dalje u budućnost radi Uskrsa i da se stignete izorganizirati.
    Što se rezultata tiče, meni je to iz drugog postupka, koji je za sad neusporedivo uspješniji od prvog. Tako će i tvoj drugi biti neusporedivo uspješniji, pa zamisli koliko ćeš onda svega imati. 

Meto, bolucka me stomak, imam munjice u , svako toliko me probode u maternici, jučer me jako bolila glava (nestandardno, inače me ne boli), cirkulacija u stopalima mi je bolja nego inače (MM se čudio kako nisam zmija kad sam mu prislonila stopala), počela sam imati tunele u  
    Eh da, i jako sam napaljena, što mi kakti nije inače običaj. 
    Jesi vidjela moju betu danas?

💔💔💔

Nakapaka
    04. Ožujak 2021. 10:23

MTB super za smrzlica!!! To je normalan osjecaj, kad sam krenula sa stimulacijom odlicno se sjecam recenice ‘13 na desnom’... juce ‘4 od 19 na desnom, 4 od 15, ostali 12 i manje... ja ono potop, kako dodjoh do ‘samo’ 4 velika, ali realno zahvalna ako i u njima bude jajna stanica kvalitetna tako da je super, sad blizanceki, za godinu braco ili seka 🥰🥰
    Inace dok sam sinoc davala stopericu pomislila sam u sebi ‘da traje kao Dadi’ 🤣🤣🤣 ❤️❤️❤️

👩🏽34god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.