Vezano za GK, ja mogu taj datum, ali gledam u kalendar, sve ovisi o postupku, ako bude aspiracija 2 tjedna od M to je 12.4., onda bi tu negdje trebao mi biti transfer. Uglavnom, ja sam ZA ali ovisim o postupku krajem ožujka/početkom travnja.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ana26 ajme pa to je vrhunski rezlutat!!! Bas mi je drago.
MTB i kod tebe isto, ja sam se veselila smrzlicima ko malo dijete, to mi je bilo vaznije od icege,vjeruj mi ,jedan ali vrijedan ..ti ces ionako sad bit trudna,tako da je to za koju god za bracu ili seku!!! 👏👏 Za tsh ces dobit terapiju i nikakvih problema... Bas mi je drago..
Women Name super za odlican pregled,eto i tebe u 3 .tromjesjecje .. p.s. imas li jos bolove??
Mogla bi i ja svome inzistirat na tim tabletama,vidim da svi to piju..pa valjda ne može odmoc...bebica je preslatka!!
Meto jesi li piškila ? Koji je danas dan od transfera?
Šmattan aj posalji opet svoj instagram profil di mogu vidjeti radove .
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Vuky hvala na savjetu, nisam sigurna da će proći, doktorica je već ljuta na ove jer mi je pisala par puta uputnice koje su oni trebali a nisu htjeli... U svakom slučaju izmudrovat ću nešto 💗💗💗
Slike su još samo danas po promo cijeni pa eto ako imate koga razveseliti iskoristite priliku... Nije da vas nagovaram 😂😂😂😂😂
Sav prihod ide u tu udrugu pa mi je full stalo 🌼🌼🌼🌼
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mtb 1 ali vrijedan 💪 pa to je super.. Imat ćeš troje djece.. Ili si mislila četvero? 🤭
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
MTB juhuuu! čestitam na smrzliću, iako bi se i ja sad pitala zašto nije više, to je normalno. jer kad si mislila da su male šanse, nisi im se ni nadala, a sad kad je jedan uspio, zašto nije još koji?! ali to je svakako super rezultat koji bi bilo koja od nas potpisala, ja svakako
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
ericaa, hvala!!! Neka bude za početak barem jedno, sve ostalo mi je bonus.
Pokušaj se prije spavanja nekako opustiti, često ako odemo spavati nakon neke akcije (tipa fizičke aktivnosti ili gledanja nečeg uzbudljivog na TVu) nam znaju doći takvi snovi.
vuky, hvala!
Pa bit ćeš trudna, helooouuuu. I ja ću
A ovo će biti tek prvi u nizu GK.
Dia85, hvala! Da, želimo najbolje i želimo si povećati šanse.
Btw, netko je pitao, DVital na bijeli recept košta 30tak kn, manje od bilo kojeg D vitamina kojeg sam kupila.
💔💔💔
MTB odlican ti je rezultat! A ovo sta osjecas me podsjeca na nesto sta se cesto sjetim iz srednje skole sa psihologije(jedino cega se sjecam), mislim da je pojam bio motivacijski krug, kao kako covjek nesto zeli, pokrene se, ostvari to i nakon sto je ostvario, zadovoljstvo pada, zeli nesto vise/nesto drugo, i onda opet ispocetka! mislim da se to moze vidjeti u svim sferama zivota i najnormalnije je! A pogotovo u ovoj koja nam je medu najvaznijima!apsolutno svi bi se tako osjecali ❤️
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Ja jedem ful i mrsavim i sve si mislim sto je prof V transferirao, jer ako ovako nastavim za mjesec dana cu biti grade koja je po njemu top za bit trudna 🤣❤️🤣❤️🤣🤣🤣
Mtbicakužim te skroz i nevjerojatno je koliko u ovom svemu spuštamo pa dižemo kriterije al s obzirom da je uopće u startu bit u ovoj situaciji užasno nezahvalno za svaku ženu, apsolutno je svaka nezahvalnost dozvoljena☺..ja sam potonula kad je postupak ispao kakav je ispao sa samo jednim trodnevnim B zametkom i iako je prvi išla sam istraživati čudesa šta da napravim bolje..iako ni jedan transfer još nisam prošla..i meni je san oduvijek 3 (sad iz ove perspektive potpisala bi jedno🥰)
Women name prekrasne vijesti🥰😬
Ruska, Lita ne škodi izvaditi, ja sam i mužu.. i iako smo pili suplemente prije, obama nam je bio niži i sad uzimamo Dvital25000, ne košta puno, pije se jednom tjedno, najmanje kaj možemo pa da i ne pomogne u mpo priči, dobar je za ostalo
hvalaa na infoo 🥰🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Heej cure evo nas s pregleda. 25+2 smo. Imamo 720 grama, skrivala se skroz jedva smo je uhvatili 🙈 sve je ok, zatvorena sam, cerviks se hvala Bogu nije pomaknio od prošli put jer je pretprošli pao sa 4 cm na 35,8. Doktor mi je dao ove roidakal tablete kj je TiKi rekla, kaže da ne mogu odmoc a da su se pokazale dobre 😊 vadili smo krvi jutros, tsh je opet skočio gore i zeljezo je malo dole pa ćemo malo izmjenit terapiju ali sve u svemu zadovoljni smo. Beba je super 🥰🥰
https://ibb.co/tz7h03G
Women name kakva predivna beba 😍😍 awwwwww, ja bi 😍😍
MTBica sve je to normalno, i sve moras provariti. Trenutno uzivas u plodovima svoga truda, i sada drzimo fige za twixice ✌❤
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji