Udrugu roditelja djece sa poteškoćama u razvoju*
Ajmeee super, idem ljepit odmah…
MTB 😂😂😂 pretražila net nema ni jedne slike, jedino dok mi je u međunožju da opalim jednu fotku 😂😂😂😂
Već vidim scenu - cheeeeeseeee : bljeskalica iz :
💔💔💔
: ono kad sa jednog mobitela zoveš drugi da vidiš radi li :
💔💔💔
MTB 😂😂😂 pretražila net nema ni jedne slike, jedino dok mi je u međunožju da opalim jednu fotku 😂😂😂😂
Već vidim scenu - cheeeeeseeee : bljeskalica iz:
😎😎😎 Onako sry, to nisam ja, to je moja požuda 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://instagram.com/stories/paperflower_design/2521301744265376664?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1vgp5v53jbowe
Stavila sam vam link na storije sa slikama koje su dostupne, nadam se da sam dobro 🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ana26 od 5 stanica doći do 5 blastica je čudo!!! 🥰🥰 Wow, odlično, znači da moraju biti odlični embriji🥳 uživaj u megicu na krumpiricima😋
Sretno dns svima, vidim ima i 1 aspiracija, 2 bete ipak, 2 uzva.... Cure javite nam se i sretno svima! 🥰🥰
Inače, sad kad vidim kak je svima vama amh porastao najednom stvarno i meni dođe da ga izvadim😂
MTB jesu tebi javili za preostale embrije? Nalazi, osim tsh mi super djeluju..
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Već vidim scenu - cheeeeeseeee : bljeskalica iz:
😎😎😎 Onako sry, to nisam ja, to je moja požuda 😂😂
Pa rekla sam bljeskalica, ne špricalica
Nego, jesi li ti zvala socijalca za konzultacije i da ti prepiše D vitamin
💔💔💔
Anksi ja bih vec od ove menstruacije.
Ali vidjrti cemo sta ce reci dr. Prvo moram donijeti nalaz bete..
Sutra budem pametnija.
oharascarlett14@gmail.com
Ana26 od 5 stanica doći do 5 blastica je čudo!!! 🥰🥰 Wow, odlično, znači da moraju biti odlični embriji🥳 uživaj u megicu na krumpiricima😋
Sretno dns svima, vidim ima i 1 aspiracija, 2 bete ipak, 2 uzva…. Cure javite nam se i sretno svima! 🥰🥰
Inače, sad kad vidim kak je svima vama amh porastao najednom stvarno i meni dođe da ga izvadim😂
Briga tebe za AMH, ti imaš bebu.
Nisu me zvali, kmeeeeeeeeeee!!! Pa vama bih prvima javila, još dok sam na telefonu.
Da, TSh mi se ne sviđa, budem ga javila dr zajedno sa progesteronom.
💔💔💔
sanjass Evo moj dragi gotov, dr. rekao da rana super zacjeljuje, da može početi raditi i vratiti se svim aktivnostima i da je gotov s antibiotikom. Što se tiče te njegove dijagnoze teške azoospermie on spada u manje od 30% takvih slučajeva što se događaju gdje su svi nalazi skroz uredu od hormona do kariograma i jednostavno se ne zna točan uzrok zato ni nema neke terapije tabletama da bi se stanje moglo poboljšati.
A ovi uzorci što su zamrznuti rekao je da to kada se odlučimo za postupak ce biolog vidjeti i odluciti da li je to malo što su našli uopce dovoljno dobro da se oplodi jajna stanica, ako on odluči da taj uzorak nije dobar i dovoljno kvalitetan za postupak onda je tu kraj priče nažalost
Javi svakako kakve su vaše vijesti nakon pregleda
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Briga tebe za AMH, ti imaš bebu.
Nisu me zvali, kmeeeeeeeeeee!!! Pa vama bih prvima javila, još dok sam na telefonu.
Da, TSh mi se ne sviđa, budem ga javila dr zajedno sa progesteronom.
MTBica 😋😂😂😂
Drzim fige da beta raste, stitnjaca pada. Progic mi se cini okej, ali Gic ce znati bolje. Drzim fige da je Matea dobro pazila na ekipixcu i da su svi prezivijeli!
I mi cemo ovo sve preziviti i jednom se tiga rado sjecati dok mali terminatori veselo trckaraju uokolo. 😋😘 I ja tebe vrlim.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji